Quantcast
Хороскоп за вторник | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за вторник

10 475

ОВЕН 

За родените в зодията е характерно преодоляване на пречките днес. Това са дребни проблеми, които ще отстраните в деловата си дейност и по отношение на определените за деня контакти. В професионален план някои от вас ще останат огорчени от действията на колега, което за пореден път ще потвърди, че недоверието ви към въпросната личност е съвсем справедливо. Вече никой не се съмнява, че предстоят промени. Естествено е, че ще бъдат уместни и навременни. Здравословното възстановяване на близък човек ще ви зарадва. Ще получите неголяма парична сума.

ТЕЛЕЦ 

Мнозина от Телците се чувстват объркани, което сковава действията ви в материалната сфера. Очертават се придобивки и парични печалби, които не са големи, но това едва ли е най-важното сега. Далеч по-практично е да обмислите и подредите идеите си. Планирайте делата си и работете последователно за осъществяването им. Вторник не е благоприятен за контакти, преговори и договориране. Възникват пречки, които няма да ви позволят да реализирате подобни намерения, въпреки че някои ще имат шанс за разговори с влиятелни личности.

БЛИЗНАЦИ

Вторник носи известни печалби за Близнаците, но сега вие се намирате в период на промени, които ще се окажат твърде важни за голяма част от вас. На първо време не бива да предприемате рискови действия и всичко, което би могло да ви причини непоправими щети. Доста от родените ще проведат срещи и разговори с влиятелни хора, но сега не е време да настоявате с искания, които са неприемливи или предизвикват напрежение във взаимоотношенията с вашите работодатели. Хубаво е, ако може да разчитате на нечия подкрепа. Ако ви липсва такава, създайте си я.

РАК

Вторник е благоприятен в професионален аспект и за разгръщане на деловите възможности. Последните имат отношение към контактите с хора от вашия бранш и с работодателите ви. Част от вас ще пътуват за реализиране на служебните си задачи. Други, чиито ангажименти се свързват с бизнес, ще решават важни задачи и ще отстраняват възникнали проблеми. Повечето Раци са психически претоварени, действат мудно и постоянно се изправят пред усложнени ситуации. Тези обстоятелства много скоро ще се променят. Не се притеснявайте и не прибързвайте.

ЛЪВ

Определено може да се каже, че вторник е продуктивен и обнадеждаващ за представителите на Лъв. Истина е, че проблемите ви не са решени или онези от тях, които ви създават големи главоболия в момента и са като измислени, за да утежнят още повече всекидневието ви. Не е възможно да ги забравите или да ги отминете с лека ръка, но не е и препоръчително да се ограничавате с мисъл или действия само върху тях. Предлагам ви далеч по-благоприятен вариант. Оторизирайте други хора да се заемат с тях, а вие стойте настрана. В крайна сметка сполуката е на ваша страна.

ДЕВА

Вторник е особено успешен за отстраняване на пречки в работата ви. Действително при някои от зодията този процес може да се проточи в продължение на два месеца, което естествено зависи от действащата ситуация, сложността на пречките и пр., но в крайна сметка вие ще успеете. По-кратко е да кажа, че в момента тече процедура на промени, които ще завършат благоприятно за вас. Мнозина от родените ще проведат разговори с влиятелни хора. Какъвто и да е изходът от тях, знайте, че не е окончателен и ще имате още разговори по съответния въпрос.

ВЕЗНИ

За доста от представителите на Везни вторник се оказва твърде напрегнат. Говоря за вашите делови ангажименти и проблемите, с които ще се сблъскате. Това е сфера, в която днес или много скоро ще настъпят промени. Повечето от зодията не биха могли да се изненадат от тази прогноза, тъй като вече са го решили и дори проектират развитието на бъдещето. Естествено е да се колебаете, което в някои случаи ще забави споменатите трансформации. В други отношения денят е благоприятен и ви предоставя куп чудесни възможности в контактите и за реализация на идеи.

СКОРПИОН 

Обективните обстоятелства са крайно динамични и създават условия за промени в живота и дейността на много хора от различните зодии. При това положение е просто невъзможно Скорпионите да останат извън този обсег. Част от родените са твърде обезверени и затворени в проблемите си, което ги тласка в ямата на депресията. Това е крайно пагубно. Погледнете на живота с повече хумор и не забравяйте, че днес имате шанс да промените положението си. Достатъчно е да се амбицирате. За останалите от знака се очертават полезни контакти и нови планове.

СТРЕЛЕЦ 

Може би мнозина вече схващат интуитивно, че са пред прага на значителни събития в личния им живот. Би било доста трудно и дори невъзможно да говоря за целия спектър от възможности и средства, с които разполагате, и затова ще се огранича с маркиране. На първо време ще действате за нова професионална ориентация или ще отстранявате пречки и проблеми. Нови контакти, запознанства, нарастване на шанса за парични печалби, раздвижване в любовната сфера, покана за работа в чужбина и куп нови идеи и предложения, които ви дават изключителен шанс за растеж.

КОЗИРОГ

Странни обстоятелства, известно объркване и най-вече отлагане на заплануваното са характерните особености във вторник за мнозина от Козирозите. От гледна точка на материални възможности денят е печеливш, но само това едва ли е удовлетворително. Нараства пропастта в отношенията с партньора - за едни деловия, а за други любовния, - което е твърде песимистично обстоятелство. Препоръчвам ви да концентрирате вниманието си върху този проблем и да потърсите начин за възстановяване на добрия тон и хармонията. Контактите ви са плодотворни.

ВОДОЛЕЙ 

Процесите, в които участват мнозина от Водолеите - с личния си принос естествено, - се приближават към своя завършек. Присъствието ви в едно или друго събитие е твърде важно за неговото оформяне и достигането му до окончателен вид и израз. В този смисъл на разглеждане е необходимо да продължите, за да доведете едно събитие докрай. Действията на повечето от вас са насочени в материалната сфера, където първоначалните резултати може и да не ви задоволят, но не след дълго всичко ще си дойде на мястото. Днес ще бъдете доста заети, но пък и успешни.

РИБИ

Уморени сте Макар че ще се справите със служебните си дела и с някои допълнителни делови ангажименти, вторник ще премине трудно и мъчително за повечето Риби. Проблемът е в това, че сте доста преуморени, което пречи на нормалния ход на изявата ви. Би било добре, ако се погрижите за физическото и емоционалното си равновесие. Второто ще го постигнете по-трудно и особено онези от вас, които имат в момента проблеми с интимния си партньор. Препоръчвам ви днес да не правите опити да ги отстранявате. Преодолими са, но в един по-късен етап. Имате шанс за печалби.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за сряда

28.07.2021

1899
Хороскоп за вторник

27.07.2021

4662
Хороскоп за петък

23.07.2021

4550