Quantcast
Хороскоп за четвъртък | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за четвъртък

7 479

Овен

Четвъртък е белязан с възможности за лъжи и илюзии. Възможно е професионални проблеми да изместят отношенията ви в семейството. Ще ви бъде трудно да простите грешките и предателството. Постарайте се да не намесвате невинни хора и да не ги вините за неуспехите си. Това би навредило на вашата репутация и още повече би усложнило ситуацията. А на всичко отгоре вие ще бъдете с доста добро самочувстиве, защото чувството ви за стабилност ще нараства с финансовите ви приходи, за които основна заслуга ще имат и приятелите ви. Не бъдете хаотични в харченето им. Именно поради небрежност мнозина са склонни да пропуснат шансовете си.

 

Телец

Този ден ще е добър за колективна работа, изучаване на нови езици, творчество или научни занимания. Звездите по старому остават благосклонни към вас. Финансовото ви положение ще се измени малко. Възможно е днес да имате печалба от лотария или да получите неочаквано пари, които преди време сте дали назаем. Изгодна покупка ще повиши настроението ви. Ако получите интересни предложения и покани, не се отказвайте от тях и ги приложете бързо. Вие сте по действието и за вас е голямо наказание да ви се отнемат инициативата и самостоятелността. Ако досега сте зависели от някого, то днес ще получите отново свобода на действието.

Близнаци

Мнозина от този знак изпитват трудности и имат нужда от приятелство, обич и привързаност. Четвъртък ще ви донесе всичко това, стига да овладеете вродената си импулсивност и да съумявате да премълчавате. Потискайте изблиците на гневливостта си и не се втурвайте в ненужни съперничества. По-добре се отдайте на склонността си към равносметки и размисъл върху някои проблеми на човешкото съществуване. Ще преживеете приятни мигове сред приятели, а тяхната компания ще ви покаже идеи за парични печалби. Тази положителна тенденция ще ви помогне да уталожите духовете у дома и да успокоите партньора. Проявеното към вас внимание ще ви трогне.

 

Рак

Днешните промени в личен план могат да променят неприятно настроението ви. Преди всичко се постарайте да запазите самообладание и най-важното - да не пренесете своите проблеми върху най-близките си хора. Близките ви не са виновни за нищо! Най-добре е да се концентрирате върху главното и да не забелязвате неприятностите около вас. Зареждането с положителни емоции е от изключително важно значение за вас. Посетете нашумял филм или спектакъл, обърнете внимание на препоръчана книга. Пазете се от кражби, загуби и забравяне на важни ангажименти. Време е да преразгледате закостенели критерии и да уравновесите различните мнения.

Лъв

Животът ви е спокоен само тогава, когато умишлено избягвате неприятните ситуации и проблеми. През днешния ден ще се случи точно това и той ще носи на мнозина неочаквано и внезапно добро настроение. Естествено е, че следва да сте активни в обществения живот и контактите. Това ще бъде резултатът от внезапно нарасналото ви собствено самочувствие и вяра в силите. Всичко, свързано с творческите идеи и хрумвания, ще получи развитие. Не наблягайте на плановете за бъдещето, а използвайте свободното си време да утвърдите старите приятелски връзки. Скоро ще усетите ползата от посланието на звездите.

 

Дева

През днешния ден трябва да развиете максимално своята индивидуалност. Борете се за личната си свобода и не разчитайте на околните. Винаги гледайте напред, отдайте се на изобретенията и фантазията си, а и проявата на повече импулсивност в действията и постъпките няма да ви навреди. Разбира се, че при такова поведение не всичко ще върви еднопосочно, но временните неудачи няма да развалят настроението ви, защото печалбите ще са повече от загубите. Очертава се да прекарате вечерта весело и щастливо, леко и безгрижно в забавления с приятели. Като цяло често през деня ще разпилявате силите си и ще изпитвате влечение към повърхностното.

