Медия без
политическа реклама

Хороскоп за петък

20 Юли 2018


Овен
Днес звездите ще заплетат около личния и професионалния ви живот сложни въпроси. Дори и вие сами няма да можете да намерите отговор защо не искате да приемете най-логичното решение. Напоследък са ви се натрупали и много всекидневни задължения. Опитайте се да работите систематично. Задачите, с които ще трябва да се преборите още в началото на работния петък, не обещават нито добро настроение, нито лесни успехи.

Телец
В последния ден на работната седмица ще постигнете завиден напредък в професионалната сфера, ако работите в екип с доверени лица. Залагайте на правилните професионалисти в областта, в която сте ангажирани. Вечерта или утре мнозина от родените под този зодиакален знак ще вземат решение за промяна в жилищната обстановка. Опитайте се да разрешите конкретни въпроси, засягащи пряко членовете от вашето семейство.

Близнаци
Избягвайте лъжата в контактите с приятели. Едва ли е разумно да се сърдите за собствените си неуспехи на близките и още по-малко на интимната си половинка. Стремете се да подредите инициативите си по начин, който ще ви носи позитиви. Импулсивността може да ви навлече здравословни проблеми. Стремете се внимателно да обмислите някои парични въпроси, които засягат по един или друг начин и стабилността ви в личен план.

Рак
Днес на мнозина от вас ще им се наложи да намерят логично решение на много от текущите си делови и лични въпроси, които не търпят отлагане във времето. Напълно възможно е да сте дотолкова погълнати от ангажиментите си, че да не ви остане достатъчно време за пълноценно отпускане със занимания, които ви доставят удоволствие. Добре е да планирате педантично както текущите пътувания, така и тези, които смятате да реализирате в най-скоро време.

Лъв
Днес, дори и да получите много повече от очакваното, се опитайте да не променяте цялостната си настройка към живота, стремете се поетапно да премахвате затрудненията, които не ви даваха покой през изминалите дни и седмици. Не позволявайте стресът да влияе негативно върху цялостното ви здравословно състояние. Дългите разходки на чист въздух и приятната компания на любимия до вас човек ще направят чудеса.

Дева
Най-вероятно обстоятелствата около вас няма да са достатъчно благоприятни, за да се стигне до изпълнение на инициативите ви. Необходимо е да установите в този случай спокойно и бавно темпо, като залагате на отличната информираност за всичко, което може пряко или косвено да ви помогне, за да достигнете до набелязаните от вас цели. Избягвайте чисто материалните цели или по-скоро по-внимателно наблюдавайте ситуациите, в които сте поставени.

Везни
Петък със сигурност ще ви даде нови шансове за развитие в професионално отношение. Чрез действия в най-подходящия момент премахвайте затрудненията от личен или битов характер. В края на деня е възможно сами да измените ситуацията в любовта, особено ако не се чувствате удовлетворени от съществуващата интимна връзка. Стремете се към постигането на добър тонус и енергия. Дори и това да е свързано с намаляване на работното ви време.

Скорпион
Днес не бъдете максималисти, защото това няма да ви направи щастливи. Ще сте ангажирани със задачи, свързани с членовете на вашето семейство. Вечерта е особено подходяща за романтични изживявания. Не крийте стремежите и мечтите си от интимната половинка, а търсете подкрепа от нея. Не се поддавайте на външни влияния, когато става въпрос за личния ви живот. Погрижете се за съхраняването на отличното си здравословно състояние.

Стрелец
Днес не се колебайте да си дадете поне кратък отдих, ако имате тази възможност. Ще имате възможност да обогатите своите умствени възможности със започването на обучение или квалификация, които ще ви дадат възможност да повишите чувствително и финансовите си приходи. Възможно е да сте значително по-спокойни, ако замените служебните ангажименти с разходка сред природата или из града, която също ще ви се отрази тонизиращо.

Козирог
Денят за вас ще е с положителен знак в материалната област. От друга страна, ще можете да започнете с изграждането и на нещо свое, от което очаквате добри и стабилни постъпления. Стремете се и през днешния последен работен ден да взимате справедливи решения, които са във ваш интерес, но по никакъв начин не ощетявайте заобикалящите ви в службата или в личния ви живот. Отделете време за пълноценна почивка.

Водолей
Възможно е мнозина от родените под този зодиакален знак да се сблъскат със стара любов, която да събуди спомени, чувства и горещи страсти. Внимавайте какъв ефект в крайна сметка ще окаже тази среща, особено ако сте трайно обвързани в любовта. Ако не сте от необвързаните от знака, можете да експериментирате. Финансовото ви състояние ще ви позволи да направите жадувани покупки.

Риби
Днес стремежът ви към премахване на някои стари проблеми от личен характер може да придобие огромен смисъл за вас и по този начин да решите по-голямата част и от проблемите, за които нямахте разрешение доскоро. Мнозина ще увеличават все повече своята ефективност в деловата област. Трудностите ви ще произхождат от факта, че ще ви се наложи да взимате бързи и разумни решения в личен план, които не предразполагат към спокойствие.