Медия без
политическа реклама

Хороскоп за сряда

11 Юли 2018


Овен
Според възможностите
Днес за вас ще са улеснени интелектуалните занимания и именно в тази посока ще можете да се развивате успешно по начин, който ще ви позволи отлични финансови постъпления. Не се опитвайте да надскочите реалните си възможности, защото рискувате да се преуморите. Чрез аналитичност и интуиция можете да постигнете забележителни резултати в професионалната сфера. Мнозина от представителите, родени под този зодиакален знак, ще са ангажирани по-скоро с изучаването на заобикалящия ги свят, отколкото с някакви конкретни инициативи.

Телец
Следвайте отговорностите си
В сряда мнозина от представителите на този знак ще бъдат насочени към чисто естетическите страни от ежедневието си. Възможно е част от вас да печелят добре именно от тази страна на нещата. Не се опитвайте да изключвате обаче и обичайните си отговорности, защото рискувате те да останат на заден план. В любовта не започвайте промени на този етап от време. Сами разширявайте своите професионални хоризонти, ако искате да постигнете повече в делови и материален план.

Близнаци
Убеждавате лесно

Днес по-голяма част от вас ще получат приятни новини, изпълнени с обещания и гаранции, които от своя страна ще ви помогнат да увеличите значително финансовите си постъпления. Използвайте способността си да бъдете убедителни, особено ако от това зависи реализацията на личните ви инициативи в професионалната сфера. Възможно е известно време да се лутате, докато намерите най-правилния начин за това, но след като веднъж вземете конкретно решение, добрите резултати ще са въпрос на време.

Рак
Интуицията не ви лъже
Напълно е възможно професионалните ви търсения в сряда да бъдат напълно оправдани, и то благодарение на интуицията, с която подхождате към нещата. Опитайте се да премахнете някои малки пречки и затруднения, които спъват развитието ви. Стремете се да правите най-доброто, на което сте способни, защото това ще ви даде възможност да бъдете конкурентоспособни в деловата област. Като правило почти всички ще извличат големи ползи от контактите си с високопоставени особи.


Лъв
Идея ви дава нови шансове
Днес опитайте да се адаптирате към идея, която ще ви даде шансове, с които не сте разполагали до момента. В края на деня по свой начин ще откривате новите възможности и хоризонти пред себе си в професионално отношение. Мнозина от вас ще установят лесен контакт с държавни органи или организации, за да осъществите по възможно най-правилния начин проектите си. Напълно възможно е именно те да ви помогнат да постигнете свое желание, особено ако от това можете да извлечете по-голяма стабилност за себе си или членовете на семейството си.

Дева
Твърде много компромиси

Днес не се колебайте да бъдете себе си, дори и това да ви коства много и да означава за вас компромиси и лишения от неща, които ви създават удобство и комфорт. Мнозина от родените под този зодиакален знак ще проявяват изключителна импулсивност в поведението си към заобикалящите ви в професионален и личен план. Други ще успеят да създадат важни за професионалното си развитие контакти. Напълно възможно е телефонно обаждане или писмо да променят в положителна насока развитието на инициативите ви.

Везни
Потърсете развлечения

Опитайте се да отделите време за развлечения, тъй като те ще ви носят множество приятни изживявания. Напълно е възможно да се превърнете в жертва на по-силните от вас, особено ако нямате защитна реакция да се пазите от хора, които демонстрират едно, говорят друго и правят нещо съвсем различно, но не и във ваша полза. Наложително е да следвате стриктна дисциплина на работното си място. Опитайте се да избягвате разпиляването, защото то може да ви причини нестабилност в материално отношение. Възможно е контакт или приятелска връзка от миналото да ви донесе значителни придобивки в професионално отношение.

Скорпион
Излишно драматизирате

В сряда, дори и да се сблъскате с някои ограничения в службата, не драматизирайте излишно ситуацията, а се възползвайте максимално от нея. Ще ви бъде изключително трудно да реализирате в практиката възвишените си професионални идеали. Може би по-добре за вас ще е да настроите собствените си цели в по-практична посока, защото това може да ви гарантира осъществяване на проектите. Истински доволни можете да се почувствате тогава, когато тези ви усилия имат и материален еквивалент. Здравето ви ще е стабилно, но правилното разпределение на силите ще ви даде достатъчно енергия за работа.

Стрелец
Организирайте се
В сряда родените под този зодиакален знак ще притежават в достатъчна доза амбиция и желание да се реализират, дори и с цената на многобройни компромиси за лична сметка. Напълно възможно е да сте затрупани с отговорности, които по никакъв начин не търпят отлагане във времето. Опитайте се да работите при отлична организация, защото тя ще ви даде спокойствието, че няма да изпуснете нещо важно в процеса на работа. Мнозина от родените под този зодиакален знак ще имат усещането, че дават много повече от себе си, отколкото получават в професионален и личен план.

Козирог
Твърди и упорити
Днес се опитайте да гледате положително на създалата се ситуация, дори и за момента тя да не ви изглежда толкова розова. С твърдост и смелост отстоявайте финансовите си интереси, тъй като евентуалните загуби там могат да бъдат фатални за вас. Не прекалявайте с щедростта си. Опитайте се по правилен начин да преценявате хората, които ви заобикалят в личен и професионален план, защото само така ще знаете колко от тях са искрени с вас и колко търсят единствено и само лична изгода от контактите си с вас.

Водолей
Пределно концентрирани

Днес успехите ви в професионалната област са възможни благодарение на собствените ви усилия, както и на подкрепата, оказана ви от високопоставена особа. Не допускайте липсата на концентрация, ако искате да постигнете отлични резултати в материално отношение и да оправдаете гласуваното ви доверие. Опитайте се да използвате позицията, която заемате в професионалната сфера, но без да злоупотребявате с властта или положението, което имате. Развивайте и поставяйте под строг контрол емоциите си, защото именно те могат да ви направят лоша услуга в деловата област.

Риби
Балансирайте тактично
В сряда се стремете към балансиране на връзките и отношенията си със заобикалящия свят. През почивните дни не пилейте наличните си финансови средства за неща, които не са ви чак толкова необходими. Опитайте се да сте в помощ на близките и партньора в любовта. Стремете се да внасяте разнообразие в заниманията си, защото само така ще можете да увеличите източниците си на приятни емоции. Мнозина от вас ще заложат на бавния ритъм на живот, което ще ви даде възможност да си починете пълноценно.