Quantcast
Хороскоп за четвъртък | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за четвъртък

1 869
 Pixabay

Овен

В четвъртък ще се стремите да надскочите собствените си възможности и определено ще бъдете надарени с късмет от звездите, за да го постигнете. Имате възможност за плодотворни продължителни пътешествия и отлична възможност за проява на интелекта си. Успехи определено ще имат във всичко работещите в сферата на висшето образование, духовните общности, в научните изследвания и разработки. Вие влагате достатъчно активност, навсякъде при контактите си, възможно е атмосферата околo вас да е напрегната от противоречиви мнения. Изключително висока интуиция и проницателност в тези области за всички Овни, така че учете се от противоречивите ситуации и грешките около вас.

Телец

Добър ден за прилагане на вашата интуиция и проницателност, благоприятен за тези, които управляват парите на другите хора, в банковата сфера, данъците и застраховките. Може да получите изненадващи приятни новини за някакъв вид финансова или материална облага. Контакти с противоположния пол, бизнес контакти, енергия зa действие в работата и в личните ви взаимоотношения, не бъдете обаче невъздържани, не пришпорвайте себе си и околните. Пазете се от изгаряния, простудни и възпалителни заболявания. Уютът на дома е много важен за вас сега, имате възможности и за сделки с имоти, но там изпипвайте много детайлно и внимателно нещата.

Близнаци

Днес емоционалният и деловият ви живот ще са зависими от успешните контакти с другите. Отново отлично ще се чувствате в среда с колеги, особено ако бизнесът ви е артистичен или работите в женско обкръжение. Стремете се да си осигурите подходящата работна среда. Не се опитвайте точно днес да се впускате в начинания и области, които са ви чужди и нямате достатъчно опит в тях. Четвъртък е добър за всички, занимаващи се с връзки с обществото, психология и право, изследователска работа, медицина, посредничество. Не прекалявайте с храни, особено сладки, както и с напитки. Бъдете пестеливи и внимателни, особено вечерта по отношение на собствените си ресурси и тогава всичко ще си бъде на мястото.

Рак

Днес ще имате възможност да се проявите в областите на работа, където се изисква систематичност и наблюдателност. Отлично ще работят интуицията и прозорливостта ви. Продължава изключително успешният период като възможности за всички ангажирани в сферите на образованието, здравеопазването, конструирането, предприемачеството. Нека не ви мъчи безпокойство по отношение на здравето, и да има проблеми ще се справите. В интимната сфера сте чаровни, любящи и нежни, ще намирате удовлетворение както от контакти с любимия човек и децата, така и от успешни сделки. Повечето Раци в този период се справят с лекота с проблемите, в области, където се чувстват силни.

Лъв

Звездите ви дават изобилие от чар, привлекателност и магнетичност и през днешния ден - вие, разбира се, ги заслужавате. Продължавате с вашия оптимизъм и завладяваща енергия да привличате противоположния пол. Подсъзнателно поставяте любовта в центъра на всичките си действия през днешния ден. Имате може би артистичен уклон и творчески търсения, бъдете обаче по-внимателни с близките и любимите си. Вашият успех може да дойде от образование, писане и комуникации. Умът ви е практичен, интуитивен и неспокоен, по-добре се чувствате, когато вършите нещо уникално и по-специално, а не когато заниманието ви е рутинно. Отличен е периодът и за изкуство, спорт, търговски сделки.

Дева

Каквото и да правите днес, в центъра на вниманието вероятно винаги ще бъдат дейностите, свързани с вашето семейство и дом. Отново действията на вашите родители, братя и сестри през този период имат много силен резонанс за вас. Ако домът ви е подреден, а отношенията в него ви зареждат положително, ще сте още по-дееспособни и пълноценни. Мисълта ви е точна, може да вземате бързи решения и ще се чувствате добре при повече движение. Можете с много голям успех да пишете, да интервюирате, да се занимавате с изследователски проекти. Умът ви е интуитивен и неспокоен, по-добре се чувствате обикновено, когато вършите нещо уникално и по-специално, а не когато заниманието ви е рутинно.

