Quantcast
Хороскоп за четвъртък | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за четвъртък

2 262

Овен

Започнете деня стегнато и сериозно. Решете се да свършите всичко недовършено. Ако не приключите днес и утре с изостаналата през седмицата работа, от понеделник ще затънете в дребни проверки, опити да откриете важни подробности или документи и ще започне едно неприятно натрупване. За съжаление няма да имате тази нагласа и в следобедните часове ще го ударите на живот с приятели. От една страна, разтоварването ви е нужно, но от друга, по-добре намерете кой да ви помогне и приключете задачите си. Сами няма да се справите нито днес, нито утре, а е важно за работата ви.

Телец

Много благоприятен ден за работа с юридическа материя. Консултации, съдебни дела, искове, сключване на важни договори - всичко това, подготвено и извършено днес, ще бъде само във ваша полза. Всичко неясно в деловата ви дейност ще се изясни. Неподписаните досега документи ще се подготвят и ще се подпишат както си му е редът. Ако искате да направите някакво имотно прехвърляне, обжалване или споразумение, днес денят е подходящ. Лесно ще решите спорове, ще доведете до разбирателство роднински разправии и недоразумения. Не притискайте близките и роднините си, те сами ще дойдат при вас.

Близнаци

Всичко, изработено днес, ще ви се заплати. Като печалба нещо неочаквано идва при вас. Вчерашният ден ви беше доста труден, но днешният ще ви позволи да си починете. В следобедните часове ще се срещнете с нови хора, нова компания ще ви приеме в средата си. Дори роднини, които са гледали на вас като на не особено близък човек, сега ви приемат и дори ви помагат да се отървете от една отдавнашна грижа и неприятност. В деловата ви дейност се съгласете с партньорите си, за да се почувствате спокойни, още повече че те няма да искат нищо несъгласувано с вас.

Рак

Денят е подходящ за организиране на срещи и контакти. Отложете започването на нови начинания за следващата седмица или за началото на февруари. Дотогава можете да уточнявате детайли, да печелите съмишленици, но не бързайте с новите неща. Те крият доста подводни камъни за вас и няма да се чувствате готови да преодолеете трудностите. Проверявайте всичко точно и дори по няколко пъти да го направите, пак ще има вероятност за грешки. Възможни са неприятни срещи с кредитори. Не давайте празни обещания, по-добре уточнете реални срокове за връщането на парите.

Лъв

Срядата ще ви предостави възможности за нови решения и личен избор. Ще се наложите в личен и в професионален спор, ако умело използвате неосведомеността на опонента си. Гордостта ви ще е оправдана, защото победата ви ще е впечатляваща. Всичко, което днес чуете, ще ви е от полза много, много скоро, дори още днес. Ще ви възложат нещо, което никой не смее да почне. Покажете на какво сте способни, ще си повярвате, че можете да го направите, и ще го направите. Приключете навреме ангажимент. Обещали сте среща на близък човек и изпълнете обещанието си.

Дева

Днес като че ли ще получите ново направление в деловата си дейност. Ако ви възложат работа по заместване, след време вие ще сте титулярят. Приятели ще ви помогнат за нещо, което ви се съпротивлява упорито. Победата ще е и ваша лична, защото ще повярвате в силите си и в приятелството. Позициите ви се разширяват, но имате достатъчно време да изработите стратегия, която ще ви държи борбени и печеливши. Единственото, което може да ви попречи, е двойствената ви природа. Ако сте дребнави, алчни и нечестни, както вече се е случвало, още до края на деня ще преживеете провала си.

Везни

Днес е един чудесен ден за вас. Намирате десетки доказателства за успеха си, говори се за вас в чужбина, доверяват ви се важни фирмени тайни и много отговорни дейности. Ако днес не се натоварвате емоционално и не решавате проблемите си кресливо и прекалено амбициозно, денят ще завърши с поредното признание на труда ви. В личния ви живот се налага да се преустройвате. Много от вас скоро са променили начина си на живот и са с партньор, който иска грижи и внимание. Да ги оказвате се превръща за вас в едно приятно задължение.

Скорпион

Трябва да пътувате някъде, което е причина за скандали с близък човек. Голямата ви грижа е да наложите волята си и да изпълните ангажиментите си, които сте поели в предишни дни. Ще успеете, ако не обръщате внимание на молбите за помощ. Свършете си работата и не отлагайте нищо за следващата седмица. Ако днес пътувате, ще ви се натрупат повече недовършени неща, заради което ви съветвам да прехвърлите пътуването на друг човек. То няма да изисква личното ви присъствие. Попадате в неприятна компания или ситуация, правите грешен избор в любовта си и дано не разрушите нещо, което сте градили.

Стрелец

Съобщението, което ще получите с идването си на работа, ви носи вест за личен или делови успех. И двете са еднакво важни за вас. Публичните ви изяви са на високо ниво и доста хора ви гледат доброжелателно и с обич. Печелите доверие. Ако днес нещо ви затруднява, някой ще ви помогне както вие сте му помогнали преди време. Приемете го като дължим ви реверанс. Гордостта ви е голяма и е в състояние да ви заслепи, да ви направи подозрителни, че тази помощ е користна. Не отблъсквайте хората, с които работите. Привидната ви студенина отблъсква и създава невярна представа за вас.

Козирог

Преодолявате стрес от нещо, което ви се случи в предишни дни, и се чувствате по-добре и уютно. Променяте за малко обстановката и започвате да обсъждате нови решения. Изпълнени сте с ентусиазъм, който ви помага при публични прояви и контакти. Изглеждате въодушевени от новите си идеи и достатъчно запалени и решени да увлечете и другите. За ангажиментите си в дома разчитате на друг, също и за децата, ако ги имате. Колкото и да ви е трудно или да сте натоварени, намерете време да проведете заплануваните срещи. Не споделяйте с тях бъдещите си планове, макар че ви сърби езикът.

Водолей

Каквото отложите за утре следобед, ще ви носи придобивки и ползи. От този ден късметът ще работи известно време за вас. Трябва да сте активни още от днес. По възможност свършете делата си, а това, което преценявате като много трудно или сложно, замразете и не рискувайте. Четвъртък не понася рискове, ще се издъните. Чакайте покани или гостувания у вас без покана, възможни са приятелски посещения и работа за повече пари. Уреждате го за кратко време и започвате още днес. 

Риби

Не пропускайте възможност да получите повече. Уредете си среща с шефове, с приятели, с колеги, от които се готвите да поискате подкрепа или съдействие, със спонсор - навсякъде ще ви приемат и изслушат. Днес може да се пазарите за пари, за положение, за жизнено пространство и дом, да искате увеличения и повишение и да не прекланяте главата си пред някой, който иска да ви използва. Ако проспите или пропилеете този ден в бездействие, ще ви бъде много трудно в следващите дни. В следобедните часове не рискувайте с нищо. Има вероятност да предизвикате здравословен проблем.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за вторник

30.11.2021

363
Хороскоп за понеделник

29.11.2021

3106
Хороскоп за петък

26.11.2021

4377