Quantcast
Хороскоп за понделеник | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за понделеник

8 511

Овен

В понеделник избягвайте споровете, за да не се натоварвате излишно. Около края на деня очаквайте важно телефонно обаждане и делови разговор с човек, когото не сте виждали от години. Той ще ви предложи подкрепата си.  Ако сте търпеливи и внимателни, няма да допуснете арогантна личност да се опитва да ви диктува условията на работното ви място или да се меси в личния ви живот. Материален въпрос ще предизвика приятни емоции. Ако искате да започнете нещо голямо в деловия си живот, подгответе го сега. Днешният понеделник е много подходящ за изграждане на планове в деловата дейност.

Телец

В първия работен ден на седмицата амбициите ви за повишаване на заплата или по-висок хонорар за свършена допълнителна работа няма да ви донесат добро. Може да успеете, но оттук насетне ще получаване дребни, но многобройни финансови удари в служебен и делови план. Огромна част от представителите на зодията са крайно недоволни от околните, независимо дали става дума за хората от близкото или по-далечното обкръжение, и считат, че всички се държат към тях агресивно и нападателно. Ще добиете по-точна и ясна представа за ситуацията, ако си дадете сметка, че всъщност вие сте тези, които постоянно се конфронтирате и налагате мнението си.

Близнаци

Днешният понеделник ще е не по-малко напрегнат от изминалите дни. Сполуката ви е несъмнена, но ще бъде извоювана в условията на противоречия и сблъсъци с околните. Налага се да защитавате позициите си. Няма да е трудно, а по-скоро досадно, защото ще ви се наложи да посочвате очевидни факти. Твърде вероятно е някои от зодията да откажат изпълнението на делови задачи, към които са отговорни. По този начин няма да си навредите, а просто ще акцентирате върху защитните си доводи. Вечерта ще е чудесна за делови и социални контакти. Проблемите в личен план се оказват далеч по-сложни и по-неприятни от деловите. 

Рак

Всички от зодията ще проявят делова активност днес и ще постигнат желания успех. Сполука ще имат и онези представители на знака, които възнамеряват да сменят работата си или да се заемат с допълнителна дейност. По тази причина някои от вас ще насочат вниманието си към реорганизация, която стриктно ще осъществяват през следващите дни. Новини, свързани с материален въпрос за едни и с любовен за други, ще ви изненадат приятно. Днес мнозина са психически претоварени, което може да се изрази в отпускане и разсеяност. В по-различен стил може да се говори за вашите планове и идеи относно бъдещето. Възникват ситуации от делово естество, които са в разрез с намеренията ви.

Лъв

По принцип представителите на зодията ще проявят активност за ангажиментите си, което неминуемо ще ви доведе до успех. Дори за някои се очертават спешни действия във връзка с неочаквано възникнали задължения. Мнозина от зодията ще действат успешно за осъществяване на наличните си професионални дела, което естествено ще ви донесе съответното удовлетворение. Понеделник е доста важен за паричните постъпления на доста от зодията. Ще се наложи да промените част от плановете си. Днес доста от представителите на зодията ще изоставят деловите си задачи, които всъщност не са много, за да решат лични проблеми.

Дева

Мнозина от знака проявят колебание и нерешителност, получавайки предложение за изява в нова професионална сфера. Не мога да ви уверявам в проспериращите възможности на тази оферта, ако самите вие не ги приемате като такива. Дългоочакваният момент на промените ще настъпи днес, но вече у мнозина очевидно личат колебания, известно отстъпление и опити да отлагат вземането на категорично решение. При някои от вас тази нерешителност е плод на нечии "съвети", докато други вече проявяват чисти капризи. Не отлагайте новостите, под предлог че сте твърде претоварени психически и не сте в състояние да прецените в момента капацитета си за справяне с новите отговорности.

Везни

Изобретателност, обединяване около нов и надежден проект, делова активност и творчество, нови задачи и задължения са приоритетните характеристики за първия работен ден за мнозина от зодията. Такова служебно раздвижване според звездните характеристики се очакваше през последните дни. Сега обаче много Везни гледат скептично на започващите промени и не са убедени в тяхната ефикасност. От друга страна, вашият афинитет към детайлите може да се окаже в разрез с начините на работа в обща структура. Анализът ви е точен, но едва ли трябва да се притеснявате от бъдещи проблеми. Почти задължително е Везните да разчитат единствено и само на себе си.

Скорпион

Понеделник е доста добър за представителите на знака, тъй като говори за душевен комфорт, обновяване на чувствата, личен и домашен уют, усещане за радост и други благодатни натрупвания. За някои не е изключено този ден да се превърне в начало на красив любовен роман, изпълнен с чувства и силни емоции. В делови план ще действате енергично и ще се справите успешно със задълженията си. Сигурно е, че ако се мобилизирате, ще достигнете до качествено нова изразност и ще последва подкрепа от стабилна личност. Точно сега е необходимо да преодолеете напрежението си и да поемете по пътя на реализацията. Ще ви зарадват новини.

Стрелец

Доста от представителите на зодията ще имат дребни лични неприятности в понеделник, като за някои Стрелци отекват и като безпокойства във финансов план. По отношение на професионалната си дейност ще достигнете до реализация, за което няма никакво съмнение, макар че задачите ви не са малко. За вас вторник е благоприятен от гледна точка на възможността за парични печалби. Истина е, че те не са големи. Сега мнозина са притеснени от факта, че се нуждаят от помощта и грижата на някого. Това ваше усещане до голяма степен се дължи на отпуснатост и неувереност в личните ви способности за момента.

Козирог

Днес мобилизацията в делови план липсва при мнозина от Козирозите, но сега моментът е такъв, че може да си позволите известно отпускане и временно безгрижие. Новите възможности са пред вас и ще бъдат реалност към края на седмицата. На работното си място обаче трудно ще стигнете до единомислие с околните, тъй като мнението ви по определени въпроси чувствително се различава от тяхното. Засега най-ярко видима е любовната ви нагласа, което съвсем не е без основание. Всъщност днес или най-късно утре в тази сфера от личния ви живот ще има мощно раздвижване. Новостите се явяват едновременно, което може да се приеме и като съдбовно предизвикателство за устойчивост и себедоказване.

Водолей

Деловият понеделник на Водолеите е успешен, що се отнася до реализацията на дневните ви задължения. Този факт едва ли ще ви тласне към ненужни дебати и обяснения, защото възниква необходимост от обмисляне на важен делови въпрос. Случаят не е спешен и не изисква вашия отговор веднага. Не бързайте. Освен това днес и следващите два дни отбелязват края на един етап и сега сте твърде претоварени. Ще действате изразително в деловата сфера, което ще изкристализира под формата на професионални успехи и парични постъпления. Спокойно и от позицията на владеещи се личности, действайте смело.

Риби

Променливото настроение ще е характерно за представителите на знака през днешния ден. Ситуацията, в която се намирате, е доста напрегната и допълнително натоварва психиката ви. Всекидневното напрежение и голямата ви заетост, както и огромният брой ангажименти, които сте поели, ще ви дойдат много. Затова ще се наложи да изоставите някои от тях. Междувременно се очертават и множество контакти в обществените среди. Пазете се от измами. Те не идват от ваши неприятели, а от приятелите. Мнозина от зодията са жертва на любовни илюзии. Действителността налага да действате решително, за да овладеете позиции, които вече им се изплъзват.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за петък

07.05.2021

2280
Хороскоп за четвъртък

06.05.2021

10933
Хороскоп за сряда

05.05.2021

2291