Quantcast
Хороскоп за петък | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за петък

2 865
 Pixabay

Овен

Очертава се един ден, свързан с голям разход на умствена енергия. Във всичко, което правите днес, ще влагате доста разум и ще търсите най-правилното решение. Много от идеите ви ще са добри, ще имате и попадения право в десятката, но невинаги ще ви достига търпение да видите всичко, което мислите, реализирано. Твърде е възможно някои от вас да "се огледат" за нова работа, а мнозина да работят две и повече неща едновременно. Желанието ви да налагате мнението си и да спорите положително ще дразнят някои хора около вас. При това положение никак не е чудно, че в края на деня ще потърсите някакво разнообразие - най-вероятно свързано с приятелска компания или пътуване.

Телец

Нищо не застрашава добрата ви физическа форма в днешния петък. Звездните влияния ще ви даряват с неизчерпаема енергия, която ще ви подтиква към доста действия. В много случаи обаче желанието ви за изява ще е съчетано с импулсивност и ако не я овладявате навреме, са ви гарантирани доста самоцелни изяви. Дозирайте правилно нещата, ограничете ги само в това, което можете да направите, и стремежът ви да водите хората около вас ще бъде възнаграден. Не търсете щастието си с рисковани действия - сполуката ще дойде при вас по други пътища. Излишният ентусиазъм, който ще ви обхване от заранта, може да ви вкара в ненужни конфликти.

Близнаци

През целия ден ще искате да направите нещо запомнящо се и в изявите ви ще преобладава сериозността, съчетана с вътрешна самодисциплина. Зад това околните лесно ще открият желанието ви да промените положението си на работното място или във финансов план. Добри изяви ще имат представителите на точните професии или пък тези, които работят сами. Поне що се отнася до работата, ще приемате всичко присърце и напълно вероятна е перспективата да разделите хората около вас или на такива, които ви приемат безрезервно, и на други, които просто няма да ви обръщат внимание. Не се учудвайте, че интимните ви дела няма да помръднат нито на сантиметър - просто няма да имате време за тях.

Рак

През днешния петък вашият покровител Луната ще ви подтиква да бъдете прями и открити във взаимоотношенията си с хората около вас. В много случаи ще постъпвате почтено, макар че ще се изкушавате и от желанието, когато ви е изгодно да накланяте везните в своя полза. Мотивацията ви твърде често ще е материалистична и ще искате да допринесете нещо и за най-близките си. В по-заплетени ситуации ще искате да привлечете и други хора към начина си на мислене. В общи линии на вас ще може да се разчита, най-вече заради това, че ще бъдете бързи и непресторени в реакциите си. Пазете се от вероятността някой случаен познат да не се възползва от внезапно обхваналото ви великодушие вечерта.

Лъв

Стремежът ви към свобода и независимост може да ви доведе дотам, че да не зачитате общоприетите правила и често да ги нарушавате. Ако в личния ви живот това не е кой знае колко опасно, то на работното място със сигурност ще ви докара доста главоболия. Мисълта, че някой друг може да ви казва какво трябва да правите, ще ви действа направо ужасяващо. Непоносимостта ви към предразсъдъци може да ви накара да се отдадете на някакви отвлечени идеи за всеобща справедливост. С готовност ще помагате на някого, които има нужда от това. При тази характеристика на звездните влияния не се учудвайте никак от внезапните промени и неочаквани събития, които ще ви връхлитат през днешния петък.

Дева

През този ден ще бъдете доста объркани, и то главно от факта, че каквото и да захванете няма да го довеждате докрай. Ще сте склонни да бъдете и романтични и зависими от човека до вас, и непостоянни, и готови за сътрудничество и доброжелателни. Твърде често ще променяте начина си на действие, защото парите няма да ви достигат и мислите ви ще са насочени към това как да ги увеличите. Пъргавият ви ум понякога ще ви кара да вземате прибързани решения, без да сте обмислили достатъчно добре проблема. Действията ви ще се базират по-скоро на личната ви гледна точка, а не на необходимостта да направите това, което трябва в дадена ситуация. Към края на деня ще се стремите да бъдете в компания и да сте добри партньори.

