Quantcast
Седмичен хороскоп | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Седмичен хороскоп

16 243

Овен

Важни решения 

Седмицата за вас ще започне напрегнато. В понеделник разговор с началника ви, който ще започнете доста притеснени, ще завърши много приятно. Не бива, особено във вторник и четвъртък, да се доверявате на случайни хора в бизнеса. Ще имате възможности да се изявите при сериозни срещи с колеги, свързани с бъдещето ви. В четвъртък и петък всичко трябва да се прави спокойно. Деловият и личният ви живот вървят добре. Материално също не правите изключение. Домът ви се изпълва с приятни преживявания. Много от вас ще получат предложения за неща в личния ви живот и ще трябва да отговорите.

Телец 

Интересни нови контакти

Имате възможности, родени през май, за печалба. Преживяхте доста трудни моменти, изпълнени при някои Телци с раздели и страдания. Но сега пред вас се отварят врати и бизнесът ви започва да се развива. Заемете се с решаването на въпрос, свързан с покупко-продажба или с продажба на имот. В четвъртък можете да имате здравословни проблеми поради прекалено натоварване. Вземете си поне един почивен ден, ако се наложи. В сряда неочаквано ще сте затруднени при решаването на финансов въпрос. Предполагам, че с помощта на професионалисти ще го решите положително. Ако имате съдебно дело, ще е във ваша полза.

Близнаци

 Търсете яснота

Всичко, което правите през тези дни, трябва да ви е ясно и да имате изработени предварително планове. Не бъдете крайни при вземане на решения. Оставете си вратичка, защото ще ви потрябва. Не се страхувайте от приказки, изпълнени с лъжи. Те нищо няма да направят. Целта им е да ви държат в напрежение, но ще бъдете разочаровани, защото в тези приказки ще са замесени и ваши колеги. Ще проведете неизбежни разговори с високопоставени личности. Вторник и сряда са дни за подписване на много важни документи. В петък планирайте почивката си или излизането в отпуска.

Рак

 Контролирайте емоциите си 

Бъдете гъвкави, разделете се с вашата чувствителност, която много ви пречи. Емоциите ви са като огън, който непрекъснато ви тласка в различни страни, предизвикват у вас едва ли не паника и странни резки постъпки. През този период ще се радвате на реализирането на ваша отдавнашна мечта. Мнозина от родените през юни ще се измъкнат от заплетена ситуация, ще им помогне Овен. В сряда ще се наложи да проведете непредвидени срещи и се налага да сте внимателни. В четвъртък ще излезете от внезапно създала се неприятна ситуация. Положението ви в обществото видимо се променя към добро.

Лъв 

Отделете време за личен живот

През тези дни преценете отношенията си с вашите подчинени, налага се да не отлагате повече неприятни разговори. Ще имате във вторник и сряда приятни срещи, неочаквани подаръци, радостни часове. Много от вас ще се решат на покупка на имот или офис. Пазете се от личност, която ви ласкае и ухажва, а знаете, че действа задкулисно. Ще получите помощ от човек, който е на път. Пътуване в страната по служебен повод в четвъртък и петък ще се превърне в приятно преживяване. Родените през юли ще имат печалби и доста нови контакти, които ще помогнат за разширяването на бизнеса.

Дева

Трябва да внесете яснота

Ще се изправите на кръстопът, който ще изисква някакво решение в личния ви живот. Деви, подбирайте хората, с които работите. Дните ще преминат под знака на много важни делови срещи. Пазете се от спорове, защото те могат да насочат срещата към неприятен изход за вас. Ще имате възможност при разговорите да разберете, че много от нещата не са както сте си ги представяли. Родените през август ще бъдат напрегнати. Едно от намеренията ви няма да се реализира както искате. Трябва да внесете яснота в бизнеса си, яснота и сред хората, с които контактувате.

