Quantcast
Хороскоп за сряда | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за сряда

3 076


ОВЕН 
 
 Опитите ви да решите притеснителен проблем по пътя на логиката се оказват безплодни при мнозина. Това не бива да ви отчайва, защото има поне още два начина да достигнете до разрешаването на измъчващия ви въпрос. Единият е да дадете предимство на интуицията си, която умело ще се справи със съответната задача. Другият е да приемете помощ от човек, който е готов да ви я даде. Има и трети - да го отложите за по-благоприятен момент. Днес е наложително да действате внимателно, особено по дела от материално естество. Избягвайте противоречията.
 
 ТЕЛЕЦ 
 
 Сряда е твърде благоприятна за парични печалби, но ви носи доста трудности в личен план. На първо време става дума за партньорските отношения в семейството, любовта или бизнеса. Те наистина са нарушени, а възстановяването им не може да бъде постигнато бързо - факт, който мнозина пренебрегват сега. Не прибързвайте и не се опитвайте на всяка цена да склоните другата страна да приеме логичните ви доводи. Това може да стане само доброволно. Едва тогава логиката има смисъл и се приема като такава. В противен случай рискувате да загубите самообладание.
 
 БЛИЗНАЦИ 
 
 За вас сряда се характеризира с успешни действия в материален план. Финансовият успех не е така ярко фиксиран, макар че е възможно да достигнете до известни постижения, тъй като не е изключен напълно. По-скоро говоря за реализация, която ви дава шанс за стабилизация в професионално отношение. Това е сигурно, въпреки че за мнозина може да остане невидима и неразбрана. Така е, защото други хора определят, а те не са длъжни да ви поощряват или да ви дават отчет. Трудности ще имате с интимния ви партньор, а вкъщи не са изключени силни противоречия.
 
 РАК 
 Този ден бележи началото на чудесен период за представителите на зодията. Става дума за вашата персонална стабилизация, която ще се осъществи в няколко направления. Естествено е, че този процес не може да завърши за седмица или две, като и това, че без личната ви активност и настоятелност не може да се постигнат удовлетворителни резултати. Сряда е благоприятна за вашия професионален напредък. По-забележително за мнозина е възстановяването на прекъснат преди време интимен контакт или началото на нова любовна връзка, която ще възроди изпепелени надежди.
 
 ЛЪВ 
 
 Вашите професионални дела, бизнесът и материалните въпроси, намират добро разрешение и няма да ви създават грижи днес. Преобладаващото мнозинство от родените в зодията са насочили вниманието си върху лични въпроси, които за мнозина се отнасят до интимното партньорство. Едни от вас ще осъществят нова връзка, но за други Лъвове събитията не са така благоприятни и ще предизвикат куп притеснения и безпокойства. Към тази група от вас мога да отправя следната препоръка. Вярвайте повече в себе си и не излагайте чувствата си на показ. Подкрепа от приятел.
 
 ДЕВА 
 
 Доста труден и изпълнен с неочаквани изненади може да се окаже този ден за мнозина от Девите. В живота ви нахлуват промени, за които не мога да твърдя, че ще бъдат благоприятни за всички. Свързани са само и единствено с личния ви живот. Засягат дома и брачното или интимното партньорство. Въпросът е много по-сложен от едноизмерната значимост, която някои от вас му придават. Бъдете разумни. Анализирайте фактите и събитията и не вярвайте сляпо на уверенията на приятели. Изчакайте и не предприемайте важна крачка. Посоката може да се окаже грешна.
 
 ВЕЗНИ 
 
 Сряда е благоприятна от гледна точка на материална реализация, делови успехи и парични печалби за Везните. Контактите в обществото с партньорите от бизнеса или с хора, чиято дейност е свързана с вашата или работите в екип, са другите важни ангажименти за мнозина днес. Не е толкова важно как вашата дейност е протичала до момента, както това, че сега може да достигнете до нови идеи или да направите нововъведения в съвместната си изява. За някои се очертава пътуване от делово естество. Проблемите, с които мнозина ще се сблъскат, са в интимен план.
 
 СКОРПИОН 
 
 Постоянно повтарящото се всекидневие с така познатите и на мнозина омръзнали еднакви ангажименти и днес не променя хода си. Ще действате уверено или по-точно рутинно до постигане на необходимите резултати. У мнозина обаче се прокрадва безпокойство, което за момента е плод на интуитивните ви усещания за промени. Впечатлението ви, че трансформациите ще бъдат лоши, е субективно и основано на моментните ви притеснения по нерешени въпроси. Затова сега времето не е подходящо да планирате бъдещите си действия за различните сфери и обстоятелства.
 
 СТРЕЛЕЦ 
 
 Смесените чувства са характерни за голяма част от Стрелците в сряда, но най-често прозира безпокойството ви във връзка с все още невзетото окончателно решение относно любовен въпрос. До такова едва ли ще стигнете сега, преди да сте приключили с избора. Вероятността да сгрешите е голяма. Затова мога да ви препоръчам да изчакате, докато събитията узреят. Тогава наистина ще бъдете освободени от риска да попаднете на грешен избор. Други от зодията са обезпокоени във връзка с очаквано административно решение или за развитието на преговори, които предстоят.
 
 КОЗИРОГ 
 
 Сега няма да говоря за вашите безпокойства, тъй като те са постоянно присъствие в мислите на мнозина. Денят е доста благоприятен за материална реализация и за професионален успех. Значителни възможности ще ви предоставят обществените контакти. Не е изключено да достигнете до бизнесспоразумение. Голяма част от представителите на зодията ще проведат преговори днес. Условията за успешното им приключване са налице с една малка подробност: не избързвайте с изявленията си, преди да чуете предложенията
 и аргументите на другата страна. Това е грешка.
 
 ВОДОЛЕЙ 
 Единственият правилен подход към успеха в сряда е да следвате логиката на събитията. Правя тази уговорка в началото, защото емоционалната ви мощ е голяма и мнозина биха се поддали на влиянието й. Ако се случи това, денят ще премине неорганизирано и под натиска на негативни вълнения. Ще проведете успешни разговори с бизнеспартньорите си. В любовен план ви предстои осъществяване на желание. Промени, които всъщност са дирижирани от съдбата, ще настъпят в работата ви и конкретно става дума за по-добро заплащане и при някои за издигане в кариерата.
 
 РИБИ 
 Част от представителите на зодията са тежко обременени от проблеми и приемат твърде негативно, едва ли не като вечен крах всяко разминаващо се с очакванията им събитие. Това е твърде тежък и непосилен товар. Освободете се от него. Съдбата се е погрижила и е подготвила вашия успех. Това ще се превърне във факт днес или до няколко дни. Сряда ви носи хубави новини, които ще научите в обществените си контакти. За някои въпросната информация идва по телефона. Мнозина следва да бъдат по-внимателни в отношенията с интимния си партньор. Вероятен е сблъсък.
 
 
 

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за петък

27.11.2020

859
Хороскоп за четвъртък

26.11.2020

5280
Хороскоп за сряда

25.11.2020

5470