Quantcast
Седмичен хороскоп | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Седмичен хороскоп

6 259

Овен 

Динамична седмица

Днес и утре ще сте под влияние на случващото се на работното ви място. В следобедните часове, без да го планирате, ще разпускате с роднини. Утре на импровизирана среща с колеги ще обсъдите някои предстоящи промени. В понеделник въпреки натовареността ви ще трябва да проведете сериозен разговор с колега, който има проблеми. Вероятно ще ви предложат допълнителна работа. Във вторник и сряда се пазете от травми. В четвъртък ще получите покана за приятелско гостуване. В петък ще ви зарадва и неочаквано предложение за изгодна покупка.

Телец 

Не се изказвайте неподготвени

Днес обмислете как да използвате наученото. Ако сте на работа или имате делови срещи, не споделяйте чутото. Запазете информацията за подходящия момент. Утре ви очакват кратък приятен път и приятни часове с приятели. В понеделник тези, които са на заплата, да не влизат в спорове с шефовете си. Телците, които скоро са почнали работа, да внимават в приказките си. Във вторник не бъдете нападателни и си пестете острите забележки. В сряда ще имате неприятен разговор с човек, който ви е близък. В четвъртък не провокирайте съдбата, не оспорвайте и не критикувайте чужди намерения. В петък ще получите пари.

Близнаци 

Променени ангажименти

Днес е добре да довършите започнатото на работа и в дома. Постепенно се натрупват ангажименти. Утре се постарайте да отделите време само за себе си. В понеделник нещо ще ви изненада на работното ви място. Възможно е да получите предложение, което ще увеличи доходите ви. Внимателно подписвайте документи. Деловите срещи ви изморяват, но не отлагайте нищо. Много от нещата ще се наложи да доработвате в четвъртък. Нещо ще ви върне към стар делови или личен проблем, но ще трябва да го решите без много отлагане. Много от вас ще замислят нови начинания.

Рак

 Напразни ядове 

В понеделник започва раздвижена седмица за Раците. Засилена кореспонденция, много срещи, които не са предварително уговорени, може да наложат разместване в плана ви за деня. Във вторник приятно ще ви изненада покана за съдружие или партньорство, но не бързайте с отговора. Една раздяла ще окаже положително въздействие върху родените през юни. В сряда са възможни проблеми с родители или роднини, вероятно и с деца. Някои от вас ще получат възможност за нова работа. В четвъртък новина отдалече ще ви зарадва. В петък довършете всичко, на което срокът изтича със седмицата, и всичко, което сте обещали.

Лъв

Спасява ви вродената ви интелигентност

Днес ще се запознаете с интересна личност, която може да изиграе положителна роля в деловия ви живот. По някакъв начин и утре ще сте свързани с нея. В понеделник ще се изправите пред разнопосочни проблеми в деловата си дейност. Във вторник неочакван проблем ще погълне вниманието ви изцяло. При мнозина в сряда и четвъртък отдавна отлаган разговор ще стане причина за уреждане на важен документ. Появяват се условия за контакти, а защо не и за работа в чужбина. В петък много от вас ще започнат изпити, специализации, квалификационни курсове.

Дева

Не правете радикални промени 

През тези дни се опитайте да държите бизнеса в ръцете си. Утре няма да ви е до компании и срещи, повечето от вас ще се посветят на семейство и близки. В понеделник изпипвайте детайлно всичко, с което ще се заемете. Важно е да проверите документацията си. Във вторник при някои спор, който ще надхвърли деловите отношения, ще ги вбеси. Тези, които водят съдебни дела, да очакват благоприятно решение в сряда. Четвъртък ще ви поднесе информация за слабите места на конкурентите ви. Септемврийските Деви имат шанс за силни изяви и за промяна в работата си в петък.

Везни 

Не проявявайте инициативи

През целия период в делово отношение сте в добри позиции. В понеделник най-вероятно ще ви се наложи да се занимавате със служебни неуредици на колеги, запазете спокойствие и всичко ще е наред. Във вторник неочаквано интересен, но важен разговор ще очертае пред вас как ще се развие по-нататък кариерата ви. Това ще ви накара да се посветите на завършването на стари проекти. Усилията ви ще са плодоносни. Работата ви ще увлече и други и в края на периода ще се похвалите с признание, печалба и придобивки. В петък следобед ще се срещнете с хора, които ще искат да уговорят с вас съвместна дейност.

Скорпион

Любов и романтични емоции 

Днес или утре ще получите делово известие, което ще ви зарадва, но ще ви накара да се посъветвате и с професионалисти в тази област. В понеделник ще получите важен документ, който ви отваря широко врати към делово израстване. Във вторник с лекота ще убедите колеги и шефове в правотата си във връзка с някакъв спорен проблем. Това ще е крачка напред в бизнеса ви. Ще имате възможност за промяна в екипа, с който работите. В сряда проявете гъвкавост и ще се справите с притеснителна ситуация на работното ви място. В петък на светско събиране ще научите важна за вас лична информация.

Стрелец

Започва седмица, заредена с емоции 

Днес и утре се разтоварете от напрежението, направете инвентаризация на пораженията и победите си и се заредете с оптимизъм. В понеделник не закъснявайте за срещи, не пропускайте нито една дума на събеседниците си и ще се почувствате като опитен диригент. В края на деня вече ще знаете кое как ще се развива. Във вторник и сряда успех ще имат всички, които ще са на изпит, интервюта или на първа среща с човек, който им харесва. В четвъртък се придържайте към истината. В петък при родените през декември се очертава подписване на договори.

Козирог 

Карайте кротко през тази седмица

Днес и утре почивайте. Натоварете някой да свърши работата по дома ви и не пренасяйте службата си вкъщи. В понеделник може да получите добра новина, но не потъвайте в работа около нея. Оставете колеги или подчинени да изпълняват задълженията си и денят ще завърши добре. Във вторник и сряда Козирозите, които се занимават с обществена дейност или с политика, може да направят и гафове. Дори никой да не ги забележи, вие се постарайте да не ги повтаряте. В четвъртък има опасност да клъвнете примамка в личния си живот. Ако се случи, няма да е добре, така че бъдете внимателни.

Водолей 

Проявете разум и дипломация

Днес отидете на събиране, за което сте дали съгласие, и няма да съжалявате. Утре почивайте, дори да започнете нещо, няма да ви спори и ще се откажете сами. В понеделник пред много от вас ще лъсне истината за колега, който е действал задкулисно против интересите на бизнеса ви. Ще сте ядосани, но не потъвайте в раздразнението си. Във вторник и сряда някои подготвят условия за нова реализация. Ще ви бъде трудно, защото ще сте под влияние на огорчението от предателя. В четвъртък някои ще имат трудности около покупка. Петъкът е най-добрият ви ден - получавате признания.

Риби 

Търпение и деликатност

Днес ще участвате в разговори на роднини, които не са ви по сърце. Налага се да ги изтърпите. Утре си организирайте няколко часа вън от дома. В понеделник Рибите ще имат сериозен спор с високопоставени хора в работата си. До края на деня нещата ще се променят и някой ще признае, че сте били прави. Във вторник не поемайте чужди задачи, а ако може, отложете отговорните срещи. В четвъртък приятно делово посещение ще повдигне самочувствието и заплащането ви. Мнозина да очакват покана за приятелски купон в петък.

 

Ключови думи:

седмичен хороскоп

Още

Седмичен хороскоп

17.07.2021

10209
Седмичен хороскоп

10.07.2021

13184
Седмичен хороскоп

03.07.2021

11395