Медия без
политическа реклама

Феновете изкупиха билетите за евродебюта на "ЦСКА-София"

12 Юли 2018
SPORTAL.BG
При официалното представяне на "ЦСКА-София" за новия сезон сектор А, който беше единственият отворен за контролата с "Царско село" (1:1), беше полупразен.

Само около 1000 билета останаха за първия мач на "ЦСКА-София" в евротурнирите. Създаденият преди 2 г. клуб ще дебютира в Лига Европа днес от 20.45 ч. с мач от I квалификационен кръг срещу латвийския "Рига" на ст. "Българска армия".

За този мач са отворени само два сектора на съоръжението в Борисовата градина - А и В, тъй като УЕФА смята другите два - Б и Г, за непригодни за публика. Феновете вече изкупиха всички пропуски за сектор В, като се очаква днес да бъдат разпродадени и останалите бройки за трибуната под козирката. Ако това се случи, то на стадиона ще присъстват 8500 зрители.

Вчера стана ясно, че срещата ще има и телевизионно излъчване. Правата бяха закупени от "Нова Броудкастинг груп" и двубоят ще бъде предаван пряко по платения канал "Диема спорт 2".

Същевременно голмайсторът на "червено-белите" Фернандо Каранга си взе довиждане с феновете чрез съобщение във "Фейсбук". Въпреки че от "ЦСКА-София" упорито мълчат за подготвяния трансфер в "Хънан Дзиенйе", бразилецът вече е в Китай и преминава медицински тестове.

"Ще ми липсвате! Оставам завинаги един от вас! И макар и от разстояние, ще викам за отбора така, както го правят момчетата и момичетата на свещения стадион "Българска армия"! Само ЦСКА до края на света!", пише Каранга в съобщението, публикувано на български език в социалната мрежа.