Quantcast
Хороскоп за понеделник | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за понеделник

6 372

Овен

Навярно за мнозина от вас днес ще се окаже доста трудно да се заловят с някаква сериозна дейност, но пък щом веднъж се захванете, способността ви да се концентрирате ще се прояви. Онова, което ще научите, по-късно може да ви донесе полза. Навярно ще се разочаровате, ако оставите някой отдалеч да ви убеждава за проект, към който в началото ще подходите с доста съмнения. Възможно е той по-скоро да иска да изпита реакцията ви, а не да се впусне в сериозно начинание. Следвайте сърцето си, накъдето и да ви води. Препятствията ще ви стимулират да достигнете крайната си цел. Можете да напреднете, но само ако играете честно и по правилата.

Телец

Прословутата способност на Телците да се погаждат с всекиго и всичко днес ще е добре дошла за вас и ще ви помогне доста. Разполагате с издръжливост за продължително съсредоточаване. Досегашната липса на напредък навярно се дължи на лошо стечение на обстоятелствата. Наложителен е разумен подход във всичките ви дела. Хората са наясно с уменията ви и с готовност ще работят в един екип с вас. Що се отнася до лидерските ви качества, вие добре си знаете, че сте по-напред от околните и ви съперничат само Скорпионите. Дайте да се разбере, че сте под ръка и горите от желание да опитате нещо ново.

 

Близнаци

Мнозина от знака ще трябва да карат по-спокойно днешния ден, да отстъпят малко назад и да огледат всичко, което става около тях. Важното е да откриете скритите тенденции. Това, което ще чувате, вероятно няма да съвпада с онова, което се крие зад думите. Предпазвайте се от клопките, като отказвате да обсъждате проблемите с други освен с онези, които пряко са намесени в тях. Убедете се, че сте степенували задачите си по важност. Ще ви се разкрие добра възможност, която на първо време може и да не притежава притегателна сила, но е в състояние да отвори пред вас нови врати. Единственото сигурно при вас, колкото и да ви е странно, е промяната.

Рак

През днешния понеделник всичко ще тече гладко. Разполагате с подкрепата на благосклонните звезди и навярно ще сте във върхова форма, що се отнася до възможността да печелите пари. Пазете се да не надцените способностите си - от вас се искат доста прояви на гъвкавост и уравновесеност. В мислите си мнозина таят нещо, с което напоследък не са успели да се справят, но защо отлагат да потърсят съвет? Неочакван обрат на събитията за мнозина ще означава, че трябва да направят услуга на приятел. Благодарността няма да закъснее. Всички признаци сочат, че самите вие ще искате скоро да ви върнат услугата, но избягвайте да се обвързвате с хора на високи постове.

 

Лъв

Понеделникът ще започне неочаквано или дори драматично, но събитията лесно могат да се обърнат във ваша полза, ако не ги вземате присърце. Не се обвързвайте с категорични планове - сигурно ще се възползвате най-добре от създалата се ситуация, като я оставите да се развива по своята логика, а не се намесвате. Способността ви да убеждавате другите ще е ясно изразена, но съществува реалната опасност някой да изтълкува погрешно думите ви, макар вие да смятате, че сте били пределно ясни и да ви създаде допълнителен конфликт. Контактите с хора отдалеч също могат да се окажат проблематични. Денят не е благоприятен да се впускате в каквито и да било рисковани сделки.

Дева

Обстановката около мнозина от знака днес непрекъснато ще се мени. Това при всички случаи обещава и вие да променяте плановете си в последния момент. Най-добре е, ако свикнете с мисълта, че ще бъдете в непрекъснато движение. Сега е моментът да започнете нещо ново в работата. В личния живот се очертава неприятна намеса на външен човек. Понеделникът при някои ще се окаже неподходящ да решават въпроси с наследство. Важното е да се заемете с практични неща и успехът ще ви следва неотклонно. Покажете на хората около вас, че здраво сте стъпили на земята. Помнете, че парите са само средство и не бива да подчинявате всичко, за да ги имате.

