Quantcast
Хороскоп за вторник | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за вторник

1 047

Овен
През седмицата деловото и материалното ви преуспяване ще зависят единствено и само от вас. След понеделник ще се наложи да се справите с някои неотложни въпроси, ако искате да избегнете възможността да възникнат каквито и да било неочаквани проблеми. Добре е да бъдете готови да промените поетия от вас курс в професионалната сфера, в случай че видите по-благоприятна възможност за себе си заради способността ви да печелите. През почивните дни не поставяйте каквито и да било условия на хората, които твърдите, че обичате.

Телец
През идващите седем дни ще се радвате на значителен просперитет, което ще ви позволи да превърнете невъзможното в реално. Опитайте да не заставате на твърди позиции по въпроси, поставени на обсъждане в колектива, в който работите. На този етап ще се нуждаете от гъвкавост. Преценявайте внимателно рисковете, които възнамерявате да поемете в професионалната сфера. Отличната предварителна подготовка ще ви даде шанс да определяте правилата, дори и да работите в екип. Финансовото ви положение няма да е розово, ако не съумеете да разчетете настоящите и бъдещите си разходи. Осланяйте се на шестото си чувство, защото то няма да ви подведе в моментите, когато трябва да разчитате на него. 

Близнаци
През новата седмица не отлагайте да вземете важни решения, защото в противен случай е малко вероятно да се справите с трудностите. Подкрепата, оказана ви от подчинен, приятел или интимната половинка, ще ви позволи да предприемете конкретни ходове, за да се предпазите от бъдещи проблеми. В същото време с увереност ще успеете да преодолеете някои отправени ви в личен план предизвикателства. Компромисът от ваша страна ще бъде задължителен, така че приемете фактите и продължете нататък. Здравето ви ще бъде лабилно, така че вземете мерки навреме. В любовта се освободете от страховете си. Намерете най-краткия и логичен път за разрешаването на някои въпроси, които не ви дават покой. 

Рак
Още от днес много от вас ще бъдат застигнати от щастливи случайности, които ще определят до голяма степен избора ви както по отношение на професионалните интереси, така и желанието ви да инвестирате. Постарайте се да не давате пари назаем, тъй като рискувате никога да не ви ги върнат. Ако искате да постигнете развитието и стабилността, от които се нуждаете в професионален и личен план, търпението ви ще бъде определящо. Не предприемайте, ако не са наложителни. Действайте логично и не позволявайте на трети лица да се месят в делата ви. Пазете се да не допуснете неволни грешки по отношение на документи или кореспонденция. 

Лъв
Действайте с размах и не допускайте каквото и да било забавяне при реализацията на вече планирани от вас инициативи. Постарайте се да изпълнявате в срок обещанията, които сте дали на делови партньор! Шансовете в професионалната сфера ще са на ваша страна, но ще се наложи да направите някои жертви в името на отличните крайни резултати. С цената на всичко се пазете да не попаднете в зависимост, тъй като ще ви бъде трудно да овладеете събитията, чието развитие не зависи от пряката ви намеса. Днес и утре е необходимо да намалите до минимум разходите си за неща, които не са от първа необходимост. 

Дева
През седмицата избягвайте каквито и да било промени или да предприемате конкретни ходове в деловата сфера в последния момент, без да сте обмислили и планирали добре. Имайте предвид, че трябва да се съобразите с желанията на началник или клиент, за да не изгубите завоювани позиции. След понеделник заложете на умереното темпо на работа, тъй като това ще ви освободи от редица лични задължения. Постарайте се да отговорите адекватно на отправените ви от колега предизвикателства. Имайте предвид, че вътрешната хармония и увереността ви ще ви помагат във всяко ваше начинание. Заложете на хармоничните взаимоотношения, дори и да нямате достатъчно основание да се притеснявате. 


Везни
През идващите седем дни планирайте, организирайте и осъществявайте инициативите си в професионалната сфера с размах. Постарайте се да изградите правилна нагласа към нещата, които ви заобикалят. Отличната информираност сега ще ви спести множество неудобни ситуации утре, така че не бъдете малко по-любопитни от обикновено. Към средата на седмицата не позволявайте на никого да взема отношение спрямо въпросите, които имат важно значение за професионалната ви реализация и материалната ви обезпеченост. Постарайте се да виждате позитивите на изненадващо застигналите ви обстоятелства на работното място. В петък се постарайте да се поставите в услуга на близките си и на членовете на семейството си. 

