Quantcast
Седмичен хороскоп | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Седмичен хороскоп

10 309

Овен

Ще водите преговори

Днес и утре използвайте ума си при воденето на преговори с приятел или близък, особено ако имате общи цели и интереси. Не пренебрегвайте нуждата от равносметка на стила си на живот, който водите на този етап. В началото на седмицата повишете активността си на работното място. Ще имате шанса да се отправите на път - по работа или за удоволствие. Преразгледайте договорите, предложени ви за подпис! Не прекъсвайте договор или конкретно споразумение, ако разбирате, че това може да нанесе сериозни поражения върху постигнатото с толкова труд.

Телец

Можете да се справите с всички предизвикателства

 Концентрирайте усилията си за съхраняването на стабилността в материалната сфера, дори да трябва допълнително да намалите разходите си. В края на разглежданата седмица е добре да не отлагате някои важни дискусии с властимащи. Спокойно преразглеждайте въпросите, които ще ви донесат завидни резултати в професионалната сфера. Не отлагайте и обмислянето на инвестиции, за да могат те да бъдат осъществени по възможно най-добрия за вас начин. Доверете се на усета си да преценявате изключително точно хората, които влизат в живота ви.

Близнаци

Не си затваряйте очите за действителността

До средата на периода ще имате шанс да започнете с осъществяването на планове, по които работихте дълго време. Конкретизирайте очакванията си към подчинените си. Подобрете концентрацията при изпълнението на текущите си отговорности. Постарайте се да имате правилна нагласа към отправените ви предизвикателства от делови партньор, началник или конкурент. Съобразителността и бързината при взимането на решения ще ви помогнат да овладеете атаките на недоброжелателите. Направете така, че да балансирате между текущите си отговорности в професионално отношение и задачите от личен характер.

Рак

Дайте нов тласък на кариерата си

Още от днес се стремете към точност спрямо колеги, началници или клиенти. През почивните дни не предприемайте нищо важно. От понеделник ще се наложи да преодолявате затрудненията на работното място с методичност и правилно разчитане на сигналите, дадени ви от съдбата. Не започвайте проекти, за чието обмисляне не сте имали време. Дайте нов тласък на кариерата си, но с разум и огромна доза съобразителност! Действайте твърдо за запазването на материалната си стабилност. Почти нищо няма да ви даде основание да очаквате промени на вече направените от вас изменения.

Лъв

Предпазвайте се от недоразумения с приятели

Не допускайте поемането на ангажименти, с които да не се съобразите въпреки особеностите на ситуацията, в която сте поставени! Не си позволявайте лукса да пропуснете крайните срокове за изпълнението на някои ангажименти, които са ви поставени от началник или клиент. Постарайте се да натрупвате полезен опит, но не допускайте два пъти една и съща грешка. Реагирайте според обстоятелствата, особено ако сте застигнати от някои неочаквани събития. Не губете мотивацията си да постигнете мечтите си в материално отношение.

Дева

Търсите варианти 

През седмицата се постарайте да организирате времето и ангажиментите си на базата на крайните цели. Обърнете внимание на някои детайли. Действайте организирано и концентрирано, когато става въпрос и за спазването на конкретни уговорки от делови или личен характер. В края на разглежданата седмица работата по предстоящите ви проекти и инициативи от делови характер ще ви предпази от започването на проекти, които са по-скоро от битово естество. Стремете се поетапно да осъществите мечтите си. Отзовете се на отправените ви покани за забавления с приятели!

Везни

Не пестете усилия

Предпазвайте се от недоразумения с колеги. Направете необходимите промени в начина, по който изразявате емоциите си към близки и приятели, тъй като рискувате да кажете или направите нещо, което да ги нарани! Към четвъртък ще имате възможност да се справите с редица важни въпроси, особено ако искате да не предприемате твърде големи рискове от делови и материален характер. Изслушвайте изключително концентрирано аргументите на прякото си обкръжение! Днес и утре съзнателно се насочете към намирането на тишина и спокойствие, особено ако това може да ви помогне да се освободите и от някои ваши страхове.

Скорпион

 Подходете рационално 

През идващите седем дни мнозина от вас ще бъдат изправени пред сериозни изпитания в професионалната сфера. Постарайте се да бъдете концентрирани при работата с пари, документи и не забравяйте да изслушвате внимателно хората, които ви отправят конкретни въпроси. Правилно осъществена от вас инвестиция ще ви позволи да подобрите и укрепите цялостно материалната си ситуация. Стремете се поетапно да премахнете някои проблеми от миналото. Част от вас ще бъдат потърсени за съвет или подкрепа от приятел. Не допускайте да бъдете използвани и мамени от хора, които вече веднъж не са оправдали доверието ви.

Стрелец

Действайте с внимание

Не пренебрегвайте потребността си да бъдете оценени от страна на влиятелна особа. Предпазете от провал инициативите, които са свързани с конкретно инвестираните от вас средства. Материалното ви състояние ще е стабилно, но не надвишавайте и с малко разходите си, за да не застрашите източниците си на доходи. Постарайте се смело да посрещате затрудненията в делово, материално или лично отношение. Не се скъпете на ласкателства към интимната половинка. Колкото по-последователни сте в желанията си, толкова е по-малко вероятно да възникнат проблеми с интимната половинка.

Козирог

Разумът ви пази 

Още от понеделник много от вас ще преживеят истински разцвет в професионално отношение, което ще ви даде шанс да подредите делата си в желания от вас ред. Постарайте се да бъдете ефективни при започването на каквито и да било реконструкции в дома или офиса си! Не сключвайте съдружие с човек, когото не сте имали възможност да проверите. Добре е да избягвате условията, при които рискувате да загубите от дадено от вас обещание. Разумът ще ви предпазва от материални загуби. Малко вероятно е да осъществите смелите си хрумвания, особено ако не сте разполагали с достатъчно време за тяхното обмисляне.

Водолей

Степенувайте по важност 

През седмицата изключително важно за вас ще бъде да сте последователни в професионалната сфера, ако искате постигнатото досега да има траен ефект. Не пропускайте добри възможности, предоставени ви от влиятелни особи или началници на работното ви място. Ангажираността ви в професионалната сфера значително ще нарасне. Ще сте предпочитани за делови партньор, съветник и изпълнител на задачи, с които не всеки би могъл да се справи. Добре е да степенувате по важност ангажиментите си.

Риби

Действайте с интерес към новото

Не пренебрегвайте собствените си желания за сметка на проектите, които биха облагодетелствали някой друг от прякото ви обкръжение в службата. Сложете под стопроцентов контрол емоциите и реакциите си. Не повишавайте тон на работното място, дори да сте предизвикани към подобна реакция от неадекватното поведение на колега или делови партньор. Предпазвайте се от неоснователна мнителност към интимната си половинка. Въздържайте се от каквито и да е било финансови операции, тъй като вместо търсения от вас положителен ефект могат да нанесат сериозни вреди върху стабилността ви в материален план.

 

Ключови думи:

седмичен хороскоп

Още

Хороскоп за понеделник

13.09.2021

5336
Седмичен хороскоп

11.09.2021

7046
Седмичен хороскоп

04.09.2021

6450