Quantcast
Хороскоп за сряда | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за сряда

19 539

ОВЕН

Сряда е хубава и ще зарадва голяма част от Овните със сполука в деловия живот и при разрешаване на въпроси от материално естество. Преобладаващата част от вас ще бъдат доста напрегнати на работното си място, което може да провокира несдържаност и нервни реакции, но е препоръчително да се владеете. Доста от вас ще се окажат в центъра на промени, които не са лоши. Може да се говори и за смяна на работа при някои. За други се очертава неочакван тласък в любовта, където възникват нови отношения, а интимната връзка достига високо ниво.

ТЕЛЕЦ

По въпросите от делово и професионално естество Телците ще действат с повишена енергия, което винаги е гаранция за успех. За някои се очертава пътуване. Въпреки забележителната ви активност някои от зодията не са достатъчно концентрирани и едва ли ще осъществят намеренията и стремежите си в пълнота. Причина за разсеяността ще бъдат любовните ви желания. Всъщност тази тема намира развитие в сряда за мнозина от родените. Обикновено става дума за нова интимна връзка. От гледна точка на финанси и материални дела денят ще бъде печеливш.

БЛИЗНАЦИ 

Всички, родени в зодията, са изправени пред необходимостта да направят важна крачка в живота си, която ще съдейства за ново разгръщане на личността ви във всички планове на живота. В момента не става дума за промени в един или друг сектор на личната ви изява. Те ще настъпят, но малко по-късно и не поради безпардонна съдбовна намеса, а във връзка с необходимостта от такива. Задачата ви сега е да свържете личните си опитности от различните житейски направления в едно цяло и на тази база да изградите нов и значително по-качествен модел на живот.

РАК

Непрестанно появяващите се проблеми създават неимоверни трудности за преобладаващата част от Раците. Не казвам, че не сте в състояние да ги преодолеете, а говоря за това, че те буквално се изсипват върху вас и не ви дават минутка отдих. В сряда отново се явяват трудност, които ще отстраните, ако сте мобилизирани. Две нови явления си прокарват път в живота ви. Това са положителните промени в дома и зараждането на нова любов. Втората изисква търпение, за да достигне до точката на необратимост и да прерасне в истинско щастие.

ЛЪВ

В сряда личните ангажименти на Лъвовете не са малко. Ако предварително сте програмирали деня си, ще успеете във всичко. Очертават се чудесни възможности за сполука в деловата сфера и бизнеса. Паричните печалби и успехите в материален план са сигурни, но ще направите най-добре, ако действате в екип с партньорите си. Тази препоръка се отнася до предстояща дейност. За част от родените се очертават ядове, свързани с дейност или информация, която следва да осъществите с чужбина. Други от зодията ще се заемат с решаването на лични проблеми.

ДЕВА

 Плодотворно развитие и възход са ключовите думи за развитието на Девите през предстоящите седмици и месеци. Естествено е, че това няма да се осъществи безпрепятствено, но по-важното е да имате определена цел, която ще преследвате. Сряда е благоприятна и успешна за делово или лично пътуване. Възможно е да възникнат проблеми в отношенията на бизнесмените, но бързо бихте могли да ги отстраните. Не е изключено да се сблъскате с изразителни трудности в службата си. По принцип обаче денят е печеливш и ви носи сполука в обществените контакти.

ВЕЗНИ

Няма съмнение, че преобладаващата част от вас са претрупани с делови ангажименти от дълго време и сякаш краят на този период не се вижда. Към това може да се прибавят и други, твърде затормозяващи фактори, които доста от вас желаят да променят или отстранят. Навлизате в период, през който е възможно да осъществите това ваше намерение. Не прибързвайте в решенията си и не демонстрирайте нервност. Съдбата ще ви посочи най-правилния път за справяне с тази ситуация. Денят е благоприятен за парични печалби и за пътуване по лични причини.

СКОРПИОН

Необходимостта от по-сериозна организация и последователност в действията ви е изискване, което мнозина от Скорпионите отдавна осъзнават, но отлагат прилагането му от ден за ден. Сега вече нямате такива възможности и следва да промените начина на работа. Сряда бележи началото на напрегнат професионален цикъл, който за някои от вас изисква и професионално усъвършенстване. Най-важното е да се мобилизирате, за да достигнете целите си. В любовно отношение за доста от зодията се очертава ново развитие, което може да достигне до дълга връзка или брак.

СТРЕЛЕЦ 

Не може да се отрече, че за мнозина от зодията сряда идва с доста делови ангажименти, но това едва ли ще попречи за успешното справяне със задачите. Необходимостта от пътуване е видна за голяма група от Стрелците. Тук говоря за професионалните задължения и контактите от делово естество. Ще имате пълен успех. За пътуване може да се говори и при онези от знака, които възнамеряват до прекарат предстоящите ваканционни дни в избрано място за отдих. Днес всички следва да действат внимателно по делата си. Енергични сте, но прибързвате и грешите.

КОЗИРОГ 

Голямото събитие за Козирозите днес е, че ситуация, която дълго време е останала извън полезрението ви или е била твърде объркана и неясна, ще ви се изясни в пълнота. Това, разбира се, ще влее нови сили у вас за разрешаване на съответната ситуация. Скрито напрежение е характерно за отношенията на мнозина Козирози с партньорите им в бизнеса, но днес не е благоприятно време да се заемате с подобно разследване. Характерно за контактите ви в обществото е запознанство, което за част от родените ще прерасне в обещаваща интимна връзка.

ВОДОЛЕЙ 

Мнозина от родените схващат интензивното развитие на събитията около тях, което ще раздвижи и личния ви живот. Това, разбира се, не е случайно, а се дирижира от съдбовната намеса. Предстои ви промяна от делово естество, която ще обхване и доста от Водолеите, ангажирани с бизнес. Предстои ви разрешаване на проблеми, които в някои случаи ще преминат в ръцете на юристите. Денят е успешен и печеливш. Очертава се пътуване, което в повечето случаи засяга действащите в сферата на бизнеса. В любовен план също следва да се приготвите за промени.

РИБИ

Съдбовното значение на сряда за представителите на Риби е изключително благотворно от гледна точка на делова реализация и лична сполука. Това е началото на цикъл, който ще продължи не по-малко от осем месеца. За да се възползвате по най-добрия начин от новите възможности, е необходимо да се мобилизирате. В личния ви живот започват промени, които за част от родените се свързват със заминаване в чужбина. В делови план всички ще се активизират, което води до стабилизация и финансов възход. И днес шансът ви за успех и придобивки е значителен. 

Ключови думи:

хороскоп за сряда

Още

Хороскоп за сряда

31.03.2021

2208
Хороскоп за сряда

20.01.2021

13695
Хороскоп за сряда

21.10.2020

4314