Quantcast
Хороскоп за петък | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за петък

2 734
 Pixabay

Овен

Всяка среща, която определите днес за утре или за следващата седмица и започнете подготовката й още сега, ще е изключително сполучлива за вас. Личните ви срещи ще са особено съдбоносни, ще са начало на нещо ново, дори и да комбинирате лични с интимни делови връзки. Ако шефът ви е от противоположния пол и днес установите контакти, които преминават границата на служебните, тази връзка ще се задълбочи и ще прерасне в нещо много по-голямо и значително. Ще ви се направят различни предложения, не отказвайте нито едно, не се знае откъде точно ще потече изобилието.

Телец

Ден, богат на събития. Място, към което гледате отдавна, се овакантява и вие ще можете да кандидатствате за него. Ще работите и с хора или човек, който ви харесва. Това ще ви даде нов импулс за планове и ще повярвате, че намеренията ви са напълно изпълними. Хармонизирате отношенията си с колеги и работодатели или с подчинените си, - ако ръководите собствен бизнес. Чувствате се сигурни и доста смело твърдите пред себе си, че вече сте намерили нишата в живота ви. Принудените да направят остър завой в живота си получават предложение за работа или попадат в ситуация, която ги изтласква на повърхността.

Близнаци

Днес ви се отваря работа, ще работите много, усилено и до късно. Ще срещнете хора или важен човек, с когото в други дни се разминавате непрекъснато, а много искате да сте в орбитата му. Днес ще влезете в тази орбита и тя ще ви донесе полезна информация, съдружие, съмишленици. От днес за вас започват няколко много важни дни, които ще се окажат решаващи за месеците до края на годината. Смело правете планове, търсете пари (и ще намерите) и спонсори, ако ви трябват, за да ви вдъхнат увереност и доверие в собствените ви сили, защото вие самите още не се чувствате напълно сигурни във възможностите си.

Рак

Постарайте се днес да сте спокойни, разсъдливи и дипломатични. Не бива да очаквате големи печалби. Ще усетите недоброто отношение на по-силни от вас и злонамерените действия зад гърба ви на по-слаби, но завистливи хора. Днес не предприемайте нищо сериозно или отговорно. Разглеждайте документи, но не ги подписвайте, проучвайте ситуации, правете планове за следващата седмица, подготвяйте пътуване, което ви предстои. Изчаквайте. Не отговаряйте необмислено на предложения и не се втурвайте след първата хрумнала ви мисъл или идея. Нещо ще ви изглежда привлекателно, но не бива да го обсъждате преди вторник.

Лъв

Днес не отклонявайте нито една подадена ръка, не отхвърляйте нито едно предложение, не отлагайте нито един ангажимент. Денят ви е изключително успешен. Каквото задържите или отложите, няма да изкарате до края и няма да спечелите с него. Не се отклонявайте по никакъв повод от това, което сте намислили. Днес избирате сигурни пътища, сигурни съюзници и силни покровители. Дори покровителите сами ще ви потърсят, сами ще дадат знак, че искат да влагат във вас и вашата дейност. Хората с таланти ще бъдат забелязани и ще им се осигури път за изява, стига вие самите днес да не отблъснете късмета си.

Дева

Днес може да усетите предизвикателство, което да не прецените достатъчно добре, или пък да ви подведат конкуренти. И в двата случая има вероятност да направите грешка. Ако днес се скарате с някого, дълго ще се гледате под очи и няма да си вярвате. Денят е решаващ за бъдещото ви обкръжение и затова бъдете внимателни в действия и приказки. Родените през август ще усетят горчилка и ще се наложи да я преглътнат. Това е по-добре, отколкото да влизате в разправии. Много от вас ще решат битов проблем и това ще ги направи по-спокойни. Каквото започнете днес, ще завършите успешно през следващите дни

Везни

Разправии, неприятности, противоречия с партньорите ви или в дома ви. Неразборията ще почне от сутринта и ще се пренесе от едното място на другото. Няма да сдържите лошото си настроение и ще изливате яда си върху колеги. Струва ви се, че някой зад гърба ви мъти водата и пречи. За родените през октомври това може да се окаже вярно, но няма да се справите сами, без подкрепата на малкото ви останали верни хора. Ще направите някакъв компромис с разбиранията си и това ще ви притеснява, ще се наложи да преглътнете и сдружаването с немного желан човек. Цялата ситуация е плод на минали грешки.

Скорпион

Днес харчете парите си, подслаждайте си душата с каквото ви се иска. Ако не го направите, в близките дни ще се намери кой да ги харчи, дори това да не ви е съвсем приятно. Правете планове, търсете съдружници или партньори или и двете и ще ги намерите. Откажете нещо, което не ви е по сърце, но са ви убеждавали, че трябва да се приеме или да се направи. Рискувате с някакъв битов проблем, но каквото днес решите, ще даде плод и няма да ви коства повече от пресметнатото. Скорпиони, ако се доверявате на интуицията си, няма толкова често да се чувствате несигурни. И е време да се погрижите и за себе си.

Стрелец

Прекарайте деня, както сърцето и душата ви искат. Не правете компромиси, с малко усилия ще принудите другите да ги правят. Не правете услуги на хора, които не го заслужават. Бъдете на върха на вълната и се оглеждайте внимателно, нещо добро и силно назрява около вас, не позволявайте да ви го измъкнат. Не се примирявайте. Вие сте знаещи и можещи, Стрелци, и днес ще имате случай не само да го докажете, но и да се наложите професионално в област, която е гранична с вашата. Тези от вас, които работят за други, е време да направят планове за собствен бизнес. Има кой да ги подкрепи.

Козирог

Възможен е здравословен проблем. Постарайте се да се напрягате по-малко на работното си място. Правите грешки, които се отразяват на цялостната дейност, по-добре си намерите рутинно занимание. По-добре е за вас да работите в колектив днес или да карате отгоре-отгоре, без да се докосвате до отговорни дейности. Ако имате възможност, излезте по-рано, уредете си среща с приятели на чашка, с любимия човек или просто се разходете. Внимавайте с непознатите край вас, не проявявайте високомерие, преценявайте добре действията и постъпките си. Каквото и да се случи, бъдете сдържани.

Водолей

Вашият истински късмет е в работата. Днес ще завършите преговори с договор, който ще се подпише до обед. Договорът е многообещаващ. Давате си сметка, че не можете да го осъществите сами, и започвате да се оглеждате за съдружници. Някои от януарските Водолеи ще преживеят неприятен сблъсък с млада жена, роднина или много близка. Пазете се, родени през Водолей, от поредната измама. Не позволявайте да ви изнудват емоционално. Колебанията ви правят уязвими. Пазете и здравето си. Осъществяването на проектите на януарските Водолеи ще започне в края на септември.

Риби

Късметът ще ви свърже с важни можещи хора, които ще са готови да работят с вас. Ако се чувствате малко объркани от рога на изобилието, който се изсипва върху вас във вид на предложения. Посъветвайте се с Овен и няма да сбъркате. Ще получите покани за тържества и чествания, за сделки и делови сбирки. Приемете ги. Няма да се оплаквате от безпаричие. Това, което е постъпило в касата ви през предните дни, ще ви даде възможност да помогнете на много близки хора и приятели. Направете го, те винаги са били зад вас независимо от собствените си трудности. Не протакайте нищо.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за сряда

07.12.2022

2582
Хороскоп за вторник

06.12.2022

1745
Хороскоп за понеделник

05.12.2022

769