Везни

Днес отново в центъра на емоциите и действията ви е вашето лично развитие. Добри условия според звездите за занимаващите се с наука, литература, изкуство, журналистика. Успешни кратки пътешествия, динамика навсякъде около вас. Попълвайте много внимателно всякакви видове документи, ако това ви се наложи през днешния ден. Имате шансове, дадени ви от конфигурацията на планетите този четвъртък да прилагате енергията си достатъчно практично,за да осигурите финансите си. Така ако ги оползотворите, ще се чувствате добре и в материален, и в емоционален план. За успеха на всички Везни много важно да вложат находчивост, точност и отговорност при изпълнение на задълженията и обещанията.

Скорпион

Според звездите и днес преобладава материалната ви нагласа. Имате способността както да печелите пари и успешно да ги влагате като подходяща инвестиция, така и бързо да ги харчите за хубави неща. Венера ви дарява с красота, щастие, хармония и добър късмет. Това се подпомага и от рационално работещия ви ум, изключителната интуиция, прозорливост и бързите ви решения. Балансирайте обаче любовта си към всичко сладко в живота, както в прекия, така и в преносния смисъл. Благоприятен период за изява на икономисти, издатели, проектанти, артисти, както и за търговия. Пазете се от невъздържаност в отношенията с другите и от наранявания. Помогнете на някой ближен изпаднал в беда, ще се почувствате удовлетворени. Постарайте се да сте добре организирани.

Стрелец

В днешния четвъртък звездите ви дават оптимистичен заряд, воля и увереност. Ако ги използвате, ще бъдете реализирани и щастливи от успеха си. Красноречиви и убедителни в обясненията сте, обикновено подхождате към личните си дела разумно, но точно сега се пазете от краен субективизъм. В този ден ясно се разбира, че имате наистина много приятели и съмишленици, особено от противоположния пол. Всички те могат да са ви полезни в кариерата или в личния живот. Лесно обаче добрите чувства към другите при липса на разбиране могат да прераснат в обидчивост. Отново ден за успешна изява в бизнес или политика, отличен за правистите. Възникват обаче около повечето Стрелци някакви тайни желания, контакти с недоизяснен контекст и изобщо ситуации все в този потаен дух.

Козирог

Имате ден с повишена активност на реакциите ви спрямо всички дейности и идеи, до които се докосвате. Ще имате обаче и помощта за постигане на целите си от по-високопоставени лица, особено ако се занимавате с политика, обществени движения, научноизследователска дейност. Вие сте вероятно достатъчно обществено ангажирани, но всъщност правите това, което искате. Можете да бъдете отличен организатор, който да вдъхнови другите да му помогнат във всяко начинание, може обаче и да ви се прииска да останете сам за определено време. Приятелите и социалните групи са много важни за вас и е вероятно да имате много млади приятели и последователи, защото сте общителен и непредубеден. Имате късмет и успех с противоположния пол, според звездите и днешния четвъртък.

Водолей

Планетната конфигурация днес ви дава възможност за голям личен и професионален напредък. Можете да се издигнете като общественици, политици, ръководители. Отново и този ден динамиката около вас е висока, успешно можете да се справяте с няколко задачи наведнъж. Не стигайте обаче до прекален фанатизъм в поддръжката на определени позиции и вярвания. Имате според звездите и добра възможност за обучение и за пътуванията на далечни разстояния, особено в чужбина. Ако ги осъществите, имате отлични перспективи за лични и бизнес контакти с противоположния пол. Ако сте сам и не са ви оценили още колко ценни сте за постоянен партньор, при такова пътуване не само ще прекарате добре, но може и да направите връзка с чужденец или чужденка.

Риби

Според звездите днес имате отлични условия за успех в областта на правото, религията, пътуванията надалече, успешни контакти, дори и в интимната сфера. Стремежът ви към романтика и наситен живот за пореден път ще доминира във всекидневието ви. Засилена ще бъде вашата и без това голяма чувствителност, потребност от силна любов и горещи страсти, интензивни партньорски взаимоотношения, допир до интересни и нови неща. Ползвайте навсякъде изострената си интуиция. Може да получите голяма полза посредством партньор или наследство. Добър ден за банкери, едри бизнесмени, писане, висше образование. Някои от вас може да се изкушат да проявят интензивните си емоции в по-екстремални ситуации.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за вторник

29.11.2022

1174
Хороскоп за понеделник

28.11.2022

3937
Хороскоп за петък

26.11.2022

8928