Quantcast
Младежкото ДПС: Късмет и щастие е да бъдем обучени от Доган | СЕГА
facebook
twitter

България

Младежкото ДПС: Късмет и щастие е да бъдем обучени от Доган

Ние можем да съградим Европа на следващите поколения, амбицираха се комсомолците на движението на онлайн конференция
Обновена
860
 Фейсбук
Важно е да сме признателни и да не забравяме нашите учители, обърна се евродепутатът Илхан Кючюк към младите в ДПС.

Младежкото ДПС е първата политическа организация, която проведе своята национална конференция онлайн в условията на пандемия. С това се похвалиха комсомолците на Ахмед Доган, след като събраха 357 делегати на електронен форум в събота.

Това събрание може да се смята за репетиция за закъснялата национална конференция на самата партия. Събранието трябваше да се проведе през лятото, но беше отложено заради здравната криза. В началото на ноември ДПС предложи законовите срокове за провеждане на партийни конгреси да не важат в условията на извънредна епидемична обстановка. Управляващите обаче отказаха да ги подкрепят и движението се принуди да се обърне към новите технологии, за да не наруши закона.

На онлайн конференцията на младежите се изказа техният лидер – евродепутатът Илхан Кючюк. Неминуемо акцент в словото му беше отдаването на почит на почетния председател на ДПС Ахмед Доган. “Важно е да сме признателни и да не забравяме нашите учители. Такава култура не съществува в нито една партия в българското политическо пространство, което ни прави и верни на принципите на движението. Бих искал да благодаря на почетния председател д-р Ахмед Доган, че ни даде възможност да изберем ДПС за своя съдба”, смирено се обърна Кючюк към основателя на партията.

И продължи с апологията на своя водач: “Д-р Доган казва, че най-ценният капитал на един политик е знанието. Но колко от съвременните лидери са склонни да преминат тест за политическа култура и подготвеност? Ние имаме късмета и щастието да бъдем обучавани лично от д-р Ахмед Доган.” Не беше забравен и оперативният ръководител на ДПС Мустафа Карадайъ, който се очаква да бъде преизбран начело на партията – на него евродепутатът благодари, че “положи основите на дългия път на най-голямата младежка организация в Европа”.

Кючюк демонстрира мащабните амбиции на комсомола на ДПС: “Време е да се включим активно в политиките на ЕС – не само като представителство, а като директни субекти. Младите ни хора се ползват с доверие пред европейските ни партньори. Младите хора на ДПС могат да изиграят ключова роля в конференцията за бъдещето на Европа. Участвайки активно в младежката агора, могат да съградят Европа на следващите поколения.”

Евродепутататът не пропусна да похвали и “уникалния български етнически модел”, чието авторство членовете на партията отдават на Ахмед Доган. Кючюк обяви, че моделът може да допринесе за по-бързото обществено развитие на страните от Западните Балкани, ако го възприемат.

На конференцията се проведе и избор на нов председател на организацията. Спечели единственият кандидат - досегашният заместник на Кючюк Сезгин Мехмед.

12

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Караянчева директно обвини Радев, че води кампания срещу ГЕРБ

12.01.2021

Обновена

ЛЮДМИЛ ИЛИЕВ

21608 200
Пеевски стана оръжие във войната между Радев и Борисов

13.01.2021

ЛЮДМИЛ ИЛИЕВ

4964 49
ГЕРБ: Радев час по-скоро да обяви датата за изборите

13.01.2021

Обновена

ТАНЯ ПЕТКОВА

2451 49

Коментари

muro04

"Комсомол" е съкращение от "коммунисти́ческий сою́з молодёжи". Не знам дали е уместно да се употребява тук.

Кайзер Сoзе
снимка на Кайзер Сoзе

култът към Почетният председател е вечен.да видим кога ще му вдигнат мавзолей на Росенец

Льо Клер

Ако можеш да го кланяш всеки ден, прави го.

Ако не можеш то поне всеки петък.

 

Това е за Доган, а иначе ставало дума за Аллах!

Phoenix59

Колко е щастлиФ Илхан ! Късметлия 😃

Hasta la vista

За тез късмет и щастие е да ги обучи Доган, щото сички мурафети с раздаването на порциите са му известни. Ние пък имаме огромния късмет, че ни управлява, па и тях биля, велик вожд и любим ръководител, черпещ вдъхновение от едни чекмеджета, и който хич не знае как се таковата мангизи...

d5555

Пълни идиоти.

Скрудж

Илхане! Преди няколко години Лютфи Местан, наративно словославеше д-р Амед Демир Доан, доста по-сполучливо от теб. Преди това, Амед Емин правеше същото. Съдбата и на двамата е незавидна и не ти я пожелавам. Особено тази на последния!

Льо Клер

Управляващите партньори, в сянка, съвсем самоуки отправят същите молитви към божеството си и някои ги огряват даже зам. министърски постове. Женските активистки се/ги задоволяват по друг начин. 👃

Kerr Avon
снимка на Kerr Avon

Машалла, майор Милев...

Кайзер Сoзе
снимка на Кайзер Сoзе

подценявате федаина

 

 

https://dariknews.bg/novini/bylgariia/ilhan-kiuchiuk-privyrzhenicite-na-dps-sa-v-rosenec-v-podkrepa-na-ahmed-dogan-2232908

dobadoba

Да си направи гробница, като на Демир Баба Теке, че след смъртта му всеки ще го забрави.

Соколе, Соколе...

⚓️

golyamataani

Балъците и камъните никога няма да свършат.

Влез или се регистрирай за да коментираш