Quantcast
Хороскоп за петък | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за петък

4 581

Овен

В петък се стремете към постигане на протекция и сигурност във всяко отношение, дори и това да ви коства доста нерви през днешния ден. Може би ще е добре да се откажете от нещо за сметка на друго, което е с по-добра перспектива в бъдещето. Правилното използване на времето, с което разполагате, може да ви дава възможност за постигане на добър тонус, перфектна фигура и задоволителни резултати в личен и делови план. Мнозина от родените под този зодиакален знак ще се радват на привилегировани контакти, които със сигурност ще имат положителен ефект върху професионалното ви осъществяване.

 

Телец

Действайте в свой интерес, но заложете на умереност във всичко, с което се занимавате в професионалната сфера. Възможно е да се опитате да поставите основи, които да погълнат цялото ви време и внимание. Изключете непредпазливостта си от подхода си към текущото си материално състояние. Полагайте повече грижи за здравето си, защото в момента то е лабилно. Добре е да обърнете внимание на нещата, които обикновено в бързината на ежедневието пренебрегвате. В тази връзка от голямо значение ще е личната ви документация, писма и телефонни разговори, които от дълго време отлагате. В любовта се опитайте да не сте своенравни.

 

Близнаци

Днес многобройните ви контакти на работното място ще диктуват хода на развитието на поетите от вас служебни ангажименти. Необходимо е да използвате умението си с лекота да комуникирате със заобикалящите ви. Стремете се да избягвате разпиляването и се концентрирайте върху главните страни в деловата област. Финансовото ви състояние ще се съхрани стабилно. Там не се очакват сериозни катаклизми. Наложително е да придобиете опит, който до момента ви е липсвал в професионалната сфера, а от него ще зависи развитието ви. Не се отказвайте от предложените ви пътувания и специализации, защото те могат да ви отворят редица заключени врати.

 

Рак

Днес се стремете да откриете отговорите на въпроси, които от известно време занимават съзнанието ви. Опитайте се да се придържате към отличната организация на работа, защото това ще ви даде възможност да разполагате с повече свободно време от обикновено. Обменяйте мисли и опит със своите колеги на работното си място. Възможно е да бъдат събудени у вас сантиментални спомени от отдавна очаквана среща или от случайно попаднало пред очите ви писмо или снимка. Напълно вероятно е именно това да ви направи неспособни да се концентрирате върху текущите си задължения на работното място, а и в дома си.

Лъв

В последния работен ден опитайте да укрепвате оптимистичната си нагласа, защото така ще успеете въпреки предизвикателствата, с които се сблъсквате днес, да съхраните усмивката на лицето си и ведрото си настроение. Вечерта мнозина от вас ще си доставят многобройни положителни емоции чрез пътуване или посещение на място, което е новост за вас. Стремете се да направите интимната си половинка или членовете от семейството си съпричастни към това свое приключение. Опитайте се да подобрите близостта с любимия до вас човек с дребни жестове. Направете само добре обмислени покупки, за да съхраните финансовата си стабилност.

Дева

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак навлизат в доста спокоен и ведър период в професионално отношение. Напълно възможно е да се стремите към развитие, белязано с контрасти, но в крайна сметка именно те ще ви дават възможност да лавирате в трудните и опасни за вас ситуации. Стремете се единствено да не правите компромиси за лична сметка в материално отношение, където рисковете трябва да бъдат добре изчислени. Не приемайте работата в името на заобикалящите ви като досадно задължение. Използвайте свободното си време, както намерите за добре, но е хубаво, ако отделите няколко часа и за физическата си форма.

Везни

Днес отговорното ви отношение към текущите задължения на работното място ще спечели на ваша страна симпатиите на началниците ви. Стремете се сред приоритетите си да поставите личната дисциплина, защото именно благодарение на нея ще постигате повече от задоволителни резултати. Внесете разнообразие в заниманията си през свободното време. Наложително е да определите към какво точно се стремите в професионалната сфера. Ясната представа за реалността, която ви заобикаля, ще ви даде много повече възможности, отколкото самите вие предполагате. В любовта ще ви се наложи да сте по-отдадени на човека до вас.

Скорпион

В последния ден на деловата седмица по-голяма част от родените под този зодиакален знак ще търсят повече простор и варианти за развитие в професионалната сфера. Възможно е в най-неочаквания за вас момент да получите повече дори и от най-смелите ви мечти. В този случай използвайте шанса си така, че да постигнете вътрешно удовлетворение. Балансирайте материалното си състояние чрез значително намаляване на разходите си. Използвайте интуицията си, като не е задължително във всеки един момент да имате ръководната роля. Мнозина от самотните представители от знака ще са склонни да преследват своя обект на желание с настървение.

 

Стрелец

В последния делничен ден от изключителна важност за родените под този зодиакален знак ще е личната дисциплина и самоинициатива, особено ако до момента не сте удовлетворени от това, което сте постигнали в професионален план. Напълно възможно е някои стари финансови затруднения да ви обезпокоят, но нищо няма да е окончателно до момента, в който не го приемете за такова. Едва ли ще съумеете да превърнете недостатъците си в професионалната сфера в свои преимущества. В случай че искате да го постигнете, то на първо място ще ви се наложи да отстъпите ръководните функции на някой друг.

Козирог

В последния седмичен делничен ден дори и да не можете да контролирате на сто процента ситуациите около вас в работата, то със сигурност с повече проявено търпение ще съумеете да превърнете отрицателното в свой плюс. Доставяйте радост на себе си и близките си, като промените обичайните си занимания с нещо по-вълнуващо. В тази връзка можете спокойно да осъществите отдавна планирано пътуване. Вечерта за мнозина ще е необходимо да се отдадат повече на своите близки, родители и интимна половинка. Не се извинявайте с много работни ангажименти, а в същото време да се занимавате с дейности, които само на вас доставят радост.

 

Водолей

В петък мнозина от родените под този зодиакален знак ще отхвърлят множеството си професионални отговорности с такава лекота, която може да предизвика възхитата на началниците и делови ви партньори. Ще имате възможност по подобаващ начин да разширите добрите си възможности за спечелване на допълнителни доходи от допълнителните ви делови ангажименти. Хубавите моменти за вас сега предстоят, но като че ли ще започнете да ги усещате, след като обърнете внимание, че интимната половинка, колеги, делови партньори и приятели зачитат и се вслушват в изказаното от вас мнение.

 

Риби

Мнозина от вас ще са мобилизирани за приключване на множество ангажименти на работното място и в личен план. Като че ли лесно ще съумявате да намирате изход от всяка затруднена ситуация. Отношенията между вас и интимната ви половинка ще еволюират в посоката, която искате. Ще притежавате в огромна доза изтънченост, която при всяко едно положение ще бъде забелязана от околните, независимо от факта коя е вашата социална общност, в която се движите във всекидневния живот. Не си позволявайте лукса да надскачате възможностите си, защото организмът ви ще се нуждае от време, посветено изцяло за отдих и почивка.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за понеделник

20.09.2021

90
Хороскоп за петък

17.09.2021

5638
Хороскоп за четвъртък

16.09.2021

4512