Quantcast
Седмичен хороскоп | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Седмичен хороскоп

7 663

Овен

Не се поддавайте на сивотата на ежедневието

Ще имате предостатъчно работа. Преди всичко ще трябва да внимавате да не допускате финансови загуби и неправилни решения в бизнеса си. Бъдете много, много внимателни и проверявайте от всички страни всяко нещо. Около вторник ситуацията рязко ще се промени, напрежението ви ще спадне. Провеждате изключително важен телефонен разговор в четвъртък, от който ще зависят бъдещи действия. Родените през април да се подготвят за силен старт. Разумните действия ще бъдат от голямо значение за родените през март. В понеделник има вероятност кратко пътуване в страната да ви донесе печалби.

Телец

 Бъдете внимателни

През тези дни търпението ще бъде вашият спасител. Само така ще можете тихомълком да постигнете целите си. Ежедневната ви работа ще се окаже трудоемка и ще погълне много  нерви. Непредвидените проблеми ще се увеличават. Не се опитвайте да ускорявате събитията, това няма да ви донесе нищо добро. Внимавайте какво говорите в четвъртък. Родените през май ще бъдат раздвоени около един строеж. Имате възможности да изчакате със започването му. Посветете понеделник и вторник предимно на проблеми в личния си живот и семейството. Важна среща в петък с деловите партньори за родените през април.

Близнаци

Пазете се от прибързани действия

Отношенията ви с колегите ще бъдат леко обтегнати. От сряда Близнаците ще навлязат в един много наситен делови период. Започват силни дни. В четвъртък и петък трябва да планирате нещата си блестящо. Срещи с високопоставени личности, които ще ви помогнат да реализирате плановете си. Парите ви няма да са много, но няма да се чувствате притеснени финансово. Пазете се от избухване, но днес не позволявайте грубост от арогантна личност, която ще я прояви преднамерено. Внезапно възникналото напрежение с деловия партньор трябва да се намали или много дипломатично да се разделите.

Рак

Полезни промени 

Дните са подходящи за творчески търсения, учебна дейност, анализи и планиране. В деловия ви живот ще има леко затишие, макар че не са изключени към вторник и сряда внезапни големи промени сред вашите покровители или партньори. Те ще станат и без вашето участие. Понеделник ще ви донесе нови идеи и ще помогне да решите проблеми, свързани с личния ви живот. Чудесна възможност за реализиране на деловите планове за родените през юни. Инвестициите, които родените през юли ще направят внимателно, ще им донесат удовлетворение. При затруднения можете да се обърнете за помощ към Скорпион.

Лъв 

Ще покажете най-добрата си страна

Ще постигнете целите си само ако не подценявате конкурента. От понеделник ситуацията около вас се променя към по-добро и ако съобразите ангажиментите си с новите възможности, ще имате много по-забележими успехи. Ще ви върви, с каквото и да се заемете, особено на родените през юли. Родените през август ще надделеят над човек, който дълго време им опъва нервите. В сряда жена ще ви подкрепи за нещо, което ще е много важно за бъдещите ви победи. В четвъртък ще ви обещаят добри материални субсидии и финансова помощ.

Дева

Лични и делови победи 

Периодът е подходящ за водене на много сериозни преговори с нови партньори, в това число и с чуждестранни. Ще направите делови пътувания в страната. Предстои ви благоприятно предложение за допълнителна работа, която ще бъде добре възнаградена. Важно известие ще ви наведе на мисълта, че можете да промените нещо в приятна посока и в личния си живот. Ще направите някои промени в дома си и ще решите семейни проблеми. Интересно емоционално преживяване в събота. Във вторник ще получите покана за приятно светско събиране, а в сряда ще се срещнете с много интересна личност.

Везни

Емоционален подем 

В първите дни на седмицата ще се наложи да понамалите апетита си за делови срещи, нови планове и големи покупки. Ако не го направите, ще се изправите пред финансова криза. От сряда при вас започва емоционален подем, който пряко ще се отрази на деловата ви дейност. Много събития ще провокират професионалното ви израстване и ще повишат авторитета ви. Късметът кръжи около вас във вторник и сряда. Родените през октомври обаче трябва да са много внимателни в деловата си дейност в петък. Родените през септември ще бъдат натоварени с повече работа в сряда и четвъртък, но това няма да ги изплаши.

Скорпион

Седмицата ще е натоварена и напрегната

 Едва след понеделник ще се появят възможности за по-добра реализация, особено при родените през октомври. Ще имате възможности да обмислите нещо ново, а родените през ноември - за правене на проекти, привличане на партньори и съмишленици. Нещо се отприщва и ви освобождава от неприятности. Скорпиони, ще имате засилени бизнес контакти с хора от чужбина около края на седмицата. Ако имате неприятности в службата, не се забърквайте в разправии. Родени през периода 7-12 да са предпазливи в приказките си.

Стрелец

Ще успявате

Още в понеделник ще търсите време за неочаквани делови срещи, които ще се окажат много плодотворни. Ще се срещнете с важни личности, ще вземате участие в светския живот. Много от вас ще завържат полезни връзки, ще проведат преговори с партньори, които ще им открият нови пътища. Ще компенсирате непродуктивните дни от миналия период, ще си върнете отстъпени позиции и ще заемете нови. От вторник до четвъртък са най-успешните ви дни. Ще постигнете целите си. Само не се забърквайте с Дева и с ноемврийски Стрелец. Имате много силни шансове и ако ги използвате както трябва, няма да вървите, а ще летите.

Козирог 

Край на напрежението

Напрежението, на което се подлагате, ще даде резултат. Всички връзки, които ще създадете през тези дни, много скоро ще се окажат полезни. Първите два дни от периода не са благоприятни за решаване на делови въпроси и се постарайте да си починете и да обмислите плановете си. Ще решите финансов проблем, който ви се е струвал нерешим. Бъдете по-дипломатични в отношенията си с околните и няма да имате проблеми, особено родените през декември. Ще се наложи спешно да пътувате за уреждането на дългосрочен договор. Периодът носи новини, свързани с разширение на дейността ви.

Водолей 

Поискайте това, което по право ви се полага

В петък следобед може да сте приятно изненадани от желани гости. Ако нямате сърдечна връзка, Водолеи, през този период можете да завържете интересно запознанство. Вие живеете с поглед, винаги устремен напред, и следващите дни ще ви покажат на хоризонта това, в което от дълго време сте се взирали. Родените през януари трябва да използват нов подход при оценката на хората. Трудностите и грешките от миналото не бива да се забравят, особено в понеделник, когато ваш съдружник или колега ще се опита да ви излъже. Той ще използва вашата заетост. В петък ще прекарате много приятна вечер със семейството си.

Риби

Резултатите ще надминат очакванията ви

Дните са благоприятни за решаване на юридически въпроси. При Рибите, които са обхванати от страст, вечерите са благоприятни за романтични преживявания. Ако не проявявате прекалена настойчивост, колегите ви ще приемат с по-голяма лекота промените, които предлагате. Много добри дни за изпити и интервюта. В понеделник следобед може да възникне проблем на работното ви място, но вие ще се измъкнете сполучливо. Колегите ви с радост ще ви помогнат. Бъдете по-внимателни със здравето. Посетете роднините си, те имат нужда от вашата помощ.

Ключови думи:

седмичен хороскоп

Още

Хороскоп за понеделник

13.09.2021

5353
Седмичен хороскоп

11.09.2021

7080
Седмичен хороскоп

04.09.2021

6461