Quantcast
Хороскоп за четвъртък | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за четвъртък

1 369

ОВЕН

Четвъртък ще бъде успешен за вашата делова реализация и за парични печалби. За част от вас възникват условия за промени в професионален план, които ви дават шанс за издигане в кариерата. Голяма част от Овните ще се сблъскат с любовни неприятности. Сега не е добро време да се опитвате да изясните проблемите. Сигурно е, че няма да намерите общ език с партньора си и ще достигнете до остри противоречия, които могат да се окажат причина за скъсване на връзката ви. Всички от зодията ще постигнат успех в контактите и при провеждане на преговори.

ТЕЛЕЦ

За мнозина от зодията деловият успех в четвъртък се измерва чрез настъпилите промени в службата или в сферата на бизнеса, с който сте се ангажирали. Веднага искам да добавя, че изменения ще последват и в личния ви живот, но това не е чудно, защото всички ние сме здраво свързани с професията и деловата ни изява. В крайна сметка става въпрос за стабилизацията ви в съответната област и за по-добрите ви възможности за финансова реализация. Всички Телци, устремили се към парични печалби, днес ще ги постигнат. Контактите ви ще имат емоционален оттенък.

БЛИЗНАЦИ

Спокойно и уверено, мнозина от Близнаците ще се заемат с осъществяването на делови реформи, които предварително са обмислили в детайли. Този процес в определени случаи може да се окаже по-продължителен от предварителните очаквания, но сполуката ви е сигурна. Трансформации ще възникнат и в дома ви, но тях за разлика от деловите не сте в състояние да контролирате. Това обаче не означава, че са лоши и ще ви причинят вреди. Днес трябва да бъдете внимателни в отношението си към семейния партньор. В противен случай ще възникне силно напрежение.

РАК

Голям процент от родените в зодията ще действат успешно на работното си място и ще достигнат до разбирателство с някого за разрешаването на въпроси от делови интерес. Тук се включват и сделки, засягащи дейността ви или партньорските отношения. Всички Раци ще бъдат твърде активни при осъществяване на задълженията си, което личи най-вече от проблемите, с които ще се справите сега. За една част от вас те са свързани с дома, а за други - с въпроси, засягащи бъдещата ви делова изява. Трета група от родените ще проведат успешно важни контакти.

ЛЪВ 

Значителни безпокойства по парични и материални въпроси са характерни за голяма част от Лъвовете в четвъртък. Едни от вас трескаво ще се заемат с финансови документи и действия, които биха им позволили осъществяване на целите. Други от знака ще предпочетат пътуване от делово естество, което считат за по-уместно от гледна точка на парични постъпления. Трудно би могло да се прогнозира, че ще успеете, ако действате без подкрепата на приятел или партньор. Почти всички от зодията следва да се заемат с реорганизация или да започнат нещо ново.

ДЕВА 

Представителите на Дева преминават през тежък период, който в повечето случаи се характеризира с делова стагнация. По тази причина доста от родените са без работа или тази, с която са ангажирани, е твърде ниско заплатена. Вие се намирате в стадии на промени, които ще продължат малко повече от месец, считано от сега. Окончателното им завършване ще ви предостави нови възможности за реализация и стабилизация. Днес не бива да рискувате във финансовата сфера. В дома си ще получите новини, но за някои от знака те ще причинят ядове и грижи.

ВЕЗНИ 

Условията, в които се намират Везните, са твърде неблагоприятни и на практика няма значение дали ще действате мобилизирано или не. Притесненията ви в никакъв случай не са плод на лична неангажираност към деловия и социалния живот, а са причинени от куп външни явления, с които трябва да се съобразявате и дори да неутрализирате въздействието им. Ясно е, че така няма да издържите дълго. На първо време е наложително да прибегнете към действия, които ще ви позволят финансово стабилизиране. За работещите на партньорски начала предстои разделяне.

СКОРПИОН

Трансформации от любовен характер предизвикват безпокойството на мнозина от родените в зодията, защото те често се отнасят до интимния живот на брачния партньор. Разбира се, в такива случаи прибързаните действия или решения са противопоказни, тъй като обикновено са грешни. Денят се характеризира с новини, а за някои и с печалби от финансово естество. Преобладаващата част от родените ще действат активно в професионален и делови план, но това не във всички случаи означава успех. Бъдете последователни и прецизни. Застрашени сте от грешки.

СТРЕЛЕЦ 

Мнозина от Стрелците ще бъдат обезпокоени от неприятни новини, които се отнасят да професионалната ви изява. Според мен информацията, за която става дума, никак не е лоша. В началото ще я възприемете като такава, но впоследствие нещата ще се развият далеч по-различно. Явно е, че тук става дума за предстоящи контакти с партньори, на които ще достигнете до удовлетворително споразумение. В някои случаи тази среща ще се отложи за по-късно време, но това не променя нищо. Други Стрелци ще имат силен емоционален четвъртък, наситен с приятни изненади.

КОЗИРОГ

Днес вие ще действате решително и амбициозно за справяне с въпроси от делово естество. Няма съмнение, че ще успеете, което за едни от Козирозите означава отстраняване на проблеми, а други ще възстановят нарушеното равновесие в професионалната сфера или в бизнесотношенията. Не бива обаче да подхождате прекалено твърдо, за да избегнете евентуални грешки. Контактите ви в обществените среди се характеризират със запознанство. Възможно е да възникнат затруднения по въпроси от финансов аспект, макар че денят е благоприятен за парични печалби.

ВОДОЛЕЙ

 Дълго време притеснителните обстоятелства са причинявали доста грижи и неприятности на огромна част от Водолеите, но този период е вече история за вас. Все още може да се говори за паричните проблеми, които засягат дома, но в близко бъдеще и тях ще ги решите. Сега следва да се организирате и да действате за отстраняването на пречките. Сполука се очертава в личните контакти, но тези в обществото едва ли ще удовлетворят очакванията ви. Мнозина ще получат новини от приятели, на които си струва да обърнете необходимото внимание.

РИБИ

Денят е успешен Делови контакти, професионално пътуване, провеждане на преговори или договориране са въпросите, с които мнозина от представителите на зодията ще се ангажират в четвъртък. Бъдете настоятелни в реализацията си, тъй като сега е възможно да осъществите благоприятни промени в своя полза. За някои Риби се очертават изменения в деловото партньорство, докато при други от вас то засяга интимните и любовните отношения. Последните включват дори началото на нова връзка. Не обръщайте внимание на слухове и сплетни, за да избегнете раздорите с някого.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за петък

09.04.2021

6807
Хороскоп за вторник

06.04.2021

10409
Хороскоп за понеделник

05.04.2021

2125