Медия без
политическа реклама

Капитанът на "сините" бойкотирал мача с "Вадуц"

19 Юли 2018
СПОРТАЛ

Капитанът на "Левски" Божидар Митрев не влезе в игра през второто полувреме на злощастния мач с "Вадуц", като миналата вечер треньорът Роси обясни, че вратарят се е почувствал зле на почивката. "Когато футболист каже, че не се чувства добре и не може да продължи, ти си длъжен да го замениш. Нужно бе да мислим и за второто полувреме, тъй като резултатът бе 1:1", каза италианецът.

Оказа се обаче, че Митрев всъщност е бойкотирал, защото се е обидил от поведението на феновете спрямо него. След като той пусна гол на Колибали от 18 метра и "Вадуц" поведе с 1:0 на "Герена", зрителите започнаха да правят иронични подмятания и да подвикват с насмешка при всяко негово докосване до топката. Фенските настроения бяха продиктувани и от факта, че Митрев допусна почти същия гол, пак след удар на Колибали, и на мача в Лихтенщайн, загубен с 0:1. 

Поведението на вратаря вчера цял ден бе едно от най-обсъжданите неща във фенските форуми на "Левски", като повечето запалянковци бяха на мнение, че като капитан той няма право да изоставя отбора, независимо колко е обиден.