Медия без
политическа реклама

НАКРАТКО

24 Юли 2018

"Спартак" (Вн)

привлече ветерана Еньо Кръстовчев (34 г.) като част от селекцията, с която да атакува влизане във Втора лига. Нападателят идва от "Марек", а преди е играл в "Левски" и "Интер" (Баку).

 

 

Националът

Ивайло Чочев може да премине в отбор от Серия А. Националът още се възстановява от травма в левия глезен, която получи в края на миналия сезон, и тренира индивидуално на подготовката на "Палермо". Очаква се до 10-ина дни Чочев да поднови пълноценни занимания, което би улеснило евентуален негов трансфер. От началото на 2013 г. насам той има 104 мача и 11 гола за "Палермо".

 

 

Българска

компания може да закупи контролния пакет акции на "Вардар" (Скопие), съобщи македонското издание tribuna.mk. В информацията се твърди, че досегашният собственик Сергей Самсоненко вече се е разбрал да предостави собствеността на тази неназована компания. Дори се посочва, че спортен директор на "Вардар" ще стане бивш македонски футболист, който е доста популярен в България с представянето си за един от нашите елитни клубове.

 

 

Бившият

вратар на "Спартак" (Вн), "Хасково" и "Локомотив" (ГО) Николай Банков напусна полския "Рух" (Хожув), след като клубът отпадна в трета дивизия, съобщи "Спортал". Към 27-годишния играч има интерес от друг чуждестранен клуб и в момента той преговаря за свой трансфер.

 

"Рома"

бързо намери заместник на вратаря Алисон, който беше продаден за 75 млн. евро на "Ливърпул". Римският клуб спря избора си на шведския национал Робин Олсен (28 г.), който беше титуляр за тима си на Мондиал 2018. "Рома" ще плати за Олсен 11.5 млн. евро на "Копенхаген".

 

Португалският

национал Жоао Моутиньо ще премине от "Монако" в новака в английския елит "Уулвърхемптън", където мениджър е неговият сънародник Нуно Еспирито Санто. За 31-годишния халф ще бъдат платени 5 млн. паунда, а самият той ще подпише договор за 2 сезона с "вълците".