Quantcast
Седмичен хороскоп | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Седмичен хороскоп

5 662

Овен

Не сте склонни да експериментирате

Днес повечето от родените през март се страхуват да не загубят във финансово отношение и не са склонни на експерименти, но за някои от родените през април сега е точният момент. Почивните дни мартенските Овни ще прекарат спокойно и с близки, и приятели, а априлските ще правят планове и разчети. Приятно посещение в понеделник ще оправи настроението на представителите на знака. Много обещаващи разговори за обогатяване на дейността ще проведете във вторник и сряда. В четвъртък не се намесвайте в семеен конфликт на близки, за да не ви стоварят вина. 

Телец

Изслушвайте

Днес проявете търпение към човек от вашия кръг. Изслушайте идеите му, ще намерите нещо рационално. Каквото направите през почивните дни, ще работи за авторитета ви. Бъдете внимателни в приказки и действия в понеделник. При някои от родените през април неприятни делови разговори ще ги принудят да действат по-остро във вторник и сряда. В четвъртък неочаквани делови разговори ще ви обърнат внимание върху работата на колега и ще замислите промени в офиса. 

Близнаци

Резултатите надминават очакванията ви

Резултатите ви през тези дни ще надминат очакванията ви. Днес родените през май не бива да отлагат нищо за следващите дни. През уикенда ще се уверите, че ви предстоят нови неща. В понеделник и вторник не вярвайте на всичко, което ви се казва, но и вие не разпространявайте непроверени новини. В сряда може да се наложи да сформирате или да преминете в нов екип заради бързо променящи се срокове в всекидневната дейност. Ако в четвъртък имате затруднения, не губете самообладание. Концентрирайте се или потърсете помощ от приятели.

Рак

Добри дни за творчески начинания

Днес тези от вас, които са на водещи позиции, не бива да забравят големите си отговорности. Появяват се нови проекти, засипват ви нови идеи. Много от вас ще изкарат почивните дни без грижи и с приятни вълнения. В понеделник бъдете внимателни в деловите си срещи и при подписването на договори. Примирете се с дребните трудности във вторник. Не се задълбочавайте в неща, които не си струват усилията или знаете, че са неразрешими. Приятни срещи в сряда и четвъртък.

 

Лъв

Ще се изискват внимание и упоритост

 Днес на някои ще се наложи да изтърпят много приказки на хората около тях. През уикенда, ако решите да попътувате, бъдете внимателни при шофирането. Някои от родените през август ще обсъждат в понеделник и вторник проект за или от чужбина. В сряда се отнесете внимателно към колегите си, ще ви е напрегнато, вината няма да е тяхна. Контролирайте емоциите си. В четвъртък някой ще се опита да ви въвлече в спор, постарайте се да не го допуснете. 

Дева

Седмица на спокойствието

Много от вас ще пътуват до близки или приятели, други ще предпочетат усамотението. Днес много Деви ще открият нови възможности за бизнеса си. През почивните дни ще разчитате на партньора си. Понеделник ще е ден за приятелски срещи. Във вторник много от родените през септември с лекота и усмивка ще прехвърлят на друг деловия си товар. Важна делова среща в сряда ще ви подскаже лесен начин за излизане от заплетена ситуация. В четвъртък не бъдете отстъпчиви, но използвайте цялата си търпеливост и дипломатичност. 

Везни

Доволство от постигнатото

Днес и утре няма да имате проблеми. Ще довършвате започната работа, ще се погрижите за дома си, а някои ще отпътуват за кратка почивка. В понеделник официални и неофициални нови контакти могат да ви бъдат изключително полезни. Във вторник някои ще имат проблем с изостанали срокове. Ще се наложи да работят извънредно. Освободете се от ненужните предмети и връзки в сряда. Купете нещо за дома си. Запомнете сънищата си, ще ви помогнат да решите проблем. В четвъртък през целия ден се пазете от физическо натоварване. Постарайте се да създадете спокойна атмосфера и в дома, и в офиса. 

Скорпион

Бързо темпо на работа

През седмицата се подгответе за бърза реализация на плановете си, което ще ви наложи високо темпо на работа. Днес денят е подходящ за начало на строителство, за купуване на нещо за дома, за внимание към близък. Срещи с приятели, кратки пътища, събирания, специални покани ще изпълнят почивните дни. В понеделник родените през октомври да очакват да се изпълни дадено обещание. От вторник до края на седмицата приключете всичко започнато. В сряда е вероятна документална измама. В четвъртък си наложете силна концентрация на работното място. 

Стрелец

Условия за добра кариера

Днес всичко ново, което започнете, ще бъде успешно. Кратките пътувания през почивните дни могат да ви поднесат приятни романтични преживявания, които ще запомните. В понеделник не бъдете негативно настроени към предложение от стар познат или роднина, който ще иска да ви помогне да разширите дейността си. Във вторник обърнете особено внимание на поднесените факти, не всичко ще е, както изглежда. Не бързайте с финализиране на разговори и договаряния в сряда. В четвъртък известие от чужбина ще ви зарадва и ще ви насочи в успешна реализация. 

Козирог

Седмицата ще бъде интересна и забавна

 Днес представителите на знака да внимават при работа с пари, възможна е измама. В понеделник ще се радвате на внимание на човек, който ви ухажва и откровено показва желанията си. Понеделник и вторник са щастливите дни за проекти, които ще увеличат вашите източници на доходи. В сряда ще намерите спокойствие и съмишленици в дома и семейството си. В четвъртък ще се потопите в приятни романтични преживявания.

Водолей

Лични победи и закрепнали финанси

Днес и през почивните дни ще изживеете радостни събития около нечий успех. В понеделник, където и да се намирате, всеки разговор ще завършва с нещо делово. Ще продължите контактите и във вторник. Много от тях ще завършат със споразумения. В сряда и четвъртък срещи с хора от страната ще ви изморят, но няма да постигнете желания резултат. Това е повод мнозина от вас да се ядосват, защото едва ли ще постигнат нещо. По-добре да действат с хитрина. 

Риби

Работата ви осигурява бърза печалба

Предстоящите почивни дни ви предлагат чудесна възможност за почивка и приятелски срещи. Днес много от вас ще получат предложение за работа, която ще им осигури бърза печалба. Мнозина от родените през март ще пътуват при близки. В понеделник не започвайте нова дейност, не влизайте в комбинации с когото и да било. Пътуване из страната във вторник и  сряда ще ви отвори нови делови възможности. В четвъртък известие по телефона ще ви принуди към бързо и важно решение. 

Ключови думи:

седмиен хороскоп

Още

Хороскоп за сряда

08.12.2021

1963
Хороскоп за вторник

07.12.2021

3195
Хороскоп за понеделник

06.12.2021

7974