facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за петък, 17 август

7021

Овен
Днес ще ви е изключително трудно да определите къде се намират вашите най-добри възможности както в деловата област, така и в материален план. Намалете темпото на работа. Мнозина от родените под този зодиакален знак ще са склонни към допускане на сериозни грешки на работното си място. Добре е да изчакате с взимането на някои свои решения, за да видите реализацията на започнатото от вас. Не разпилявайте усилията си в няколко посоки.

Телец
Мнозина вече са в отпускарско настроение и затова не бива да пилеят за ненужни вещи текущите си пари. При друга част амбициозните решения ще доведат до желаното от тях развитие на делата им в професионален и материален план. Стремете се да избягвате липсата на яснота, особено ако работите в екип с делови партньор или имате помощта от няколко сътрудници. Проверявайте по няколко пъти документите, под които се подписвате.

Близнаци
Днес за мнозина ще е печеливша търговската дейност, но трябва да се предпазват от необмислени преразходи. Не надценявайте, но и не подценявайте изпречилите ви се на пътя затруднения, защото нито едната, нито другата крайност ще имат благоприятен върху вас ефект. Напълно възможно е да ви е изключително трудно да определите кой от прякото ви обкръжение в делови и личен план ви е предан на дадената от него/нея дума.

Рак
Нервността и прибързаността ще са ви лоши съветници през днешния ден. Можете да се надявате на подкрепа от прякото ви обкръжение, но и трябва да сте готови да я поискате. Липсата на вътрешно удовлетворение може да ви лиши от възможността да се наслаждавате на постигнатите до вас малки успехи във всички направления. Опитайте се да търсите разнообразието не с промени в стила си на живот, а с постигането на вътрешно спокойствие.

Лъв
Днес ще ви се наложи да подложите на изпитание някои свои стари връзки и контакти, за да знаете дали те ще имат положителен ефект върху вас и в бъдеще. Взимайте решенията си сами, особено ако се намирате на кръстопът с конкретна своя инвестиция. Ще ви е необходима по-голяма находчивост при предприемането на конкретни инициативи от делови характер. Опитайте се да не се превръщате в жертва на собствените си предразсъдъци.

Дева
В днешния петък следвайте умерен ритъм на работа и не си позволявайте да се насочвате към договори, за които имате дори и най-малките съмнения, че не са така изчистени като права и задължения. Не преувеличавайте проблемите и затрудненията си от делови характер, но в същото време не е добре и да ги подценявате. Обективната преценка ще ви е повече от всякога необходима, така че се стремете към нея. Планирайте предстоящите си пътувания.

Везни
Днес за почти всички ще е добре да се освободят от заблудите и илюзиите, които са склонни да си създават поради липсата на лично удовлетворение от реалността. Преди да реагирате по какъвто и да било начин, е добре да се поставите на мястото на човека срещу вас, това ще важи както за личния ви живот, така и за професионалния. Мнозина от вас ще станат свидетели на бърза промяна към ново, по-стабилно положение в материалната сфера.

Скорпион
Петък за родените в знака може да се окаже както с положителен, така и с отрицателен знак. Всичко ще зависи от вашата вътрешна нагласа и най-вече от ходовете и възможностите, към които ще се насочите в професионален или материален план. Както може да спечелите, така може и да загубите в един и същ момент, особено ако не сте направили правилната преценка на ситуацията, в която се намирате. В любовта ще сте разкъсвани от противоречиви чувства.

Стрелец
Днес е наложително да влагате повече желание и с по-голяма страст да преследвате интересите си в професионалната сфера. Не се стремете да заобикаляте законите и правилата, установени на работното ви място, защото именно те ще ви предпазват от нежелани главоболия. Там се стремете към пълноценна и положителна реализация. Не предприемайте рискове във финансовата сфера, които могат да доведат до значителни за вас загуби.

 

Козирог
През днешния петък се стремете към по-голяма независимост в действия и взимане на конкретни решения в професионалната сфера. Постарайте се да имате максимална увереност в инициативите, които предприемате на работното място. Звездното влияние е подходящо да започнете нова работа, както и да подпишете договор с голяма организация. Опитайте се да водите по-здравословен начин на живот, за да се справите с предизвикателствата.

Водолей
Днес ще имате благоприятната възможност да възстановите равновесието си в емоционално отношение, което за вашия знак е твърде важно. Това ще ви даде възможност да разполагате с достатъчно силна воля и желание за осъществяване на предприетите от вас крачки в професионално отношение. Стремете се да сте от полза на по-слабите от вас близки и познати. Не отказвайте подкрепа, защото и вие самите можете да се нуждаете от такава.

Риби
Повишената ви концентрация, с която ви даряват звездите днес, ще ви предпазва от допускането на грешки, които могат да окажат съдбовен поврат в живота ви, особено ако не сте си дали сметка за съществуващите подводни камъни. От решаващо значение за вас ще са и приятелските ви връзки. За родените в началото на знака е необходимо да не увеличават финансовите си разходи поради силното им желание да блеснат с подарък пред някого.

Все още няма коментари

Още

Седмичният хороскоп на Амалия

17.11.2018

7200
Футболна седмица

17.11.2018

76
Хороскоп за петък

16.11.2018

7567

Влез или се регистрирай за да коментираш