Quantcast
Седмичен хороскоп | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Седмичен хороскоп

5 712

Овен

Трябва да сте по-уверени

 Финансов проблем, който ви е тревожил напоследък, ще намери решението си. Пари, които очаквате отдавна, най-после идват. Днес и утре посетете личности, които обичате и много уважавате. В понеделник или вторник ще получите приятно и примамливо предложение за деловата си дейност. Помислете добре дали да го поемете като част от редовните си ангажименти или като допълнителна работа. Не крийте чувствата си към човека, когото обичате. Една взаимност ще ви окрили. Признайте любовта си и личният ви живот ще почне да се подрежда.

Телец 

Периодът ще е натоварен

Като цяло седмицата ви ще завърши успешно. Бъдете предпазливи, вероятно ще откриете измама от страна съдружник, която неприятно ще ви изненада, ако не си отваряте очите на четири. Една личност силно се стреми към вашето място, но интуицията ще ви помогне да не допуснете това. С личния ви живот е свързан проблем, който много ви тежи и вече е време да го решите. Противоречията в семейството ви не са от ден и два, но те започват много да ви притесняват и се налага да им отделите повече време. В средата на седмицата ще получите много сериозна оферта за допълнителна работа.

Близнаци

Запазете постигнатото

Много е важно да запазите това, което сте получили досега. Тези от вас, които ще имат работа със закона, трябва да са внимателни. Могат да се появят много неочаквани пречки. Възможно е да направите промяна в дома си, но трябва да обмислите всичко много добре. Седмицата ще е изпълнена и с напрежение, и с различни промени - едни към добро, други ще будят колебания. Жените, които мислеха за всичко, сега ще видят, че нямат сили да са отговорни и заради другите. Близнаци, които загърбиха приятелите си, ще усетят тяхната липса. Днес и утре ще сте в лошо настроение. Неетичност на близък човек ще ви порази неприятно.

Рак 

Имате намерение за генерална промяна

При някои, родени през юли, ще има увеличаване на семейството. Необвързаните пък ще изживеят щастливи дни. В събота ще получите покана за много интересно събитие. Постъпете тактично с ваша приятелка, която през последните седмици интригантства зад гърба ви. Деликатно я отстранете от обкръжението си. Ще направите някакъв успешен финансов ход, но ще се наложи да промените нещо в екипа си. Ще пуснете в ход цялото си обаяние и чар и дори нерешимите проблеми ще започнат да се решават с лекота. Не се опитвайте да хитрувате. Разчитайте на себе си.

Лъв

Не разчитайте на бързи и еднократни успехи

Днес и утре е възможно да прекарате с приятели или с любимия човек много приятни часове и ще си припомните, че има и красиви мигове в живота ви. Може да опитате късмета си в бизнес, който е свързан с търговия. Не се страхувайте от малко недоразумения в понеделник и вторник. Те ще се изгладят много лесно. Родените през юни ще получат предложение за допълнителна работа. Ако ви се наложи да водите бизнес разговори, бъдете внимателни. В този период трябва да сложите всичко в ред с всякакви документи, свързани с бизнеса ви. Много от родените през юли ще имат финансов успех.

Дева 

Не проявявайте егоизъм

Пазете се от задкулисни игри. Усещате ги, но не можете още да се справяте добре с тях. В понеделник ще решите важен финансов въпрос. В сряда бъдете много внимателни, като пътувате, независимо дали карате вие или друг. Дните ще са по-трудни за родените през август. Ще имате усещането, че се въртите в омагьосан кръг, ще се повтарят едни и същи проблеми и няма да ви е лесно. Неприятни приказки във вторник и сряда ще ви накарат да се дистанцирате от колегите си. Доста неща ще смущават и родените през септември - главно в отношенията с колеги, с които заедно работят върху общи проблеми.

Везни

 Седмица на емоции

Седмицата ще предяви към вас големи изисквания. Ще има много проблеми, с които ще трябва да се справите бързо. През първите три работни дни очаквайте интересни срещи, на които ще се наложи да сте по-сдържани. Дори всичко да се разреши добре, не се доверявайте напълно на това, което става. В деловата ви дейност  ще се наложи да промените нещо от вижданията си. И то ще бъде във връзка с бизнеса, който ви се предлага. Няма да липсват и други предложения за допълнителна работа. Някои от тях ще ви изненадат доста. На някои от Везните, родени през септември, ще се наложи да пътуват.

Скорпион

Не се увличайте в експерименти

Ако се занимавате с недвижими имоти, може да се надявате на много успешни дни. Ще имате нови възможности за уреждане на личните си отношения с близките. В интимния си живот се пазете от мимолетни връзки. В бизнеса не се увличайте в експерименти. Възможно е родените през октомври да имат неприятности със здравето си. Ако се наложи, търсете направо специалист, който ви познава. Може да осъществите желано пътуване. Среща със стар приятел, когото не сте виждали отдавна, ще ви изненада изключително приятно. Много е вероятно той да ви подаде щедра ръка за общ бизнес.

Стрелец

Бъдете внимателни в отношенията си с околните

В работата си имате възможност за издигане. Ще стане с подкрепата на високопоставени личности. Във вторник и сряда на важни срещи ще достигнете до подписване на договори. Ще се радвате, но ще изпитате и скрито напрежение. Доходите ви постепенно ще растат и ще го усетите още през тази седмица. Въздържайте се от непремислени ангажименти. Към края на седмицата ще подпишете дългосрочен договор. Седмицата ще се окаже много интересна за вас. Почти всичките ви планове ще започнат постепенно да се реализират.

Козирог

Много нови шансове

 Седмицата ще е много натоварена в делово отношение, но ще приключи блестящо. Ще ви поканят на празник, на който няма да ви се ходи много, но ще трябва да отидете, защото е важна за вас срещата с част от другите поканени. Във връзка с пътуване извън страната около вас ще стане интересна ситуация, изведнъж ще започнат да се подреждат много нерешени въпроси, ще се намерят хора, които ще искат да ви помогнат. Заради нещо ще направите много решителна крачка. Важно е да сте спокойни. Много нови шансове ще се отворят пред вас, а срещи с приятели ще ви донесат радост и сигурност.

Водолей

Много наситена седмица

 След средата на седмицата ще се ангажирате с изработването на важен проект. Възможно е да се почувстватe като в капан. Родените под знака на Водолея ще се стремят към промени в деловата си дейност. Някои от тях са наистина наложителни. Родените в периода 11-18 февруари се притесняват от нещо твърде много, но тревогите им са излишни. Чака ви действително усилена работа, но това не означава непременно загуби и неуспехи. Януарските Водолеи ще имат притеснения с държавни учреждения, но няма да са нито много страшни, нито продължителни. Не позволявайте чужда намеса, особено в семейството си.

Риби

Внимавайте с думите

Неочаквани, но много добри резултати ще имат хората, заети с търговия. На много от вас предстои покупка на жилище или ускоряването на градеж на дом. Сбъдва се представата ви за истинска любов. Ще ви бъде не само приятно, но ще се чувствате защитени от чувството, което изпитвате, и от чувството, което демонстрират към вас. Трябва да сте много внимателни с приказките на съдружник, той ще се опита да ви заблуди. В понеделник ще имате неприятен делови разговор, който ще ви тласне към преоценка на намеренията ви да разширите бизнеса си.

Ключови думи:

седмичен хороскоп

Още

Седмичен хороскоп

17.07.2021

10209
Седмичен хороскоп

10.07.2021

13184
Седмичен хороскоп

03.07.2021

11395