Quantcast
Седмичен хороскоп | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Седмичен хороскоп

6 476

Овен

Нови възможности

Ще имате възможност да подновите стара делова връзка с човек, който от дълго време ви предлага доходна работа. През тези дни се налага да бъдете внимателни с деловия партньор. Нещо не е в ред, но вие ще се справите. Преодолявате трудностите и конфликтните ситуации и превръщате загубите в печалби. Всичко зависи от вас, съдбата ви подава шансове. Особено силен период за родените през март. Емоционална връзка ще ви създаде приятни мигове. Мислете с главата си и не се поддавайте на емоционални изблици. Близък ще ви помоли за помощ, ще имате това, което иска, и ще му помогнете.

Телец

Много успешен период

Не забравяйте, че деловата ви дейност започва да ви издига много нависоко и вашата популярност ще расте и ще се движи преди вас по пътя, по който ще вървите. Пазете името и авторитета си, защото те работят за вас. Подбирайте обкръжението си. Дните ще са приятни и ще ви предоставят успех във всичко, с което се захванете. Една нова покупка за дома ще ви зарадва. Не бива да се оплаквате от голямата си натовареност, защото тази натовареност ще бъде много добре възнаградена. Проектирате задгранично пътуване, което наистина ще бъде успешно. Не разгласявайте близостта си с човек на висок пост.

Близнаци

Проблеми със сътрудниците

Близнаците трябва много добре да обмислят едно ново предложение за работа. В сряда и четвъртък ви очакват приятелски събирания, но не прекалявайте с чашката. Много неочаквано на едно парти може да се запознаете с интересна личност и по този начин да се разделите със самотата си. Родените през май Близнаци ще могат да се радват на големи творчески и делови възможности. Помага ви Меркурий. Родените през юни Близнаци ще стават още по-напрегнати. И въпреки натоварването и напрежението трябва разумно да използват шансовете, които ще им предоставя съдбата.

Рак

Не губете вяра

Много ангажиращи делови разговори в понеделник, вторник и петък. Не бива да бързате с категоричен отговор на предложенията. В сряда ще ви вбеси поведение на съдружник. В петък очаквайте приятни посещения в дома си. Пътищата в страната ще имат голямо положително значение за вас. През тези дни не бива да губите вяра в нищо. Вървете напред и ще победите. Отваря се нова страница в деловата ви дейност, страница на успехи. Прекарахте много безсънни нощи в мисли и колебания. През тези дни приемете всичко, което ще ви се предложи в бизнеса. Разбира се, първо преценете предложенията и хората.

Лъв

Направете малък компромис

Около средата на работната седмица очаквайте покана за пътуване извън страната. Много внимателно следете разговорите с вашите делови партньори. Може да се наложи да направите малък компромис. Няма да е нещо, което да ви навреди. Пазете се от загуба на документ. Внимавайте какво подписвате. Успешни ходове за продължаване на образованието. Възможен е проблем със здравето на близък човек. Мобилизирайте се, за да можете успешно да приключите най-важните делови и финансови сделки. През този период ще бъдете привлечени от много съблазнително предложение в деловата сфера.

Дева

Съобразете се с новите условия

Проблеми със сътрудници във вторник и сряда. В четвъртък приятни гостувания, а в петък - весели събития, които ще ви накарат да се почувствате по-жизнени. Направете за кратко приятен път извън страната. Личният ви живот ще бъде осеян с приятни изненади. Много от вас ще създадат важен и дълготраен личен контакт. Някои ще трябва да се включат в нова дейност, особено ако са родени през септември. Ще получите предложение за допълнителна дейност. Ако приемете, не трябва да пречи на основните ви ангажименти. Използвайте разумно всички шансове в сряда и петък.

Везни

Настъпват приятни промени

На среща в понеделник неочаквано ще откриете съмишленик. В събота посетете близки, роднини и приятели. Може да се развихри купон. В четвъртък се пазете от нежелани спорове с колеги. В интимния живот настъпват промени, които са към добро. Бъдете по-търпеливи и не създавайте излишни конфликти. Успехът ви е свързан с други хора, ето защо е възможно да настъпи някакво объркване. Ще се справите много бързо. През този период не бива да вземате категорични решения. Поне сега можете да гледате напред спокойно и да предприемате нови стъпки. Важни успешни делови разговори в понеделник и сряда.

Скорпион

Разчитайте на себе си

Напрегнатата атмосфера в деловата ви дейност не бива да пренасяте вкъщи. Постарайте се поне там да има спокойствие. Трябва да разрешите окончателно едно неразбирателство с шефа си и да решите как да постъпвате в бъдеще. Родените през октомври да очакват приятно емоционално запознанство. В сряда и петък се налага да сте много предпазливи в приказките си. В петък ще получите покана за гостуване. Помислете дали да я приемете. Ще проявите колебание за едно делово предложение. Ще ви е трудно да разберете защо хора, на които толкова много сте помагали, сега ви обръщат гръб.

Стрелец

Налага се да се разнообразите

Неочаквано известие от чужбина ще ви възвърне самочувствието. Внимавайте със здравето и не надценявайте силите си. Срещате една перспективна истинска любов. Направете всичко да я задържите. Пазете се от ревността. Монотонността в деловата ви дейност постепенно ви напуска. В съзнанието ви изникват нови планове. Внимавайте с обкръжението си, защото най-малката грешка може да ви повлече надолу. В понеделник и вторник - неочаквани срещи и телефонни разговори. В петък е възможен път при близки приятели. В събота и неделя приятно парти, на което ще се превърнете в център на внимание.

Козирог

Не стойте на едно място

Задава се една нова любов, която ще ви грабне изцяло и ще ви накара да мислите за брак. Дните са подходящи за конкурси и интервюта. В учението трябва да вложите повече внимание. Постарайте се да си изградите вътрешна сигурност. В сряда бъдете нащрек във връзка с една бизнес среща. Внимавайте при сключването на сделки. Не се предоверявайте. Ще дойдат пари, и то много неочаквано, които ще възвърнат самочувствието на много от вас. Нервното напрежение ще ви съпътства, но няма да надделее, защото самообладанието ви ще помогне с лекота да преодолявате трудностите.

Водолей

Нови контакти и изгодна оферта

Подготовка за нов дом или нов офис върви успешно. Инвестирате на печеливши места. Подписвате договори, които ще ви носят успехи в бизнеса. Ще имате нови контакти с хора, които ще изиграят важна роля в живота ви. В понеделник поемате повече ангажименти, които трябва да се завършат в кратки срокове. Те са решаващи за бъдещия бизнес. През работната седмица получавате много изгодна оферта. Във вторник и сряда прехвърляте част от задачите си на колеги. В четвъртък - среща с приятели. Недоразумения и несъгласия с близки хора.

Риби

Запазете спокойствие

Ще прекарате приятно почивните дни и ще имате много нови контакти, които ще ви привлекат вниманието. По принцип през този период ще ви привличат много нови идеи. Периодът е натоварен, но това не бива да ви плаши. Усилено ще се занимавате с творчество. Запазете спокойствие, ако се окажете в центъра на делови противоречия. Изложете и защитете позициите си. Във вторник и четвъртък ще имате много важни делови срещи, решаващи за бизнеса ви. Всичко ще се оправи. Пред вас се задават пари, чакат ви по-големи отговорности, усилена работа, а също и много добро финансиране.

Ключови думи:

седмичен хороскоп

Още

Хороскоп за понеделник

13.09.2021

5353
Седмичен хороскоп

11.09.2021

7081
Седмичен хороскоп

04.09.2021

6461