Quantcast
Хороскоп за петък | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за петък

4 878

Овен

Петък ще е успешен за тези представители от знака, които съумяват да проявят по-малко от своите недостатъци. В работата ще сте подложени на проверка и изпитания, които могат да обтегнат допълнително нервите ви. Предпазвайте се от необмислени действия в професията и още повече с парите. Точно днес обаче родените в началото на знака ще направят сериозни печалби в професионалната сфера, които със сигурност ще подпомогнат сериозно материалното им положение. Стремете се да разрешите някои спорни въпроси с делови партньори.

Телец

Възможно е днес мнозина от вас да изживяват някакъв вид психологична криза, което ще ви постави в неизгодна ситуация не само пред интимната ви половинка, но и пред част от приятелите ви. Не си въобразявайте, че проблемите ви са неразрешими. Малка част от вас ще се насочат към осъществяването на сделки с недвижими имоти, търговия или друг вид дейност, която е свързана с активността ви и умението ви да боравите с пари. Въпреки че като цяло едва ли ще се похвалите със завидни успехи, то ще имате възможност и право на избор, предоставен ви от съдбата.

 

Близнаци

Петък ще предложи много на тези от вас, които не се страхуват от трудностите и изпитанията на съдбата. В работата е възможно да срещнете сериозен отпор от страна на колеги, особено ако искате да прокарате път на свой проект. Намерете сили и време да се занимаете с дейностите и документите, за които не ви остана достатъчно време. Внимателно проучвайте хората, с които работите, тъй като не са изключени разочарования от доверени лица.

Рак

Мнозина от вас ще трябва да се справят с пречки на работното си място, от които дълго не могат да се освободят. Избягвайте дейностите, които ви натоварват и не водят до нищо положително. Не се опитвайте да печелите симпатиите на заобикалящите ви с нечестни методи. За родените през юли от значение ще е да се справят с въпроси от чисто битов характер. В това число могат да влизат и някои поправки и дребни ремонти, които до днес не сте имали възможност да осъществите. При необвързаните наскоро започнала авантюра може да доведе до непознати емоции и изживявания.

 

Лъв

През днешния ден по-голяма част от родените под този зодиакален знак ще създават нови контакти в професионалната сфера, сред които е напълно възможно и да откриете любовта на живота си. Ново начало очаква тези, които са психически и физически подготвени за него. Възможно е вече обвързаните в трайна връзка представители на знака да изживеят известни притеснения с нововъведенията, тъй като това може тотално да преобърне живота им. Не бъдете максималисти в нито едно направление. Действайте по съвест, когато ви потърсят за съвет или подкрепа.

Дева

Петък ще мине под знака на щастието за представителите на този зодиакален знак. Напълно възможно е да сте изправени пред взимането на труден избор, тъй като възможностите ви ще са многобройни и всички ще са с положителен характер за вас. Но в крайна сметка, каквото и решение да вземете, ще се радвате в съвсем скоро време на благоденствие. Помнете, че двоуменето и липсата на решителност от ваша страна може да забавят изпълнението на планираните неотдавна нови инициативи от професионален или финансов характер.

 

Везни

Днес за вас ще е важно, преди да предприемете каквито и да било действия в професионалната сфера, добре да помислите внимателно върху резултатите, които ще произлязат от тях. Стремете се да не се поддавате на импулсите си нито в бизнеса, нито в материален, а още по-малко в личен план. Неочаквани събития могат да объркат плановете ви. Бъдете готови за бърза реакция. Предпазвайте се от поемането на рискове, които няма да ви донесат нищо положително нито в професионален, нито във финансов план. Не реагирайте на предизвикателствата на началници и делови партньори.

Скорпион

Днес родените в края на знака ще търсят заслужени награди от заобикалящите ги в професионалната сфера. Мнозина от вас ще открият своето ново поприще, а други ще решат, че е време да се отдръпнат от активната работа и да се отдадат на заслужен отдих. Каквото и да е решението ви, се опитайте да избягвате сблъсъците и споровете поне днес. Напълно възможно е обстоятелствата, с които се сблъскате в личен план, да надхвърлят очакванията и плановете ви. Опитайте се да промените хода на някои събития, особено ако забелязвате, че вървят против вашите интереси.

 

Стрелец

За повечето представители на знака днешният петък ще бъде плодотворен и успешен, а при някои могат да се случат и важни неща. Звездните тенденции предвещават почти всички Стрелци да почувстват прилив на сили и свежи идеи. Благодарение на Венера и Уран ще се появят много интересни познанства, които ще ви помогнат да промените своя имидж, стила на общуване, предпочитанията в облеклото и отдиха, да погледнете по нов начин на съществуващите лични отношения. Поради това е възможно много от деловите ви проекти да се забавят и да се появят проблеми.

Козирог

Днес ще сте настроени на творческа вълна и към всяка своя задача ще подхождате нестандартно и артистично. Само с един жест или с една усмивка ще уреждате проблеми, за чието решение на другите ще им трябва седмица. Всички ваши начинания, които предварително сте обмислили, ще поемат в желаната от вас насока. Не така стоят нещата с внезапните ви хрумвания - те ще се натъкват на трудности. Не се захващайте с тях, съсредоточете се върху нещо по-полезно. Тези, които имат амбиции за повишение на заплата или по-висок хонорар, да знаят, че няма да се реализират.

 

Водолей

Днес на родените през февруари ще им хрумват перспективни инициативи, но задвижат ли ги, все ще се намери някой, който да им сложи прът в колелата. Ще подушите, че някой иска да продаде идеите ви на конкуренцията, представяйки ги за свои. Началствата ще ви убедят да го давате по-кротко и нещата ще се потулят. Личният ви живот ще е напрегнат, добре е да не го усложнявате допълнително с лошото си настроение. Родените през януари ще се чувствате като в затвор - каквото и да предприемат, ще се чувстват с вързани ръце и ще се отказват от начинанията си.

Риби

В последния делничен ден представителите на този зодиакален знак е най-добре да се насочат към дейност, в която не зависят от други. При родените през февруари са вероятни премествания, ревизия в работата, мнозина подготвят пътуване по родните места, други мислят за обучение и размествания у дома. В емоционално отношение е необходимо да сте по-открити, за да удовлетворите желанията си. Не се предоверявайте на информация, стигнала до вас от случайни хора. Родените през март най-вероятно ще намерят общ език по важен служебен въпрос с началството.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за четвъртък

23.09.2021

1640
Хороскоп за сряда

22.09.2021

5379
Хороскоп за вторник

21.09.2021

4220