Quantcast
Хороскоп за понеделник | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за понеделник

10 778

Овен

Опитайте се да се игнорирате вероятността от възникване на проблеми след подписан от вас договор. Стремете се да поставите съществуващите си взаимоотношения в професионалната сфера на солидна основа, дори и да не сте съгласни с методите, които използват вашите колеги. Опитайте се да намерите достатъчно свободно време за занимания, които ви действат релаксиращо. Мнозина от вас ще се изправят пред внезапни парични проблеми.

Телец

Сами предизвикайте възможности да предизвикате късметът да работи за вас както в делови, така и в материален план. Отличната организация и съвестното отношение ще ви поставят на високо място в очите на началниците или високопоставени особи. Наложително е правилно да организирате програмата си и да изясните сами за себе си стремежите и целите си. Не позволявайте обстоятелствата около вас да нарушат хармонията в интимната ви връзка.

 

Близнаци

През първия делничен ден на седмицата можете съвсем спокойно да установите умерено и спокойно темпо на работа, което ще ви позволи, от своя страна, да обмислите някои свои бъдещи инициативи от професионален характер. Вероятно в близко бъдеще ще се нуждаете от повече пари, затова е наложително да се постараете да ги изкарате. Няма да се сблъскате нито с много големи успехи в професионалната сфера, нито с големи провали.

Рак

Не се спирайте пред нищо, особено ако това може да гарантира постигането на желанията ви в професионален и материален план. Мнозина ще бъдат изправени пред необходимостта бързо и акуратно да се справят с многобройните си задължения в професионалната сфера. Стремете се да се заобикаляте с проверени делови партньори и съдружници, за да постигнете много по-добри резултати (особено финансови) от предварителните ви очаквания.

 

Лъв

Не само днес, а и през цялата седмица е необходимо е да имате реална представа за нещата, при това без да страдате от излишни илюзии и пристрастия. Мнозина ще се отдадат на някои свои носталгични лични спомени. Като че ли повече от всякога ще имате потребността да си дадете ясна сметка с какво разполагате и какво сте загубили в миналото си. Възможно е чак сега да осъзнаете свои грешки, чиито последствия понасяте в момента върху гърба си.

Дева

Не бива да пропускате и най-малката възможност да припечелите нещо допълнително. Всяка задача, с която можете да се справите, трябва да бъде свършена от вас. Към края на деня ще трябва да си направите и планове за следващите си ходове на работното място и да потърсите нови пътища за утвърждаване. Мислете позитивно и вярвайте в себе си. Преумората и интензивният стил на работа, който ви налагат през целия ден, ще доведе до умора.

 

Везни

Не смятайте, че тези, които са любезни с вас задължително ви мислят доброто. По-голямата част от вас трябва да планират до абсолютна точност предстоящите си ходове. В любовта по-често споделяйте чувствата и мислите, които ви вълнуват. Ще успеете да получите стабилност в ежедневието си, но не без цената на лишения. Мнозина ще пътуват и ще се отдават на удоволствия, но да се стремят да са разумни в разходите си, за да не закъсат за пари.

Скорпион

Ще се наложи да се противопоставите на някои решения на шефовете ви, което за известно време ще ви неглижира. Прекалената ви отдаденост на работата и задълженията ви ще пречат на личния ви живот, което ще доведе до отчуждение на партньора ви. Личните ви проблеми с роднини също ескалират и в скоро време ще доведат до неприятни ситуации. Вие сте чувствителни и не бива да се притеснявате прекалено, за да не предизвикате влошаване на здравето си.

 

Стрелец

Някой колега ще ви дразни през целия ден. Ще установите, че всъщност той е виновен за вашето трескаво и напрегнато състояние. Ако пък поискате помощ от близки, само ще утежните положението си, защото те няма да оправдаят доверието ви и впоследствие ще се наложи да вършите работата, която сте им поверили. Сами си наложете да бъдете спокойни и внимателни към всички. В заплетена ситуация може да потърсите мнението и на вашия партньор.

Козирог

Рискувате да изпуснете остра дума не там, където трябва. Бъдете твърди и си вземете отпуск или просто не поемайте допълнителни задължения, защото няма да можете да се справите както трябва с тях. Ако трябва да свършите нещо, то направете само едно, но да бъде добре изпипано. При мнозина ще дойде някакво парично възнаграждение за работа, която са свършили преди време. Почти сте били загубили надежда, но тези пари ще ви се отразят много добре.

 

Водолей

Опитвайте да се освобождавате от напрежението в последно време. Не пренебрегвайте факти, които околните като че ли не забелязват. За предпочитане е да действате самостоятелно. Колкото по-концентрирани сте, толкова е по-малка вероятността да допуснете грешка от невнимание. Помислете дали да не следите всичко, за което се харчат пари. Вашите цели що се отнася до спестяванията, не съвпадат с мнението на друг член от семейството.

Риби

Днес е денят, в който трябва да пристъпите към по-активни действия. В непрекъснато напрежение, а това ще ви направи трескави и припрени. Ще се наложи да отстоявате твърдо позициите си. В професионално отношение ще ви бъдат възложени отговорности, ще трябва да се сработвате с нови си партньори и колеги, а това няма да мине без напрегнати ситуации. В някоя от тях колеги ще ви бъдат полезни с поемането на част от вашите задължения.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за петък

07.05.2021

2280
Хороскоп за четвъртък

06.05.2021

10933
Хороскоп за сряда

05.05.2021

2291