Везни

Четвъртък сутринта ще ви се стори труден, най-вече в дома и отношенията с близките, но само до момента, в който не се обърнете назад. Към обяд ще разберете, че ситуацията далеч не прилича на първоначалната и дори сте направили повече от това, което сте очаквали. Това е ден, през който бихте могли да постигнете стабилна основа на бъдещото си израстване. За повечето от родените под знака им трябва съвсем малко, за да разгърнат силите си. Няма място за случайности и достигнатият успех ще се окаже закономерен. Възнаграждението за положените усилия ще ви задоволи, независимо дали става дума за материална или социална стабилност.

 

Скорпион

Четвъртък за мнозина от знака може да бъде интересен. Отношенията ви с околните могат да се променят. Но от друга страна, това ще ви накара да разширите кръга от познанства. Мъжете от знака трябва да внимават със своята впечатлителност и нерешителност. Всичко това може да ви въвлече в ненужни спорове или излишни контакти. Концентрирайте се върху най-главното. Не е изключено противоречиво отношение към вас в работата. Звездите вещаят денят да е еднопосочен - нещо, което започва добре, ще свършва добре. Късметът ви е в твърде добър синхрон със случайността и тя доста често ще ви помага да го намерите. Каквото и да дойде, ще донесе стабилност.

Стрелец

Благоприятен ден за начало на някакво благоустрояване и за колегиални и семейни отношения. Благоприятно време за покупки и укрепване на собственото здраве. Жизненият ви потенциал е на ниво. Но излишъкът на енергия може да доведе до недоразумения и пререкания с близките. Не се опитвайте да решавате всички проблеми наведнъж. Жените от зодията могат да се надяват на среща с интересен човек. Мъжете от знака не бива да бъдат екстравагантни. Това може да им навреди. Често през деня мнозина ще ги обзема мисълта, че постиженията не съответстват на очакванията ви. Сега всъщност е времето за изчакване и в никакъв случай не предприемайте промени.

 

Козирог

Повярвайте в собствените си способности, за да не се откажете в последния момент от плановете си за реализиране на нещо ново. Парите, които така дълго очаквахте, ще започнат да идват към вас и вие ще бъдете сигурни, че ще ги оползотворите добре. Не се нагърбвайте с нови задачи, особено ако те изискват повече време. Най-вероятно заради това ще страдат отношенията ви с партньора или приятелите. Звездите ви вещаят следобеда и вечерта да се стремите към много пространство и свобода и да се отдавате само на личните си интереси. Безграничната енергия и стремителността ще ви ги дадат. Това ще ви освободи от грижите, характерът ви ще е лек и ще разпръсквате радост и веселие.

 

Водолей

Активността ви ще продължи и през днешния ден, при това почти е гарантирана стабилността в начинанията ви. Налага се да се борите с ограниченията или други проблеми. Дори да ви липсват връзки и контакти, дори някой с нещо да ви пречи, към края на деня ще дойде моментът да се покажете и реализирате. Именно тези дни могат да се окажат разделът между нещо старо и новото, на което вече сте подвластни. Ще имате много положителна енергия, но наред с това - и несигурност, и нервност. Помнете, че ако се втурнете да гоните шанса, той ще бяга още по-далеч от вас. С няколко думи: благоприятни контакти и неочаквани срещи, но пълна неравномерност.

Риби

През днешния ден ще имате възможност да се посветите на мечтите си. Целият четвъртък пред вас се очертава доста спокоен, може би заради жегите, но в никакъв случай еднообразен. Усещате, че обаянието ви ще бъде осезателно дори и сред хора, които срещате за първи път. Изявата, за която отдавна се подготвяте, ще бъде атрактивна и успешна. Не е изключено вечерта да се усетите изморени от артистичните си прояви и да потърсите тихо пристанище, да се изолирате от външния свят и да се заредите с положителна енергия. Тя ще ви е нужна и за утрешния ден. Обмислете бъдещите си действия, за да не губите темпо след това.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за четвъртък

23.09.2021

1633
Хороскоп за сряда

22.09.2021

5379
Хороскоп за вторник

21.09.2021

4220