Quantcast
Седмичен хороскоп | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Седмичен хороскоп

14 260

Овен 

Дръжте емоциите под контрол

 През тази седмица ще се появи възможност да проявите успешно социална активност. Хората ще ви търсят и вие ще откликвате на молбите им, което ще ви изпълва с чувство на удовлетворение. Днес не рискувайте и не се поддавайте на негативни емоции. В понеделник дръжте под контрол емоциите си и не започвайте нищо ново. Във вторник и сряда се съсредоточете в работата си и ще успеете да приключите с натрупаното. В сряда не се напрягайте, не затъвайте в битови проблеми. Четвъртък е ден за планове. В петък избягвайте хора, които ви изнервят, и мрачните мисли.

Телец

Ще са ви нужни внимание и предпазливост

Днес и утре поканете гости или сами гостувайте на хора, които отдавна ви канят, но все не стига време. В понеделник ще подпишете важно споразумение, което ще ви отвори път към отдавна жадувана сфера на действие. Ще сте разочаровани от съобщението, че очаквани гости отдалече няма да дойдат. Във вторник и сряда се посвещавате на почивка. Единственото, което може да ви притесни, е здравословен проблем на близък човек. В четвъртък не отказвайте на покана за среща от много близък кръвен роднина. В петък ще се почувствате освободени от някаква неприятна тежка грижа.

Близнаци 

Бъдете внимателни и не приказвайте много

 Периодът не е подходящ за забележки, критики, интриги. Днес и утре се срещнете с приятели, по възможност извън града, няма да съжалявате. Понеделник обещава да е изпълнен с необикновени събития. Ако ще сте на работното си място, обмисляйте добре всяко решение, преди да го оповестите или да пристъпите към действие. Вторник и сряда са изключително благоприятни за бизнес. Не разчитайте на бързи решения и всичко подготвяйте и подписвайте лично. Вечерта изкарайте в тесен семеен кръг. В четвъртък си осигурете лично време, а в петък са възможни срещи с бивши партньори.

Рак 

Бъдете търпеливи

През седмицата се постарайте да сте съсредоточени и внимателни. Ако не можете - работата ще ви принуди да си го наложите. Желателно е да не избързвате, за да не подлагате на напрежение нервната си система. Ако запазите търпение, ще разсеете сгъстените облаци над главата си. В понеделник предприемчивите от вас ще направят силен старт с допълнителна дейност. Във вторник не проявявайте ревност нито на работа, нито в дома си. В сряда не убеждавайте началник или подчинени в правотата си, усилията ви ще са напразни. В четвъртък не започвайте нищо ново.

Лъв

Извънредна работа

Днес и утре ще сте натоварени с извънредна работа в дома си и на работното си място. Понеделник е благоприятен за нови запознанства и за старт на нова или допълнителна дейност, за стартиране на идеи и проекти. Във вторник много от вас може да се отправят на по-дълго ваканционно пътуване и ако се случи, то ще ви донесе приключения, удоволствие и успех. В сряда не започвайте нищо ново. Подредете дома си. В четвъртък се отдайте на тихи занимания. Прекарайте вечерта в дома си в тесен интимен кръг. В петък ще имат успех интелектуалците и хората на изкуството.

Дева

Премислете на какво ще се посветите тези дни

Ще ви се иска да се занимавате с много неща, но няма да ви стигне време и ще жертвате нещо от плановете си, но дано това да не са вашите близки. В тази връзка добре ще е днес и утре да се занимавате с децата си. В понеделник ще изненадате шефа си с просто решение на сложен проблем. Във вторник длъжник ще ви се издължи. Дръжте под контрол емоциите си и се постарайте да не се напрягате. В четвъртък на събиране неочаквано ще ви се открият нови перспективи. Деца ще ви зарадват с внимание. В петък ще повдигнете авторитета си и ще заслужите уважението на околните.

