facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за понеделник

1 983

Овен 

Добър старт, лош финал. И тази седмица ще бъде изпитание за онези овни, които са склонни да действат, преди да са помислили. Повечето от вас ще искат да се отдадат на почивка, за да могат отново да бъдат в пълния си блясък. Идната седмица обаче ще ви сблъска със ситуация, в която ще трябва твърдо да отстоявате позицията си, въпреки налегналата ви умора. Съберете сили за тази последна битка и аргументите ви ще бъдат чути. Енергични и арогантни в битките си, този път ще трябва да разчитате повече на усета и такта си. Радвайте се на прогреса, макар и малък, и оставете амбициите си за големи победи за по-късно.


Телец 

Тежка седмица очаква свикналите да стъпват здраво по земята телци. Ще изпаднете в решителни за вас ситуации, в които обаче обстоятелствата ще бъдат извън вашия контрол. Ще бъдете лишени от възможността да вземете важни решения и това ще ви вбеси. Стари емоционални и финансови задължения ще ви тежат, но няма да можете да промените нищо. Разчитайте на добрите приятели и съвети, които ще ви помогнат да държите главата си изправена. Скоро отново ще сте във форма и отлично настроение. Като ценител на добрите неща в живота, намерете време за любимите си занимания и оставете промените за по-добри времена.


Близнаци 


С динамичния Марс, навлизащ в знака им, близнаците ще напредват бързо и то в приятна компания. Внимавайте с близък приятел, който внезапно ще се отдалечи от вас. Изключително комуникативни и лесно адаптиращи се, вие трудно позволявате да навлизат в личния ви параметър. Положете грижи за околните и ги убедете, че предпазливостта ви не означава безразличие. Използвайте изобретателността и такта си и близките бързо ще ви простят. Очаква ви слънчева и изпълнена с приключения седмица. Не я пропилявайте с чести смени на настроенията - просто няма да имате истински поводи за това.Рак 

Каквото и да правите, за да разширите шансовете си за успех, чувството за силна съпротива ще ви съпътства през цялата седмица. Не се отчайвайте предварително, защото постоянството, характерно за вашия знак, винаги дава трайни резултати. Амбициозен и преливащ от инициативи, единственото от което се нуждаете, е търпение и вяра в себе си. Положете достатъчно усилия да останете във форма и успехите ще последват. Седмицата е подходяща да се отдадете на семейството и дома. Спокойствието, което те ви дават, ще ви е изключително необходимо за реализирането на вашите планове.


Лъв 

Опитайте се да разграничите личните си чувства от работата, особено при предстоящите ви конфеденциални разговори. Заредете се с търпение и не настоявайте да получите всичко по вашия начин. Иначе рискувате да загубите изцяло шанса за компромис за важни за вас въпроси. Забравете за миг ината си и се опитайте да бъдете истински диалогични. Бавно, но сигурно преминавате през период на промяна, в който ще успеете да загърбите старите проблеми. Опитвате се да си изградите стабилно емоционално и финансово положение, но чарът и екстравагантността ви няма да бъдат достатъчни.


Дева 

Има моменти, в които единственото, което искате, е да се затворите в себе си и да затръшнете вратата под носа на другите. Забравете тази тактика за момента. Взаимността и толерантността са това, което ви е необходимо, за да получите действително нужната подкрепа. Ако близките ви се държат уклончиво, ще трябва да ги убедите, че след като вие се опитвате да се променяте, такова трябва да бъде и тяхното отношение към вас. Макар и знакът ви да символизира богинята на жътвата и реколтата, ще ви е трудно сам да постигнете желаното. Забравете самочувствието си и се доверявайте повече на приятели.


Везни 

През идната седмица ще ви е необходимо да впрегнете цялата си дипломатичност, за да изведете плановете си до успешен край. Достатъчно сте мъдри и практични, за да знаете, че прекаленият натиск и инатът не работят, ако се стремите към взаимодействие с останалите. Силно социални и целеустремени, везните често са нетърпими, когато им поставят смехотворни условия. Забравете за миг баланса, който винаги се стремите да постигнете, и не се отчайвайте от бавния прогрес. Отдайте се на романтиката - седмицата е особено подходяща на фона на огромната ви концентрация върху професионалните ви успехи.


Скорпион

Влиянието на Марс и Плутон - владетелите на вашия знак, тази седмица ще бъде изключително силно. Това означава искра на желязна непримиримост в погледа ви и пълен отказ от каквото и да е било отстъпване от исканията ви. Опитайте се да се съсредоточите върху дългосрочните си финансови интереси. И все пак внимавайте. Прекаленият натиск в дадена област може да навреди на интересите ви в други важни за вас сфери. Ще се нуждаете от балансиран поглед върху нещата, въпреки че сте се чувствате в състояние да постигнете всичко. Домът ще бъде емоционален подслон, така че си почивайте си при всеки възможен случай.


Стрелец

Домът е там, където е сърцето на стрелеца. Въпреки това, тази седмица ще пазите чувствата си само за себе си, особено по отношение на членове на семейството. Внимавайте да не се почувстват ненужни и ги допускайте до себе си, макар и за малко. Преминавате през период на личностна трансформация, и а въпреки многото ви приятели, ще трябва сам да се справяте с възникващите лични въпроси. Заредете се с оптимизъм, който намирате в излишък, и се наслаждавайте на философските си забежки. Макар и периодът да е труден, винаги можете да го обсъдите в спор с приятели, нещо - което винаги ви е очаровало.


Козирог 

Просто си помислете, че тази седмица ще ви сблъска с поредната трудност, и ще се почувствате добре. Символизиращи преодоляващата непристъпните върхове планинска коза, трудностите ви амбицират, а благоденствието ви отегчава.
Отклонила се от плановете ви, ситуация ще ви разстрои, но няма смисъл да се притеснявате за нещо, което вече е приключило. Избършете сълзите и продължете напред колкото се може по бързо, ако не искате да се преобърнете през склона. 


Водолей 

Парите са основният ви приоритет в момента. Ще се сблъскате с известна съпротива от страна на колегите си, но не се притеснявайте. Всичко ще се подреди, стига да им подадете ръка. Винаги сте имали репутацията на човек, следващ неотклонно своя собствен път. Не ви харесва нито да ви натискат, нито да ви ограничават. Бъдете разумни. В момента се нуждаете от съюзници и подкрепа. Така че се опитайте да бъдете толерантни, дори и да не се чувствате така. Печалбата ще надхвърли както усилията, така и очакванията ви. Отделете внимание на близките си, които макар да ви натоварват емоционално, често и помагат.


Риби 

Очакват ви много нови шансове и щастливи мигове, така че - затаете дъх. Ще имате възможност да разперите напълно крилете си и да направите онези важни неща, за които досега не сте намирали време. И все пак внимавайте. Има хора, които се опитват да ви навредят, и ще трябва да им посветите известно време. Не им позволявайте да ви притискат в ъгъла или да ви контролират. Бъдете отговорни за собствената си съдба, независимо от приятните мигове, които ще ви съпътстват постоянно. Ще спечелите много важен спор, ако достатъчно добре обмислите аргументите си. Отдайте се на изкуството - то ще бъде истинска муза за вас.

Ключови думи:

хороскоп

Още

Хороскоп за сряда

14.01.2020

2124
Хороскоп за вторник

14.01.2020

1736
Хороскоп за петък

10.01.2020

1128