Quantcast
Хороскоп за вторник | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за вторник

9 456

Овен

Не се страхувайте да експериментирате, тъй като това може да ви донесе придобивки и да подобрите сегашната ситуация около вас. Необходимо е да се адаптирате към някои нови условия в личния живот. Възможно е да направите поредица от пътувания във връзка с възрастен представител от семейството. Здравето ви ще е лабилно. Наложително е да обърнете внимание на стари хронични болежки, за да не станат нещо по-сериозно.

Телец

От голяма важност за вас във вторник може да се окажат въпроси, свързани с наследства, застраховки, влогове, заеми - желателно е сами да пазите себе си от необмислени и непрактични идеи и действия, за да не съжалявате след това. Можете да опитате да потърсите подкрепа от родителите си, но е желателно молбата ви за парична помощ или важен съвет да не носи ултиматум. По-умереното ви поведение ще ви е от полза.

 

Близнаци

През днешния вторник определете изключително точно ангажиментите си от професионален характер. По-добрият вариант е да водите точна статистика, вместо да забравите нещо важно. Ще трябва да положите усилия, ако искате да увеличите парите си. Опитайте се да проявите търпение за започнати от вас инициативи в професионалната сфера. Не насилвайте събитията, защото те ще се развиват във ваш интерес.

Рак

Днес голяма част от вас ще трябва да се постараят да постигнат печалби, които ще са достатъчни за нуждите им. Готовността ви да жертвате собственото си аз за сметка на хората, които обичате, ще ви помогне да се освободите от някои различия, съществуващи помежду ви. В професионално отношение ще постигнете напредък. Въздържайте се и от "проблясъци" на алчност и стиснатост.

 

Лъв

Днес ще ви е от полза, ако се стараете да бъдете по-малко разпилени в мислите и действията си и ако се грижите за реда около себе си. Успеете ли да се организирате, това ще се отрази балансиращо на емоционалното ви състояние и в края на деня със сигурност ще изпитате гордост. Евентуални здравословни проблеми по-лесно бихте могли да "преглътнете", ако ползвате идеята за позитивното мислене.

Дева

Работата във вторник ще ви носи удовлетворение. Най-после мнозина от вас успяват да свършат проект, върху който работят от доста време и който ще се окаже възлов за техните бъдещи професионални ангажименти. Финансовото ви състояние скоро ще се стабилизира. Днес може да ви се отвори възможност за сътрудничество - сетивата ви обаче трябва да бъдат настроени да улавят всяка промяна в ситуацията.

 

Везни

За някои от оригиналните си идеи - тези, които са по-разумни и практически приложими, бихте могли да намерите повече разбиране и подкрепа в работната си среда сред колегите си. Сериозно усилие може да бъде необходимо и във връзка с някои скептично настроени колеги от ежедневната ви рутинна работа - вашето новаторство може да среща отпор. На работното място е неспокойно, имате много ангажименти и малко време.

Скорпион

Добрите отношения могат да повдигнат в положителна за вас посока въпроси във връзка с недвижимо имущество и по вземане-даване с него, но в дискусиите на тези теми е добре да избягвате крайностите в мненията и желанията си, или поне да премълчите някои от тях. Може да се окаже полезно, ако се погрижите за сигурността на личната си недвижима собственост. Значително по-склонни ще бъдете на компромиси.

 

Стрелец

Стрелците ще се позовават на чуждите съвети и това ще им донесе успехи. Нека обаче да не забравят, че им предстои много сериозен ангажимент, и да не пренебрегват обществените задължения за сметка на личните, защото може да им се потърси отговорност. Това ще им донесе заслужено признание. Днес може да очаквате успех, свързан с добрата ви памет, най-вече при интелектуални занимания, както и на изпити или конкурси.

Козирог

Понякога ще трябва да търпите чужди капризи, да се съобразявате с някого, но и това е част от живота. Ако издържите и се справяте с тези неща, много е възможно да получите благодарност. Вероятно мнозина ще трябва да се посъветват по заплетен въпрос с човек, който има съответната компетентност. Добре ще е да го подберат внимателно, защото погрешните ходове ще се отразят зле на хода на по-нататъшните събития.

 

Водолей

Стремежът да печелите повече ви подтиква да използвате околните за користни цели. Плановете ви ще успеят, но егоизмът ви няма да остане безнаказан. Мнозина ще получат някакво известие, което малко може да ги стресне, а също и да им се наложи да се занимаят с немного приятни ангажименти. Ще им върви и каквато трудност да им се изправи насреща, съдбата ще им помогне да я решат безпроблемно.

Риби

Много е вероятно точно сега да се появи блестяща ситуация, касаеща вашия възход и дори кариера. Нека обаче да подреждате логично своите действия, да ги обмисляте, и то три пъти, преди да решите. Мнозина ще са склонни да действат емоционално на работното си място, а това може да доведе до разочарования. Не се карайте с хората, с които работите. Не прибързвайте, бъдете по-търпеливи и не се предоверявайте на обещания.

Ключови думи:

хороскоп за вторник

Още

Хороскоп за вторник

05.01.2021

1385
Хороскоп за вторник

22.12.2020

8915
Хороскоп за вторник

01.12.2020

1558