Quantcast
Хороскоп за вторник | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за вторник

7 416

ОВЕН 

Тежък и не особено приятен се оказва вторник за Овните. Имате доста задължения, с изпълнението на които едва ли ще се справите сега, а подобни предварителни очаквания винаги са ви дразнили. Настъпило е времето да изградите нов стил в работата си, който ще ви позволи да действате с по-голям замах за постигане на далеч по-добри резултати. Тази промяна е необходима. При някои от зодията се забелязва значително раздвижване в личния живот. 

ТЕЛЕЦ

От известно време насам за по-голямата част от родените в зодията е характерно странно разминаване между желанията за постигане на нещо и действията за реализацията му. Първите са изразителни, но в практическата част достигате до скромни резултати, а в много случаи и до провал. Естествено е, че при това положение неудовлетворението ви ще бъде пълно и се налага да потърсите промяна. Според звездите сега е удобно време да подхванете тази инициатива и да я доведете докрай. На първо време трябва да обуздавате неукротимата си емоционалност.

БЛИЗНАЦИ

При вас се очертават доста контакти във вторник, които преобладаващата част от Близнаците ще осъществят в обществените среди. Изглеждате притеснени и неудовлетворени от емоционалния застой, в който се намирате сега. Не позволявайте това чувство да ви превземе и да ви изпълни с досада и отегчение. Животът ви предлага различни възможности и една от тях е запознанството, което ще имате днес. Професионален успех няма да липсва на никого. Полезен съвет ще ви даде човек от средите на бизнеса или от обществото. Владейте негативните емоции.

РАК

От много дни насам днес Раците са по-спокойни и вътрешно уравновесени. За едни от вас се открива възможност за ново начало в деловата изява - факт, който сега си пробива път и все още е твърде неустойчив, но ако сте достатъчно настоятелни, този старт ще има продължение. Други от зодията са малко притеснени от по-голямото количество отговорности, но реализацията на делата не подлежи на съмнение. Налице е емоционална превъзбуденост поради неяснотата в отношенията с интимния партньор и завладялата ви стагнация за излизане от това положение.

ЛЪВ

За преобладаващата част от Лъвовете деловите задачи се свързват предимно с административни ангажименти. Това означава, че сте в началото на нова дейност или се налага да си извоювате допълнителни възможности за по-мащабна реализация. Вторник ще ви донесе ядове, които в едни случаи възникват по финансови и материални причини, а за други са във връзка с пътуване. Неприятности с партньорите застрашават бизнесмените, а в службата може да се окажете жертва на непредвидени стагниращи обстоятелства. Във финансовия ви живот настъпват хубави промени.

ДЕВА

Динамиката в изявата ви винаги е била гаранция за вашия успех в делово или социално отношение, а оттук и за непрекъснат възход в осъществяването ви. Днес ще имате доста делови задачи, с които естествено ще се справите, но не това е същественото за деня. На преден план изпъква личният ви живот, където се оформя началото на промени. При едни последните ще се осъществят под въздействието на близък приятел, чиято мъдрост е забележителна. За други това време просто е настъпило и трансформациите ще обхванат предимно емоционалната ви същност.

ВЕЗНИ

Преобладаващата част от родените в знака са амбицирани за прокарване на нова линия в реализацията си, която трябва да се отличава с повече ред и ефективност. Идеята е хубава и ще я осъществите, но трябва да бъдете неотстъпчиви до пълното реализиране на намеренията ви. За всички от зодията настъпва чудесно време, през което ще достигнете до истинска стабилизация. Някои Везни възнамеряват да напуснат страната и да се установят на работа в чужбина. Тава ви намерение също е осъществимо, но следва да бъдете готови за изключително активна дейност.

СКОРПИОН 

Вторник идва с множество делови задължения за Скорпионите, което едва ли е особено изненадващо за вас. По-важното е, че денят бележи началото на твърде плодотворен период. Преобладаващата част от родените в зодията вече интуитивно са схванали тази информация и се готвят за мощна изява в професионалната сфера. Не може да има никакви съмнения, че нещо би могло да осуети предстоящия ви възход. Напротив! Събитията ще се оформят по такъв начин, че успешната реализация ще бъде единственото възможно развитие за вас.

СТРЕЛЕЦ 

Стремежът към промени в делово отношение е характерен за мнозина от Стрелците. В тази връзка някои от представителите на зодията ще проведат днес разговори с шефа си, предявявайки конкретни искания. Друга част от вас изживяват продължителен професионален застой, извън сферата на деловата активност, и вече са твърдо решени да действат за реализацията си. От гледна точка на предстоящите събития изборът на време е правилен, защото съдбата ви предоставя чудесен шанс за осъществяване на намеренията. Напрежението е характерно само за любовните отношения.

КОЗИРОГ 

Вече мнозина от представителите на знака се виждат по-свободни и веднага отправят погледа си към нови делови предизвикателства. Може да се каже, че чувствата ви са смесени - от една страна, искате малко отдих, но от друга, съзнавате, че бездействието граничи със скуката, което едва ли е за предпочитане пред професионалната заетост. Засега ще ви се наложи да приведете някои неща в ред и да се освободите от досадни проблеми, за които повечето Козирози не са намерили до момента време. Днес от особена важност за някои е да осъществят делова среща.

ВОДОЛЕЙ 

Конкретните действия на повечето Водолеи ще са насочени към разрешаването на лични проблеми. Едни от вас ще насочат стрелите на недоволството си към семейния партньор, за да изяснят двустранните позиции и бъдещите взаимоотношения. Други ще отправят погледа си с почти същите намерения, но към интимния партньор. В много случаи се забелязва ярка неравностойност, което едва ли помага да се достигне до окончателно решение. В професионален план за вас се откриват нови възможности, които ви предоставят шанс за материална и финансова стабилизация.

РИБИ 

Вторият ден от седмицата ви открива възможности за осъществяване на професионалните задачи и за разрешаване на парични проблеми. В делови аспект все пак възникват някои несъответствия, които може да се окажат сериозна пречка за реализацията ви. Във всички случаи е задължително да се съобразявате със заобикалящите ви условия и да действате, съобразявайки с обстоятелствата. Друга група от Рибите ще се заемат с полагането на основа за бъдеща делова изява. Това е труден процес, изискващ огромна енергия и настойчивост до завършващия етап.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за петък

26.02.2021

5649
Хороскоп за четвъртък

25.02.2021

9419
Хороскоп за сряда

24.02.2021

10228