Quantcast
Хороскоп за вторник | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за вторник

3 259

Овен

Днес е вероятно действията ви до известна степен да зависят от други хора, но това няма да окаже кой знае какво влияние върху крайния резултат, защото ще сте съпътствани от значителен късмет във всички посоки. Като че ли вашето слабо място ще е в областта на чувствата. Възможни са разочарования, които ще променят светогледа ви. Въпреки вродената ви голяма прозорливост ще е добре да се въздържате от хапливи коментари, особено ако са насочени към конкретна особа, независимо дали става въпрос за ваш подчинен, колега или враг. Опитайте се да отложите за друг период подписването на договори, особено ако търсите финансова изгода от тях. В случай, че се провалят част от предварителните ви планове, не го приемайте твърде драматично.

 

Телец

Днес се опитайте да не навлизате във финансови отношения с приятели или още по-малко с роднини. Ползата от този съвет ще разберете скоро, защото според звездните влияния външната ви поддръжка ще е значително ограничена. Здравето ви е лабилно, вземете мерки срещу стреса, на който сте изложени всекидневно. Вечерта някаква ситуация ще ви наложи да проявите по-голяма съобразителност, особено ако се намирате в компанията на познати или колеги. Не казвайте неща, за които в бъдеще можете да съжалявате. Възможно е приятелство или контакт с лице, намиращо се извън пределите на страната, да изиграе важна роля в живота ви. Не се опитвайте да прехвърляте своите отговорности и грешки върху плещите на интимната си половинка.

 

Близнаци

Днес мнозина от знака ще успеят да пробият път на някои свои стари инициативи в професионалната сфера. Опитайте се да се заобиколите със съмишленици или поне да имате подкрепата от страна на влиятелна особа. Работата ви в колектив ще доведе до постигането на много повече от отлични резултати. Не се поддавайте на провокации, които могат да навредят на имиджа, който сте градили с толкова труд дълго време. Опитайте се да не обръщате внимание на слуховете и интригите, които се опитват да създават около вас познатите или конкурентите от областта, в която сте ангажирани. Опитайте се да проявите разбиране към интимната си половинка, дори и да ви се струва, че тя проявява капризи.

 

Рак

Вторник ще е благоприятен за осъществяването на какъвто и да било тип операции в професионалната сфера. Затова е необходимо да се предпазвате от опитите на по-силните от вас на работното място да ви покровителстват и да разполагат с пълния набор информация. Мнозина ще се насочат към разширяване на външните си контакти, дори и това да е свързано с чести пътувания, премествания и лишения, особено от гледна точка на личния им живот. Като че ли тази сфера ще трябва да оставите на втори план, за да постигнете по-добър напредък в професионалните и материалните си инициативи. Добри ще са резултатите за тези, които са започнали стар съдебен спор.

 

Лъв

Още в понеделник по-голяма част от вас ще станат жертва на множество пречки и закъснения на работното си място. Може би сега денят е подходящ да намалите темпото, за да си дадете реална сметка къде се намирате във втория ден на седмицата и колко далеч можете да достигнете в бъдеще. Съвсем спокойно мнозина от вас трябва да се възползват от някои добри шансове от материален характер. Напълно е възможно мнозина от вас да се разочароват от действията или думите на свой близък. Именно това може да се превърне в основна причина да се отдръпнете от тези, които обичате, от страх да не станете жертва на измама. Опитайте се да не сте толкова крайни в разсъжденията.

 

Дева

Днес типично за вашата зодия ще трябва да се справяте с някои проблеми от емоционален характер. Мнозина от вас трудно ще изживеят някои промени на работното си място, особено ако те са следствие на интриги. Единствено е добре да не се поддавате в плен на първичните си импулси, тъй като те според звездните влияния днес могат само да ви навредят. Пазете се и от дълбокомислени разсъждения за вътрешните си противоречия независимо от факта дали действате правилно или не в деловата област. Увереността ще ви превърне в безспорни победители. Не си позволявайте лукса да злоупотребявате с положението, което заемате на работното си място. Опитайте се да останете верни на принципите си в любовта.

