Quantcast
Седмичен хороскоп | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Седмичен хороскоп

21 599

Овен  

Финансова стабилизация

 Цялата ви енергия трябва да е съсредоточена в планирането и подреждането на целите ви по важност и по срокове. Съдбата ви предлага финансова стабилизация. Днес мнозина ще пътуват из страната и по време на пътуването ще могат да подредят част от нещата си. В сряда на важна среща ще подпишете споразумение, което ще ви постави в много изгодно положение. Тези от вас, които се занимават с търговия, ще имат възможност да приключат с една спорна сделка, която досега им отваряше доста неприятности. Задължително е да владеете нервите си и да проявявате повече гъвкавост.

Телец

Успешни делови операции

Много силен ден за вас, Телци, е понеделник. Всички делови операции ще имат успешен край и ще го постигнете с лекота. Много успешен бизнес вещаят звездите за заетите в търговията. В личния си живот ще имате хармония, конфликтите между родители и деца като че ли ще се изгладят до пълно изчезване. Движете се активно през тези 7 дни, но обезателно избягвайте пренатоварването и умората. Контактите ви от първата половина на седмицата могат да прераснат за някои в по-сериозна лична връзка. Има вероятност тази връзка с времето да се развие в стабилен и здрав съюз.

Близнаци 

Каквото направите, ще ви донесе успех

От днес до края на работната седмица съдбата ще е неотклонно с вас и ако влагате малко разум, няма да имате никакви провали. Тези, които още учат и се готвят или вече се явяват на изпити, да си осигурят нормален сън. Ако ви предстои защита на някакъв проект и обсъждане на иновация и вложения - направете го в сряда и четвъртък - успехът ще е категоричен. Любовта ще подари на мнозина невероятно приятни преживявания. Тези от вас, които са узрели за съвместно съжителство или за брак, да не се колебаят.

Рак

Силен професионален период

Ще обмисляте дългосрочни проекти и ще се постараете да ги консултирате с професионалисти от различни области. Всичко, което ви плаши с нещо или ви се струва неразрешимо, ще победите в сряда. Във вторник си осигурете рутинна дейност, срещи с приятели, вечерта - забавления и приятни развлечения. От сряда за доста време ще ви се отвори благоприятен период за професионално доказване и успешна кариера. Отношенията ви с интимния ви партньор и с деловите съдружници и партньори ще са отлични. Всичко ще върви добре и в личния ви живот, където ще цари хармония.

Лъв 

Нови делови перспективи

 Приемете предложение за допълнителна дейност, но не парадирайте с факта, че ви предпочитат пред много други. Ако го допуснете, ще провалите установени делови връзки или партньорства. Мнозина ги очакват запознанства и срещи от всякакъв характер. Не бива да проявявате егоизъм и да се ръководите от желание за бърза печалба. Пригответе се да преодолявате трудности в деловата си дейност. Ще ви бъде по-лесно, ако работите в грамотен и сплотен колектив. Силен ден през тази седмица ви е срядата. Оставете всичко, което ви плаши, за този ден.

Дева 

Бъдете инициативни и активни

Започва период, който ще ви позволи да разгърнете личната си инициатива. Вашата активност и инициативност ще се съчетаят с добро пресмятане, резултатите от които ще са над очакванията ви. Ще имате завидни отношения с интимния си партньор или с децата. Заетите в творчески професии ще имат и добри постъпления. Периодът е много силен за родените на 11 и 12 септември. Силните дни за родените под знака на Дева са от понеделник до сряда. Запомнете с кого се срещате в неделя, приемете предложенията в понеделник и вторник, в сряда защитавайте всичко, с което искате да пробиете. Късметът ще е на рамото ви.

Везни

Съсредоточете се върху най-важното

 Предимно домашните проблеми ще ви вълнуват през тези дни. Много от тях ще успеете сами да решите, за останалите ще ви трябва подкрепата и на другите членове на семейството ви. В деловата си дейност се съсредоточете върху проблемите и задачите, които не търпят отлагане. Хвърлете повече сили за хармонизиране на отношенията си с хората, с които работите. Проявете разбиране, ако вашите партньори смятат, че нищо не е толкова спешно. Срещите ви днес ще пуснат дълбоки и полезни корени, в неделя ви очакват приятни изненади, а в понеделник ще усетите прилив на сили и възможности.

Скорпион 

Умът ви е претоварен

 Независимо че през идващите дни няма да сте много натоварени, умът ви ще е зает със служебни проблеми и е възможно точно през тези дни да намерите решението им. Заетите в сферата на обслужването, в творческите професии и в шоу бизнеса ще са изключително активни и ще имат несъмнен успех. Много от Скорпионите ще усетят изблик на творческа енергия, ще правят планове, вероятно и за промени в личния им живот. Заемете се с решаването на трудни проблеми в неделя, понеделник и сряда. Във вторник се занимавайте с рутинна дейност, а в петък се постарайте да бъдете тихи.

Стрелец

Уверени в силите си

 Бъдете уверени в силите, уменията и опитността си, вземайте смело решения. Каквото и да правите, успехът в деловата ви дейност ще е налице през тези дни. Утре и понеделник са ви изключително силни и ползотворни дни. Понеделник ще ви посрещне със срещи, с възможности и с професионално признание. Дамите ще привличат вниманието, но ще трябва да положат повече усилия, за да достигнат и до сърцата на обекта на желанията си. Периодът ще е по-сложен и неуреден за родените на 13 и 14 декември, предстоят им позитивни промени в личния живот, които не очакват, но ще оценят малко по-късно.

Козирог 

Активни и сериозни

 Някои от знака с повече гъвкавост и дипломатичност ще създадат контакти и с чужди партньори и ще ускорят старта на бизнес, който подготвят. Контактите ви и активизирането на собствената ви дейност и инициативност ще повлияят изключително благоприятно на авторитета ви. Активността и сериозното отношение ще гарантират успеха и на учащите, които се явяват на изпити, независимо дали това ще бъде тук или в чужбина. Най-силният ви ден е понеделник. Вторник и сряда посветете на довършителни работи, в четвъртък не вземайте отговорни решения, а в петък повече почивайте.

Водолей

 Привличате като магнит 

Доброто самочувствие ще ви помага в деловата ви дейност, но за постигане на по-съществени успехи ще трябва да положите повече усилия. Говорите твърде много и пред широк кръг хора за бъдещите си планове и въобще за работата си, което не е много добре за вас. Избягвайте несигурни или непроверени съдружници и партньорства, те крият рискове за дейността ви. Силните ви дни са неделя, понеделник и вторник. В неделя създавайте контакти, всеки от тях ще ви помогне, когато се наложи. В понеделник не отказвайте срещи. Във вторник ще подпишете важни договори.

Риби 

През тази седмица нещо ще се промени

Обсъждането на общи планове с приятели в бъдещето ще играе огромна роля. Ще преоткривате качества на интимния ви партньор и при много от вас той ще се превърне в най-надеждния делови партньор, дори съдружник. В деловата си дейност, ако срещнете затруднения, може да се опрете на по-възрастните си колеги. В четвъртък приемете всяко предложение за допълнителна дейност. В петък ще ви направят силно предложение за съвместен бизнес, което не бива да се отхвърля с лека ръка. Ще ходите и ще каните гости, дните ще ви се сторят като един безкраен празник.

Ключови думи:

седмичен хороскоп

Още

Седмичен хороскоп

12.06.2021

16183
Седмичен хороскоп

05.06.2021

14220
Седмичен хороскоп

29.05.2021

5704