 

Везни

Едва ли през днешния ден представителите на знака ще проявяват желание за компромис, защото много от нещата около тях ще ги убеждават, че няма нужда да го правят. Същевременно ще сте склонни да махнете с ръка и да оставите другите да действат по своему. Ще оставите личния си отпечатък върху всичко, което вършите днес. Желанието ви да се борите за някаква своя кауза ще е изразено и ще ви даде възможност да покажете своята непоколебимост. Замислете се обаче дали е уместна. Откровено самоувереният ви подход, дори и в личния живот, ще ви позволи да наложите на околните своите виждания. Действителността може и да не ви изглежда толкова интересна, но ще постигнете желанията си.

Скорпион

Не губете чувството си за хумор, тъй като то ще е жизненоважно за вас при подхода ви към някаква заплетена ситуация, а при други - към тежки обстоятелства днес. Някои не трябва да вземат присърце някакъв незначителен професионален въпрос. Вярно е, че той не се поддава на искрените им усилия да го решат, но защо трябва да губят чувството си за мярка само заради него? Отдалечете се за известно време. Навярно ще установите, че всъщност не е толкова важен за вас или пък че други са в състояние да го уредят без вашата намеса. Опитайте се да си дадете по-голяма сметка за собствените си предразсъдъци и склонности.

 

Стрелец

През днешния ден на родените в началото на знака ще им липсва воля и жизненост за нови начинания. И бездруго мнозина са затънали в работа, изостанала от миналата седмица, затова свикнете с мисълта, че сега други хора ще ръководят нещата на работното ви място. Дайте си сметка, че най-вероятно ще чуете "не" в отговор на своя молба за услуга, но това не ви пречи да опитате. Не може да разчитате, че една връзка, независимо дали от лично или служебно естество, ще трае вечно. Не се обвързвайте с един-единствен човек или пък една-единствена кауза. Условията непрекъснато се менят. Много от представителите на знака ще си търсят нова работа, нова квартира или ново предизвикателство.

 

Козирог

Не приемайте нито едно обещание като даденост. Мнозина около вас ще се съгласяват прибързано, но със сигурност няма да удържат на думата си, когато дойде време за изпълнение. Останете гъвкави и открити за нови идеи. Изслушайте какво ще ви предложи някой по-възрастен, макар в момента да ви се струва невъзможно. За вас е важно да направите правилния избор. Пилеенето на време ще ви изправи пред мисли, с които не сте се сблъсквали. Ще се наложи да се изправите лице в лице с проблем, който сте се опитвали да пренебрегнете. На работното си място се стремете да не се набивате в очите на шефовете. Точно сега имате и достатъчно лични грижи.

 

Водолей

Пазете се от обвързаности и задачи, които ви връзват ръцете. Недостигът на време при мнозина ще отнеме удоволствието на онова, което вършат в момента, и сигурно ще стигнат до ситуация с нещо да бързат, друго да забавят и накрая да не свършат нищо както трябва. Ако пренебрегнете някое от правилата на работното си място, без съмнение ще се разчуе, а шефът ви очаква от вас резултати и никак не го е грижа по какъв начин ще ги постигнете. Ще бъде грешка да разкривате методите си - някой конкурент може да научи много от вас и да го използва във ваша вреда. Допълнителните ви усилия на работното място ще дадат резултат - вероятно някой ще напусне и ще заемете неговото място.

Риби

Тъй като търпението и издръжливостта ви са възстановени, ще се чувствате по-способни да поемате стреса и напрежението на нещата от живота. Възможно е най-после благоприятно да се реши финансов въпрос. Понеделник ще е сполучлив за реорганизиране на личните финанси, ако се уверите, че печалбата от ново начинание ще е само за вас, а няма да я делите. Средата на деня е най-подходящото време да отправите молба към влиятелни хора, ако ви е необходима услуга. Звездните стимули са благоприятни и не бива да ги подценявате. Макар че насрочена среща за мнозина няма да се окаже кой знае колко интересна, някой, на когото ще се натъкнат, ще внесе успокоение в живота им.

Ключови думи:

денвен хороскоп

Още

Хороскоп за понеделник

20.09.2021

115
Седмичен хороскоп

18.09.2021

8063
Футболна ТВ седмица (17-23 септември)

17.09.2021

192