Quantcast
Хороскоп за понеделник | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за понеделник

3 181

Овен

Ще започнете седмицата спокойно, но трябва да сте делови. Не бива да чакате някой друг да задвижи нещата. Планирайте добре и определете разумни срокове за срещите си до края на седмицата. Не се опитвайте да изтеглите задачи от следващи периоди за тези дни, както и да претупвате нещата, които смятате за много спешни. Няма да се получи. Възможно е да ви поканят на кратко пътуване из страната. Приемете го, то ще ви даде нови запознанства.

Телец

Започвате трудна седмица. Още от днес напрежението ще се усеща по всички линии и посоки. Ще се заредят от сутринта срещи, част от които ще са непланирани. Внимателно с импровизациите. Не си позволявайте ирония или артистични изпълнения, това ще рефлектира в контактите ви. Дори да не искате, ще се наложи да вземете участие и да въдворите ред в спор в работата. Ще се наложи да помислите за плановете си и че вече е време да ги задействате.

 

Близнаци

Труден понеделник. Няма да сте където трябва и когато трябва, а хората, които търсите, няма да са там, където и когато очаквате. Усещате непрекъснато трудности с документи, с контакти, с административни звена извън вашата работа. Каквото докоснете, сякаш се разпада или изисква повече внимание и грижи. Неочаквано се създава напрежение около важен документ и целият ви офис се втурва да го търси. Към края на работния ден ще се намери.

Рак

Стойте далече от риска - и не само днес. Ще се наложи да се справяте с напрежение от миналите почивни дни и на работното си място, и в дома си. Някакъв скандал все още виси във въздуха сред близките ви и погледите са насочени към вас. Ще успеете да умиротворите обстановката, но не разчитайте да е задълго. От вас ще се искат пари, ще се настоява за плащане на сметки, а на вас никой няма да се изплати - поне до близките два-три дни.

 

Лъв

Днес до обед ще ви се иска да се докажете на всяка цена. Ще се мъчите да го направите с всички сили. Ще карате другите да ви слушат и да ви се подчиняват, всички около вас ще се съобразяват с вас. Хора, на които сте били длъжници, сега се превръщат във ваши длъжници. Може да уредите наследство или някаква придобивка за децата си. Това ще ви радва, ще зарадва и тях. От ранния следобед като че ли загубвате интерес към дреболии и започвате да грешите.

Дева

Хора, които и друг път са се опитвали да ви командват или направляват, сега ще ви се месят и ще им се иска да ви накарат да правите каквото ви кажат. Не им позволявайте да се намесват особено в личния ви живот. Всъщност имате повече сили, отколкото самите вие подозирате и можете да влияете на събитията както ви се иска. Нужни са само повече дипломатичност и увереност. Не позволявайте да ви обхванат песимистични чувства.

 

Везни

Понеделникът не тръгва добре. Не се осъществяват срещи поради други ангажименти, проваля се пътуване, трудно стигате, където сте тръгнали. Непрекъснато ви занимават чужди грижи и болки, а никой не се сеща за вашите. Напрежението расте, но се постарайте да не го изливате върху колеги и да не го пренасяте вкъщи. Възможни са здравословни проблеми, затова не се претоварвайте, не поемайте повече, отколкото можете да свършите.

Скорпион

Като че ли възможностите, а и желанията ви за делова изява силно се увеличават. Няма да ви притеснява нищо. Насъбрали сте и скорост и потенциал. Не отклонявайте поканите, които днес ще получите, може да уредите по-добра работа, допълнителни ангажименти с добро заплащане, добри контакти, които ще са ви полезни в бъдеще. Радвайте се на дребното щастие и радост, за да имате сили за борба. Вижда се краят на притесненията ви за пари и работа.

 

Стрелец

Ще излезете изпод сянката на някого. Самостоятелни изяви ще ви изведат на по-предна позиция. Често амбициите ви са извън границите на вашите възможности, но сега като че ли амбиции и възможности ще си съответстват. Ще се ощастливите сами днес и ще имате възможност да ощастливите и друг. Издължете се на хора, които са ви помогнали в миналото. Направете го или поне започнете днес. Те ще ви помагат и по-нататък. Натоварването ви е голямо.

Козирог

Седмицата започва натоварено, със запланувани и внезапно възникнали задачи. Разговорите ви ще се движат в желаната посока. На работното ви място ще се наложи да оправяте междуличностни отношения в колектива. Сложете ред, не позволявайте да се злоупотребява с предаността и работливостта на едни за сметка на други. Събитията ще ви противопоставят и на делови, и на семейни връзки. Ще трябва да впрегнете цялото си умение и да балансирате.

 

Водолей

Отваря ви се възможност за успешен съвместен бизнес. Възстановете връзките си със стари приятели, не се отдалечавайте от хората, които винаги са били готови да ви помогнат. Не бива да си правите планове, все ще се намери кой да ги промени. Планирайте само това, което задължително ще трябва да свършите. Днес е възможно да ви хареса някой и да пожелае да ви подпомогне. Покровителство няма да ви е излишно, но трябва да запазите и самостоятелността си.

Риби

През почивните дни очевидно сте премисляли много неща и вече сте готови с ново начинание. Пристъпете много внимателно, да не събудите недоволството и недоверието на хората около вас. Не изсилвайте нещата, вие умеете да чакате, а и отново премислете това, което ще правите. Получавате признанието на колегите и разбирате за нещо, в което сте се изложили в предишни дни. Тези, които управляват собствен бизнес, ще получат предложение за промяна.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за петък

21.01.2022

753
Хороскоп за четвъртък

20.01.2022

3107
Хороскоп за сряда

19.01.2022

4080