facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за сряда

2 098

Овен

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Днешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Не пренасяйте вкъщи служебните си проблеми. В сряда може да сте затрупани с работа и да ви бъде трудно да се отпуснете и да си отдъхнете пълноценно. Любовта ще направи с вас чудеса, повярвайте. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Телец

В сряда избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Днес вероятно ще свършите доста работа, която сте отлагали в последните дни. Интересите ви днес ще са свързани предимно със семейството. Жените от знака ги очаква интересна среща. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето ви и до заниманията ви с бизнес или финансови въпроси. Днес дайте инициативата на другите.

Близнаци

В сряда внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите ви хора и с децата. Ако опитите ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Ще ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите ви и то за неща, без които няма как да минете. Умората от последните дни се отразява на всичко около вас - работа, емоции и семейството. Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта. Деловият ден на Близнаците ще започне активно и в условията на повишено внимание поради засилената конкуренция в службата и деловите среди. В сряда отделете повече време да се погрижите за здравето си: следвайте полезни навици, спазвайте балансиран режим. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Рак

В сряда е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. В интимния живот емоциите са смесени. Радвате се на чудесни отношения в семейството, което ще ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Утре е ден, подходящ за учене, за пътувания, за работа или отношения с хора в чужбина. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Силно успешен ден, подчертаващ, че утре Раците ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. Бъдете  отговорни към себе си.

Лъв

Сряда ще е доста успешнен ден за представителите на Лъв. Любовта е до вас - протегнете ръка и я докоснете. Ангажирайте се с реализацията на лични цели. Близките ще ви зарадват с мил жест. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Днес обърнете внимание на дома си и на здравето си. Сряда носи изпитания и предизвикателства.

Дева

Днешният ден е за децата и любимите ви хора, за спорт и за хобитата ви. Довечера ви предстои емоционална среща с любовта. Добре ще днес да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Сряда е подходяща за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси, но не и за професионални изяви, за старт на обучение, за поддържане на отношения с хора от чужбина и за пътувания. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Везни

Днешният ден ще ви носи известно настроение. Не ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна - туризъм или малко повече часове във фитнеса. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си. Работата остава на заден план, изместена от случващото се в личния живот. Гледайте с оптимизъм към бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Скорпион

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Помислете за някакъв вид промени в работата си, за да се изявите по-ярко. Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари назаем. Семейството и приятелите ви биха желали да прекарат с вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата ви може да остане разочарован в очакванията си. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да ви изостави.

Стрелец

 В сяда ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Ще се вълнувате предимно от парични въпроси. Така или иначе това е съществено затова отделете нужното внимание. Ще забравите за тревогите си. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Повлияни сте от предложения за материални успехи, свързани с нова печеливша работа, която може да ви лиши от стабилността ви в момента. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Козирог

Днес интуицията ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Не подценявайте работата си, имате задачи, които, ако не се разсейвате, ще свършите навреме. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Видът на парите провокира във вас желание веднага да ги похарчите. В същото време разбирате, че има по-важни неща от това да задоволите личните си желания.Консултирайте се със своя партньор и вземете правилно решение. Днешният ден ще се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Водолей

 В състояние сте да се справите самостоятелно с всякаква работа стига да не се натоварвате с отрицателни емоции. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния ви статус. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. 

Риби

Днешният ден е благоприятен за пътувания, за учене, за контакти или работа с хора в чужбина. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си.  Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. През сряда ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. 

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за петък

18.09.2020

5152
Хороскоп за четвъртък

17.09.2020

2100
Хороскоп за вторник

15.09.2020

3679