Медия без
политическа реклама

"Лудогорец" иска победа и в Северна Ирландия

17 Юли 2018
SPORTAL.BG
Тимът на "Лудогорец" се снима с екипажа на чартърния самолет на летището в Белфаст.

Седемкратният шампион на България "Лудогорец" няма да пести сили в протоколния реванш срещу "Крусейдърс" от I квалификационен кръг на Шампионската лига. Това обяви на заминаване за Белфаст бразилският треньор на разградчани Пауло Аутуори, макар тимът му да спечели първата среща със 7:0. Вторият мач е тази вечер от 22 ч. наше време.

"Отиваме в Северна Ирландия за победа - обяви Аутуори. - "Лудогорец" се готви усилено да постигне целта си и няма място за отпускане. Нямам предпочитания кой ще ни се падне в следващия кръг. Това е жребий и трябва да го приемем. Трябва да се готвим така, че да преодолеем всеки противник."

19 футболисти на шампионите отлетяха вчера от Варна с чартърен полет до Белфаст. От състава отпаднаха получилите почивка Клаудиу Кешерю и Густаво Кампаняро, чиито места в титулярния състав ще заемат направилият хеттрик в първия мач Якуб Швиерчок и Лукас Саша. Очаква се дебют за "Лудогорец" да направи бившият ляв бек на "ЦСКА-София" Антон Недялков.

"Трябва да продължим да подхождаме с уважение към "Крусейдърс" - подчерта изп. директор Ангел Петричев. - Преднината е комфортна за нас, но една победа в Северна Ирландия ще ни помогне в доста отношения."