Медия без
политическа реклама

НАКРАТКО

11 Юли 2018

Балансът

от мачовете между Англия и Хърватия е 4 победи, 1 равенство и 2 загуби. Първата среща между отборите на двете страни е контрола на 24 април 1996 г. (0:0), а последната - квалификация за Мондиал 2010, завършила 5:1 за Англия на 9 септември 2009 г.

 

Вътрешният

министър и вицепремиер на Италия Матео Салвини ще присъства на финала на световното първенство, който ще се играе на 15 юли на ст. "Лужники" в Москва. Това заявиха от партията "Лига", чийто председател е Салвини. В деня след финалния мач вицепремиерът "ще има и официални срещи, макар програмата още да се уточнява".

 

ЦСКА (М)

обяви, че е готов да обсъди трансфер на защитника Марио Фернандес във "Валенсия" само ако испанският клуб предложи 20 млн. евро, съобщи uol.com.br. Московският гранд  получил няколко запитвания за родения в Бразилия руски национал, като най-настоятелен е бил "Валенсия". Десният бек също така е алтернативен вариант за "Интер", ако италианският клуб не успее да привлече от "Атлетико" (М) хърватина Шиме Врсалко. Фернандес премина в ЦСКА през 2012 г. от бразилсикя "Гремио", като договорът му е до 2022 г.