facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за сряда

1 981

Овен 

Сряда ще е доста успешнен ден за представителите на Овните, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. Ще имате и домашни ангажименти и грижи около семейството. Днес ще сте много приятна компания за общуване. Сряда е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Бъдете много по-внимателни с колегите си.

Телец

В очакване сте на нещо хубаво да ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Ако имате възможност, пътувайте със семейството си. Не се разсейвайте, за да не загубите много пари заради грешки, които се налага да покриете от заплатата си. Може да се погрижите за здравето си –занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Все пак всички около вас се чувстват прекрасно, а работата ви носи удовлетворение. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

 

Близнаци

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението ви и способността ви да намирате нетрадиционни решения. Днешният ден ще е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които ви зареждат и обичате да вършите. Не е изключено да ви възложат изпълнението на отговорен проект, от който освен име, да спечелите и пари. В състояние сте да се справите с всичко, с което се захващате, ако действате екипно и се съобразявате с обективните обстоятелства. Готовността ви да се възползвате от чужд опит ще улесни работата доста. Днес е вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието.

 

Рак

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Общувайки с любимия човек и близки хора, взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Лесно може да се изпокарате на работното място. Не се препоръчва работа в екип. Ще ви е трудно да балансирате между амбициите на един и желанията на друг. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Голяма част от Раците са завладени от мисълта за материални загуби.

 

Лъв

 Сряда е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Бъдете съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Моментът е кризисен  – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Разговорите за пари са трудни. Утре ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Решителните действия на работното място, активната работа и полезните промени ще ви поведат към нови успехи. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

 

Дева

Днес сте с променливо настроение. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Видът на парите провокира във вас желание веднага да ги похарчите. В същото време разбирате, че има по-важни неща от това да задоволите личните си желания. Консултирайте се със своя партньор и вземете правилно решение. Някои от вас може да предприемете пътуване или да поставите начало на обучение. Днешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Проблемите на работнотомясто създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

 

Везни

Сряда е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Везните. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Имате да наваксате в работата.  Днешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Сряда посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти.

 

Скорпион

Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Ако някои са решили да сменят работата си, сега е времето да концентрират усилията си в това направление. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Сряда се характеризира с добри възможности за парични печалби и част от родените в зодията ще се възползват от предоставения им съдбовен шанс за финансова реализация.

 

Стрелец

Голям процент от Стрелците са подвластни на отлично настроение. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Емоциите, които трудно сдържате, ще ви попречат да се справите с работата си. Сряда ще е нервнен и неприятен ден за онези представители на Стрелец които очакват да реализират финансови постъпления от определена дейност.

Козирог

Денят е белязан с преобразуване на космическата енергия. Денят не е подходящ и за работа с хора в чужбина, и за пътувания. Заложете на общуването с околните, организирайте срещи и разговори. В семейството се налага да правите компромиси, за да останат всички доволни. Ангажирани сте с парични въпроси. Днес може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Намерете начин да се отпуснете.

 

Водолей

Днес  избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Днес ще трябва да споделите чувствата си. По-добре е да завършите до края на работния ден започнатата работа. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Семейството и приятелите ви биха желали да прекарат с вас повече време. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

 

Риби

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Работата ви днес ще бъде натоварена, но ползотворна. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Бъдете дипломатични и тактични, Риби.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за петък

18.09.2020

5340
Хороскоп за четвъртък

17.09.2020

2104
Хороскоп за вторник

15.09.2020

3683