 

Везни

За мнозина от вас понеделник не е подходящ за подписване на договори, дори и за момента да ви се струват изключително изгодни. Като цяло за знака трудно ще можете да добиете реална представа за ситуацията си в професионалната сфера, особено ако съзнателно затваряте сетивата си пред очевидното. Някои от родените под този зодиакален знак пък ще се занимават с уреждането на въпроси от чисто емоционален характер. Едва ли ще ви е особено лесно да вземете конкретни решения в тази насока, тъй като по-скоро въпросът, пред който ще сте изправени, е дали да съхраните вече съществуващата връзка, или да я прекратите поради липсата на удовлетворение.

 

Скорпион

Днес трудно ще се концентрирате върху нещата, с които трябва да приключите навреме, за да не ви създават допълнителни затруднения в бъдеще. Опитайте се да направите предварителен план, който да следвате педантично, защото именно така ще постигнете успех. Мнозина от вас ще се радват на неочаквано разрешаване на някои свои стари проблеми. Добрите изненади ще ви съпътстват, но като че ли е важно днес да не сте максималисти, за да можете да им се насладите пълноценно. Ще можете по доста благоприятен начин да намерите разрешение на някои стари спорове и проблеми в семейството ви. Неангажираните в сериозна връзка представители ще могат успешно да създадат такава.

 

Стрелец

Днес възможностите ви за постигане на добри резултати на работното място ще са факт, особено ако сте преценили правилно заобикалящата ви действителност. Не бързайте да предприемате действия, които заплашват сигурността ви в материален или служебен план. Денят е добър за приятелските ви връзки, както и за създаване на нови контакти. Вероятно по-голяма част от родените под този зодиакален знак ще се насочат към осъществяването на възможности, които могат да ги доведат до финансово стабилизиране. Стремете се да следвате правилата, но е наложително да проявите и до голяма степен съобразителност.

 

Козирог

Родените в началото на знака да действат с размах на работното си място. Не бива да се спират пред нищо, за да постигнат набелязаните от тях цели в професионалната област. Стремете се да сте в крак с най-новото и модерното, дори и това да ви коства доста нерви, усилия и най-вече време. Откажете се от лентяйството, тъй като според звездите сте в добър период за работа и планиране. Част от вас ще изпитат известни трудности в работата си, това може да е причина да усещате досада от рутинните си задължения там. Възможно е част от вас днес да попаднат под чуждо въздействие, което може също да им навлече непредвидени главоболия.

 

Водолей

Днес на мнозина ще се наложи да преодолеят ограниченията с взимането на конкретни решения, които ще им помогнат да се адаптират към събитията в службата. Кратките пътувания ще са източник на приятни емоции за вас. Не се изолирайте от заобикалящите ви, тъй като това ще ви лиши от възможността да се наслаждавате на множество положителни изживявания. Опитайте се да не се ангажирате прекалено с въпроси от служебен характер. Ще ви се наложи да проявите по-голяма всеотдайност към членовете от вашето семейство. Опитайте се да намерите логично разрешение на някои затруднения, които имате последно време с възрастен родител или роднина.

 

Риби

Мнозина от родените под този зодиакален знак ще действат с ентусиазъм на работното си място. Колкото полезен, толкова и вреден може да се окаже вторникът за вас, така че се опитайте да намерите златната среда. Не критикувайте и не приемайте за лична обида факта, че няма да имате пълното одобрение за действията си от заобикалящата ви среда. Забравете за черногледството си в любовта! На някои ще им се наложи да открият достатъчно количество вътрешна мотивация, за да се справят с някои ограничения, които спъват част от инициативите им. Най-облагодетелствани от вас ще са хората, които работят в рекламния бизнес или в някаква публична дейност.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за вторник

18.05.2021

9150
Хороскоп за понеделник

17.05.2021

3247
Хороскоп за петък

14.05.2021

2693