facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за понеделник

12 567

Овен
В днешния понеделник с концентрация и желание за промени в професионалната сфера можете да стигнете далеч в осъществяването на проектите си. Изключително важно е да се чувствате на мястото си в професионален план. В тази сфера се предпазвайте от разпиляност, защото тя ще има отрицателен ефект върху вас. Само единици ще се сблъскат с някои неочаквани проблеми в съществуващо сътрудничество в службата или в отношенията с интимната половинка. Напълно възможно е да получите предложение, на което да не можете да устоите поради възможностите, които ви се откриват както в делови, така и в материален план.

Телец
Понеделникът ще започне неочаквано или дори драматично, но събитията лесно могат да се обърнат във ваша полза, ако не ги вземате присърце. Не се обвързвайте с категорични планове - сигурно ще се възползвате най-добре от създалата се ситуация, като я оставите да се развива по своята логика, а не се намесвате. Способността ви да убеждавате другите ще е ясно изразена, но съществува реалната опасност някой да изтълкува погрешно думите ви, макар вие да смятате, че сте били пределно ясни, и да ви създаде допълнителен конфликт. Контактите с хора отдалеч също могат да се окажат проблематични. Денят не е благоприятен да се впускате в каквито и да било рисковани сделки и инвестиции.

Близнаци
Едва ли през днешния ден ще проявявате желание за компромис, защото много от нещата около вас ще ви убеждават, че няма нужда да го правите. Същевременно ще сте склонни да махнете с ръка и да оставите другите да действат по своему. Ще оставите личния си отпечатък върху всичко, което вършите днес. Желанието ви да се борите за някаква своя кауза ще е изразено и ще ви даде възможност да покажете своята непоколебимост. Замислете се обаче дали е уместна. Откровено самоувереният ви подход, дори и в личния живот, ще ви позволи да наложите на околните своите виждания. Действителността може и да не ви изглежда толкова интересна, но имате власт да достигнете желанията си.

Рак
Навярно днес ще се окаже доста трудно да се заловите с някаква сериозна дейност, но пък щом веднъж се захванете, способността ви да се концентрирате ще устои. Онова, което ще научите днес, по-късно може да ви донесе полза. Навярно ще се разочаровате, ако оставите някой отдалече да ви придума относно проект, към който в началото ще подходите с доста съмнения. Възможно е той да си играе с вас, защото по-скоро иска да изпита реакцията ви, а не да се впусне в сериозно начинание. Следвайте сърцето си, накъдето и да ви води. Препятствията ще раздразнят собствената ви решителност и ще ви стимулират да достигнете крайната си цел.

Лъв
Тъй като търпението и издръжливостта ви са възстановени, ще се чувствате по-способни да поемате стреса и напрежението на нещата от живота. Възможно е най-после благоприятно да се реши финансов въпрос. Понеделник ще е сполучлив за реорганизиране на личните финанси, ако се уверите, че печалбата от ново начинание ще е само за вас, а няма да я делите. Средата на деня е най-подходящото време да отправите молба към влиятелни хора, ако ви е необходима услуга. Звездните стимули са благоприятни и не бива да ги подценявате. Макар насрочена среща да не се окаже кой знае колко интересна, някой, на когото ще се натъкнете, ще внесе ухажване в живота ви.

Дева
Не губете чувството си за хумор, тъй като то ще е жизненоважно за вас при подхода ви към съвкупност от тежки обстоятелства днес. Не вземайте присърце някакъв незначителен професионален въпрос. Вярно е, че той не се поддава на искрените ви усилия да го решите, но защо трябва да губите чувството си за мярка само заради него? Отдалечете се за известно време. Навярно ще установите, че всъщност не е толкова важен за вас или пък че други са в състояние да го уредят без вашата намеса. Опитайте се да си дадете по-голяма сметка за собствените си предразсъдъци и склонности. Някой новопоявил се в живота ви ще ви създаде погрешна представа за себе си.