Везни

Петъкът за вас ще премине под знака на стремежа към съвършенство. Ще искате това, което правите, не само да е добро, но и да бъде забелязано от околните. Основно ще изявявате уменията си на работното място и твърде често ще сте склонни да обръщате внимание и на най-дребните детайли. Ако нещата не се получават така, както вие ги искате, ще бъдете твърде критично настроени, предимно към колегите и това може да ви вкара в ненужни конфликти. Все пак дайте си сметка, че хората не са равни и не всички искат да бъдат като вас и да приемат правилата, които им налагате. Най-големи успехи могат да имат онези от вас, чието поле на изява е търговия, или е свързано с точни преценка.

Скорпион

През днешния петък много от събитията около вас ще ви убедят, че си струва да демонстрирате силата на прословутата си воля. В стремежа да печелите ще изявявате самоувереността и лидерските си качества. Каквото и да става около вас, вие ще се стремите да бъдете в центъра на събитията и непременно ще държите околните да ви отдадат дължимото. При този начин на действие се пазете от излишно самохвалство. Ще влагате доста от сърцето, а и от нервите си в това, което вършите, и със сигурност ще си създадете доста неприятности, а и врагове. Доброто за вас е, че още към средата на деня ще забравите мисълта, че съществуват само две гледни точки - правилната ваша, и погрешната на хората около вас.

Стрелец

Звездните влияния през днешния ден върху вашия знак ще покровителстват духовността и желанието ви да задълбочите знанията си в някаква неособено позната ви област. Разположението на планетите ви дава възможност да развивате интуитивния си ум, което при вас като правило е свързано с големи прозрения. При контактите си с ваши приятели и познати право в очите им ще казвате това, което мислите за тях, без да си давате сметка, че твърде често истината е горчива. Решенията ви твърде често ще са категорични и за да ги осъществите, няма да се спирате пред нищо. В някоя наглед обикновена ситуация ще хвърлите доста амбиция, за да постигнете своето, без да се замислите дали сте прави или не.

Козирог

Ще забележите благоприятни тенденции спрямо вас в поведението на околните. Всички ще започнат да се държат по-рационално към идеите ви, и по-уравновесено към мненията ви, тъкмо защото ще приемат вашите възгледи за нещата, или ще намират за правилни съветите ви. Неприятно може да ви подейства мисълта, че денят няма да ви стигне да направите всичко, което желаете. Искате твърде много и ще трябва да мобилизирате всичките си сили. Луната ще ви дари и със сили за обществена изява. Отношенията ви с приятели и колеги ще се характеризират с доброжелателност и обективност, които ще са породени от сигурността, която имате в себе си, и от това, от задоволството, което изпитвате от това, което правите.

Водолей

Личните ви проблеми днес ще останат неуредени. Това ще ви кара да търсите контакти и помощ от хора, с които ви свързва старо познанство и добре се познавате. Не всички обаче ще се окажат отзивчиви към душевните ви терзания. Това, че ще бъдете сърдечни, общителни и привързани няма да ви помогне кой знае колко. Скоро ще се убедите, че нещата, които смятате за най-належащи, не зависят от вас и е трудно да очаквате радикална промяна. Твърде равнодушни ще остават и парите към вас. Едва в понеделник можете да помислите за финализиране на сделки, договори и парични постъпления. През уикенда не се хващайте с допълнителна работа - няма да даде нужния резултат.

Риби

Ако сте родени през февруари, не упорствайте да сте в центъра на събитията и не проявявайте кой знае каква активност в тази посока през днешния петък - това само ще ви изтощи. При родените през март звездните влияния поставят повече изпитания, отколкото приятни преживявания. В доста случаи ще ви привличат далечни и почти непостижими цели, за които освен време трябват и доста пари. Надеждата, както добре знаете, умира последна. През целия ден действията ви ще бъдат доста непредсказуеми и чувствата ви твърде често ще се менят. Аспектът на звездите показва освен сила на въображението и добра интуиция. Използвайте я, за да достигнете до същината на нещата, които истински ви интересуват.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за сряда

05.10.2022

2837
Хороскоп за вторник

04.10.2022

3277
Хороскоп за понеделник

03.10.2022

395