Скорпион
Чудесна седмица за отпускане в студеното време, в която трябва да избягвате натоварванията. Ако не се отдадете на почивка, ще ходите на работа отпуснати, изморени и демотивирани. Нищо чудно, че ви застрашават грешки от припряност. Ако не можете да отсъствате от работа, поне бъдете нащрек. Ще ви завладеят досада и скука. Няма да ви се пипа нищо. Попадането под влияние на хора от противоположния пол и смесването на отегчителните служебни ангажименти ще са причина за редица проблеми в работата. За преобладаващата част от зодията се очертава силно раздвижване в личен план, свързано с интимния ви партньор или със семейни обстоятелства. От вас ще се възползват колеги и партньори в съвместни дейности. През уикенда ще предпочетете почивката. Понеделник е ден за контакти. Във вторник действайте внимателно. 

Стрелец
За мнозина от знака не е изключено да им направят добро предложение за работа. Възползвайте се от шанса. Други могат да срещнат подходящ човек, който ще им даде нови идеи и ще им помогне да разширят своето поле на изява. Към края на седмицата бъдете нащрек. Трудно ще се отървете от нервността и напрежението. Въвличането в конфликт едва ли ще изясни нещата. Ако сте решили да късате стари връзки, направете го през тази седмица. Разсеяни сте: ако ходите по магазините, най-добре е да оставите портфейла си вкъщи и да не носите много пари със себе си. През днешния ден ще демонстрирате творческа мощ. Неделя ще ви донесе някакви ядове. 

Козирог
В началото на периода ще бъдете в плен на емоции от уикенда и няма да премислите добре. Ако ви предстои голяма покупка, преговаряйте за цената едва към края й. Съществува риск да ви излъжат. Около 14-15 февруари звездните влияния ви закрилят и ще бъдете във върхова форма. Идеален период да ремонтирате дома си или да се захванете с други трудоемки начинания. Особено добро е времето за всичко, свързано с дом, семейство, родители. В любовта всичко е наред. Ако нямате постоянен партньор, най-добре излизайте с приятели. Не отказвайте събирания - там може да срещнете човека, с когото да започнете ползотворна връзка. В събота е най-добре да отдъхнете. Приятелските контакти характеризират неделя. В понеделник ще действате енергично, а вторник олицетворява разбирателството. Сряда е по-тежка, но ви предоставя шанс за материален успех. 

Водолей
От самото начало на седмицата звездните влияния ще са на ваша страна. Тяхната конфигурация е твърде добра за хората от знака и ви предлага шансове, каквито не сте имали от дълго време. Инвестирайте във всичко, което ви увлича, не само с парите, но и с идеите си, защото ще усещате силно влиянието на Юпитер - планета на изобилието. Ако ги проявите, ще ви се върнат многократно. Вероятно ще сключите изгоден договор. Най-добре внимателно обмисляйте решенията за големи покупки, защото всяка прибързана може да се отрази зле на банковата ви сметка. Повечето от водолеите ще се реализират на широк периметър. Съботата е тежка, но неделята се оказва хубава. В понеделник ще проявите решителност. 

Риби
Днес и утре обърнете внимание на нещата, за които все не ви остава достатъчно време. Опитайте се да съчетаете в програмата си задълженията от личен или битов характер и потребността си от развлечения и пълноценен отдих. Реализирайте личните си намерения. Разнообразете времето, което прекарвате заедно с интимната си половинка. След понеделник може да ви се струва, че късметът ви отбягва, но това се отнася само за незначителни неща от ежедневието. Към средата на седмицата ще приключите доста проточила се сделка. Ще спечелите от начинанието си или ще поискате повишение на заплатата. В професионалната дейност ще се ориентирате към лесни и неизискващи усилия цели.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за понеделник

25.01.2021

367
Хороскоп за петък

22.01.2021

3665
Хороскоп за четвъртък

21.01.2021

2969