Quantcast
"Матрицата 4": изненадващо забавно Възкресение  | СЕГА
facebook
twitter

Култура

"Матрицата 4": изненадващо забавно Възкресение 

В реакциите от първата тестова прожекция зрители наричат филма ​​странен, завладяващ и амбициозен до излишък
6 271
Киану Рийвс в „Матрицата Революции“.

Последните новини от "Матрицата 4" са, че Warner Bros са организирали първата му тестова прожекция и от това, което се чува, можем да очакваме лудо приключение, съобщава ScreenRant. Тъй като за новия филм на Лана Уашовски се знае много малко, всяка дума за официално неозаглавеното продължение е посрещана с трескаво вълнение от феновете.

Редовен участник в тестовите прожекции сподели, че вече е гледал филма и разкри, че той се нарича The Matrix Resurrections. Зрителят, който се подвизава в Туитър под името ViewerAnon, написа в социалната мрежа веднага след  прожекцията:

"Гледах "Матрицата 4" днес следобед и филмът е странен, мета, завладяващ, изненадващо забавен и амбициозен в излишък. Очаквам много разнообразни отзиви, но феновете на "Матрицата" ще бъдат доволни. Това определено е работа на Лана Уашовски, която режисира "Облакът Атлас", а не на онази, която режисира "Пътят на Юпитер"."

Подробностите за новата "Матрица" все още не са много, но основните актьори вече са известни.  Главните роли ще бъдат изпълнени от Киану Рийвс, Кари-Ан Мос, Джесика Хенуик, Джейда Пинкет Смит, Джонатан Гроф, Яхия Абдул-Матин II, Нийл Патрик Харис и Кристина Ричи.

Премиерата на филма е планирана за 22 декември 2021 г. едновременно в киносалоните и на стрийм за дома от HBO Max.

"Матрицата" се ражда във въображението на сестрите (тогава братя) Уашовски и се материализира с помощта на звездите Киану Рийвс, Лорънс Фишбърн и Кари-Ан Мос. Филмът от 1999 г. е културен феномен, възхваляван от публиката и критиците заради уникалния си стил, екшън естетиката и воденето на разказа.

Опитвайки се да повторят и потретят успеха на първия филм, Уашовски написаха и режисираха две продължения, които не бяха приети толкова добре. Предвид това и споменаването на филмите като трилогия, изглеждаше, че поредицата е достигнала естествения си завършек. Още повече, че в края на третата част "Революции" главните герои - Нео (Рийвс) и Тринити (Мос), умряха. Изглежда обаче, че се е случило повече от едно Възкресение.

Още

Звезда от "Игра на тронове" издаде подробности за "Матрицата 4"

14.06.2021

1527
Куркински: Срамота е хора на изкуството да казват "няма пари"

18.12.2019

3809
Теодор Ушев с нов шанс за "Оскар" (видео)

17.12.2019

Обновена

1769