Везни 

Емоциите не са добър съветник

 През седмицата ще се наложи да се занимавате с подреждане във всички сфери от живота си. Насочете енергията си към съзидание. Емоциите не са ви добър съветник. Ако ще пазите някакви действия в тайна, правете ги до края на седмицата, иначе тайната ще излезе наяве. Днес и утре нещо ще повиши благосъстоянието ви и ще повдигне самочувствието ви. В понеделник и вторник бъдете внимателни с хората, които ще дойдат отдалече и настоятелно ще ви канят да инвестирате заедно с тях. Не ви съветвам да го правите. В петък е възможно нещо да постави вашите принципи и цели на преоценка.

Скорпион

 Седмицата предразполага към веселба

Днес и утре направете равносметка на грижите към близките си и колко от обещанията към тях не сте изпълнили. Крайно време е да не давате неизпълними обещания. В понеделник ще уредите финансов проблем. Във вторник на импровизирано събиране ще се срещнете с важна за вас личност и ще уредите нещо, което се влачи от много време. В сряда ще сте затрупани от доста задачи, но ще свършите всичко навреме. Ще имате хармонична и приятна семейна вечер, изпълнена с топлота и хармония. В четвъртък - приятелски събирания. В петък човек на висок административен пост ще ви помогне.

Стрелец 

Започва светъл период в живота ви

Интуицията ще ви води по верен път и няма да се оставите на зложелатели и завистници, а такива има около вас. Понеделникът е един от най-благоприятните дни за общуване през този период. Където и да отидете, с когото и да се срещате, ще блеснете в обществото с ум и проницателност. Във вторник говорете малко, поспете повече, избягвайте суетността и агресията. Не допускайте около вас спорове и поне не вземайте участие в тях. Срядата е ден за откровения. До края на седмицата се отдайте на приятели и на собственото си удоволствие.

Козирог 

Не се бойте от активна работа

Всяко ваше усилие ще завърши с успех, макар че на практика за всичко трябва да разчитате на собствените си сили. Пред вас ще се открият нови перспективи, ако проявите емоционална устойчивост и спокойствие. Понеделникът може да се окаже доста напрегнат. Ще трябва да положите много усилия и търпение, за да не оправдаете очакванията на недоброжелатели. Във вторник си купете малко, евтино, обикновено бижу, имайте го като талисман. В сряда си осигурете спокойствие, вечерта се порадвайте на близките си. В четвъртък не давайте обещания. В петък може да имате усложнения в отношенията с деца.

Водолей 

Уловете шанса

Съдбата ще ви предостави много щедро шансове, но вие трябва да ги уловите. Днес и утре мобилизирайте волята си и доведете докрай започнатите дела. Не оставяйте нищо за довършване. Утрешният ден нека премине по възможност далече от шума и суетата. В понеделник ще сте много натоварени. Във вторник действайте решително и смело и плановете ви ще се осъществяват. В сряда не проявявайте инат. В четвъртък ще се радвате на уважение и внимание от близките си. Бъдете добри и щедри и прощавайте. Петък е неподходящ ден за финансовите операции и за начало на пътешествия.

Риби

Търсете съмишленици

  За някои Риби седмицата ще мине под знака на нещо, което им се е случило и е оставило дълбоки следи в душата им. Днес и утре не изпадайте в тъжни настроения, не оставайте сами. Понеделник е прекрасен ден за нови планове и за начало на реализация. Вторник търсете тишина в дома си и съмишленици. Ще намерите и двете. В сряда не участвайте в спорове, не подклаждайте и не задълбочавайте конфликти. Проявете внимание и предпазливост, защото е възможно да постъпи лъжлива информация. Четвъртък е подходящ за покупки, домакинстване. В петък се занимавайте само с неотложна служебна или домашна работа.

 

 

Ключови думи:

седмичен хороскоп

Още

Седмичен хороскоп

24.07.2021

7580
Седмичен хороскоп

17.07.2021

10244
Седмичен хороскоп

10.07.2021

13214