Везни 

Спазвайте мярка във всичко

През този период е добре да обмислите нова дейност. Ако се чувствате изморени, позволете си кратка почивка. Трудности имат всички и навсякъде, но се научете да ги преодолявате, без да товарите другите с тях. Този период е пречистващ за вас. Пазете се от мъж, който в голямото си желание да ви помогне може да ви причини загуби. Интимният ви партньор може би също има нужда от почивка. Идете сред природата. В сряда и четвъртък не бъдете упорити до инат, в петък проявете повече търпение при делови разговори. Не си играйте с доверието на хората, имайте мярка за всичко. В петък имате възможности да уредите важен документ.

Скорпион

Бъдете по-въздържани

Обърнете внимание на предложение за допълнителна работа и на ново делово предложение за сътрудничество. В средата на седмицата ще бъдете притеснени от интимна връзка, в която има нещо неясно. Поговорете с интимния партньор, изяснете нещата и тогава вземайте окончателно решение за съвместното ви бъдеще. Не протакайте, но и не изпреварвайте нищо. Събитията трябва да вървят едно след друго. В понеделник и четвъртък не изливайте яда си върху колеги и близки, които нямат вина за вашите проблеми. За голям и сложен професионален въпрос потърсете съвети от експерти в професията или юристи.

Стрелец 

Не налагайте мнението си винаги

Във вторник и сряда след доста продължителни и нервни разговори Стрелците ще се замислят за промени в екипа си. На родените през декември ще се наложи да се подготвят за участие в много важни делови срещи. Много важно е да контролирате настроението си, особено в сряда и четвъртък. В петък ще се срещнете с човек, който ще ви поднесе интересна информация. Ще имате труден, но успешен разговор с човек на висок пост. Ако прецените правилно нещата, допълнителната дейност, която ще ви предложат, може да ви донесе много успехи и материалност.

Козирог

Проявете самообладание

Спокойствие ще намерите при близките и при най-верните си приятели. Родените през декември трябва да са внимателни при шофиране, особено в петък, в приказките си - в четвъртък, а през цялата седмица - в работа с документите, които подписват. Възможни са измами. Пътища и срещи с бизнес партньори - едните са приятели, а другите - с неособено изяснени намерения. Неприятностите могат да дойдат само от личности, които виждат поражението си и се борят да заемат мястото ви. В понеделник и вторник трябва да придвижите много бързо деловите си неща, ако искате през следващата седмица да нямате затруднения.

Водолей 

Бъдете внимателни в деловите отношения

 Вие сте упорити и знаещи, и по-устремено ще се движите към целите си, ако признаете, че и другите имат мнение и могат да бъдат прави. Трябва да знаете, реализацията и през този период и в близкото бъдеще е от голямо значение за вас. Затова работете внимателно. В личния ви живот връзките ви могат да бъдат и по-хармонични. През тези дни родените под знака трябва да работят само неща, с които не рискуват. Отървете се от нещо неособено добро около вас и започнете това, за което сте наясно. Може би ще се наложи да намалите разходите си. Ще приключите много успешно нещо много важно за дома ви.

Риби

Очаквайте големи задачи

 Пазете се от емоционалността си, която в петък може да стане причина за неприятен спор. Прибързаността винаги пречи. Ако се наложи да помислите за промяна на деловата дейност, проверете мястото, за което ще се борите. В личния ви живот също настъпват приятни промени. Както и да ви увещават, каквото и да ви обещават, не се втурвайте да вършите много неща едновременно. Ще решите много интересен въпрос с ваш колега, който ще ви предложи примамливо сътрудничество. Обмислете го добре, защото ако откажете, може би нищо няма да загубите, но ако приемете, има вероятност да се развивате по-бързо.

Ключови думи:

седмичен хороскоп

Още

Седмичен хороскоп

24.07.2021

7580
Седмичен хороскоп

17.07.2021

10244
Седмичен хороскоп

10.07.2021

13214