Везни
Карайте по-спокойно днешния ден, отстъпете малко назад и огледайте всичко, което става около вас. Важното е да видите скритите тенденции. Това, което ще чувате, вероятно няма да съвпада с онова, което се крие зад думите. Предпазвайте се от клопките, като отказвате да обсъждате проблемите с други освен с онези, които пряко са намесени в тях. Убедете се, че сте степенували задачите си по важност. Ще ви се разкрие добра възможност, която на първо време може и да не притежава притегателна сила, но е в състояние да отвори пред вас нови врати. Единственото сигурно при вас, колкото и да ви е странно, е промяната.

Скорпион
Не приемайте нито едно обещание като даденост. Мнозина около вас ще се съгласяват прибързано, но със сигурност няма да удържат на думата си, когато дойде време за изпълнение. Останете гъвкави и открити за нови идеи. Изслушайте какво ще ви предложи някой по-възрастен, макар в момента да ви се струва невъзможно. За вас е важно да направите правилния избор. Пилеенето на време ще ви изправи пред мисли, с които не сте се сблъсквали. Ще се наложи да се изправите лице в лице с проблем, който сте се опитвали да пренебрегнете. На работното си място се стремете да не се набивате в очите на шефовете.

Стрелец
През днешния ден ще ви липсват воля и жизненост за нови начинания. Бездруго сте затънали до гуша в работа, изостанала от миналата седмица, затова свикнете с мисълта, че сега други хора ще ръководят нещата на работното ви място. Дайте си сметка, че най-вероятно ще чуете "не" в отговор на своя молба за услуга, но това не ви пречи да опитате. Не може да разчитате, че една връзка, независимо дали от лично или служебно естество, ще трае вечно. Не се обвързвайте с един-единствен човек или пък с една-единствена кауза. Условията непрекъснато се менят. Много от представителите на знака ще си търсят нова работа, нова квартира или ново предизвикателство.


Козирог
Днес колега, вътре в "кухнята на нещата", ще ви упъти относно плъзнал слух. В него обаче ще се съдържа голяма доза истина относно това чия заплата ще е увеличена и кой ще бъде натоварен с повече задължения. Не е изключено да попаднете във втората група, но вместо недоволство дайте да се разбере, че с готовност ще се захванете с нова работа. Подходете уверено и говорете убедително за качествата си - не проявявайте свенливост и не скромничете, щом се наложи да си правите самореклама. Независимата ви природа ще ви позволи да се отклоните от диктата на смятаното за модно и напредничаво. Няма защо да бъдете неразделна част от вътрешните хора, за да се чувствате в съгласие със себе си.

Водолей
Пазете се от обвързаности и задачи, които ви връзват ръцете. Недостигът на време ще отнеме удоволствието на онова, което вършите в момента, и сигурно ще стигнете до ситуация с нещо да бързате, друго да забавите и накрая да не свършите нищо, както трябва. Ако пренебрегнете някое от правилата на работното си място, без съмнение ще се разчуе, а шефът ви очаква от вас резултати и никак не го е грижа по какъв начин ще ги постигнете. Ще бъде грешка да разкривате методите си - някой конкурент може да научи много от вас и да го използва във ваша вреда. Допълнителните ви усилия на работното място ще дадат резултат - вероятно някой ще напусне и ще заемете неговото място.

Риби
Прословутата способност на Рибите да се погаждат с всекиго и всичко днес ще е добре дошла. Разполагате с издръжливост за продължително съсредоточаване. Досегашната липса на напредък навярно се дължи на минала кавга. Наложителен е разумен подход във всичките ви дела. Хората са наясно с уменията ви и с готовност ще работят в един екип с вас. Що се отнася до лидерските ви качества, вие добре си знаете, че сте по-напред от околните и ви съперничат само Лъвовете. Дайте да се разбере, че сте подръка и горите от желание да опитате нещо ново. Сега промените ще са само за добро. Някой, който в момента е далеч, е от изключителна важност за вас.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за петък

18.09.2020

5143
Хороскоп за четвъртък

17.09.2020

2100
Хороскоп за вторник

15.09.2020

3679