Quantcast
Седмичен хороскоп | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Седмичен хороскоп

7 043

Овен

Не използвайте остри думи

През тези дни ще имате желание да се съберете с близки хора, които отдавна не сте виждали. Ще чуете полезни неща и ще се убедите, че можете да разчитате на близките си. От новата идея, която се върти в главата ви, може да се роди печеливша дейност. В понеделник излишната ви приказливост може да причини неприятности. Във вторник, каквото и да се случи, не бъдете груби. В сряда на важна делова среща ще се чувствате сигурни. Независимо от това бъдете предпазливи в обещанията си. Внимателно се отнесете към предложение за допълнителна работа в четвъртък. 

 

Телец

Работете упорито

Реализацията през този период е от голямо значение за вас, но ако непрекъснато работите с напрежение, възможно е да се изправите пред здравословен проблем. През уикенда си осигурете почивка и се срещнете с приятели. Човек около вас ще ви подаде ръка днес. В понеделник обърнете внимание на надвисващ проблем с дома ви, за да не се наложи по-късно да се заемете с тежки ремонти. Родените през май трябва да са внимателни в деловата си дейност във вторник - особено с дребните неща. Въпреки напрежението Телците ще имат успехи в сряда. В четвъртък ще пътувате служебно.

Близнаци

Забравете колебанията

 Ако нещо ви смущава днес, забавете изпълнението, но не се отказвайте от постигането на набелязаната цел. Трудът ви ще бъде възнаграден напълно, макар и в следващ период. Ще имате неудачи, които ще ви причинят много близки хора или хора, смятани за приятели. В деловите сфери се очакват промени. Натоварването ви става все по-голямо, силите ви - не достигат. Не бива да оставяте да си играят с вас, да ви използват и да ви заблуждават. Пригответе се за сблъсък в понеделник, а в четвъртък ще преглътнете неприятни думи, но си направете важни изводи.

 

Рак

Започвате седмица успешно

Днес предложение за допълнителна работа ще ви зарадва и ще ви донесе пари. През уикенда си направете малка почивка. Тези, които работят в собствен бизнес, ги очаква успех в понеделник. Ще дойде от човек, на когото много разчитат. В сряда въпреки натрупаната умора ще трябва да проведете маратон от служебни разговори. Някои от тях няма да са добре подготвени и ще ви създадат проблеми. В четвъртък ще сключвате отговорни договори и ще се чувствате удовлетворени независимо от умората. Получавате покана за приятелска среща и ако отидете, ще се разведрите и тонусът ви ще се повиши. 

Лъв

Не говорете много през тези дни

Днес не се разпростирайте в подробности за хора и събития, които са ви известни. Някои Лъвове няма да се чувстват достатъчно стабилни. Ако това се отнася до деловата им дейност, добре е да потърсят съвети на професионалисти. Във вторник и сряда ще се наложи да решавате сами затрудненията с половинката си. Всичките ви проблеми се дължат на вашата доверчивост. В четвъртък деловите ви контакти ще са положителни и ще ви донесат много полза за бъдещето. През тези дни всичко трябва да е ясно, не бива да се лутате и да се колебаете. 

 

Дева

Късметът ще е с вас

Днес при много от Девите ще се пробудят спомени от миналото, които ще ги стимулират за по-добра работа. През уикенда ще се наложи да понамалят разходите си, ако не искат да се изправят пред сериозен финансов проблем. В понеделник, точно когато най-малко очаквате, ще ви съобщят страхотна новина. Във вторник ще ви се иска да ви смятат за незаменими и да ви забележат. Ако се съсредоточите върху ситуацията, ще намерите решението на проблем, който от дълго време ви вълнува. Родените през септември ще попаднат в приятна ситуация. Девите ще намерят изгодна позиция, дори и да не търсят.

Везни

Важни делови спорове

Днес родените през октомври ще трябва да се адаптират към малко неприятна обстановка. На родените през септември ще се наложи да проявят голямо търпение, което ще се окаже подходящото поведение при създаденото напрежение. В събота или неделя излезте извън дома си. В понеделник ще ви въвлекат в спор с високопоставено лице. Внимателно претегляйте всяка дума, която ще изречете. Може да се окаже решаващ момент за вас. В сряда Везните ще решават важен материален делови въпрос. В четвъртък има опасност от задълбочаване в подробности да изпуснете нещо важно. 

 

Скорпион

Действайте обмислено 

Днес мислите, че ви пренебрегват на работното място и ако продължите да си го внушавате, ще се изолирате от колегите си. Понеделник и вторник ще посветите на важни делови документи. В сряда ще се радвате на придобивка за цялото ви семейство. В четвъртък отговорете на всички факсове, писма, питания, не оставайте да плъзнат слухове и недомлъвки. Родените през знака на Скорпиона получават съобщение, свързано с пътуване в чужбина. Проучете подробностите. Внимателно следете хората около вас и се старайте да запазите подкрепата им. През този период импровизациите не са желателни.

Стрелец

Период на борба и печалби

Родените през декември да се подготвят за голяма борба и за голяма печалба. Родените през ноември ще са на важен кръстопът, но мисълта им ще бяга повече към деловата дейност и грижите им ще са насочени към нея. Стрелците ще трябва нещо да разширят, за да осигурят постъпления за новите идеи, които обмислят. Трябва да се заемат по-сериозно с това. Материалните постъпления ще позволят на представителите на знака да бъдат по-щедри. Не се ограничавайте само с това, което сте научили досега. Замисляте нова покупка и ще направите всичко възможно да я осъществите. Дано успеете.

Козирог

Бъдете умерени 

Днес не искайте от хората около вас повече, отколкото могат да ви дадат. Във вторник внимателно преценете едно предложение за пътуване. То ще е уморително, но много полезно за вас и ще си струва. Родените през декември ще имат притеснения с близки хора. Всяко прибързано решение може да ви донесе неприятности в сряда. Всички представители на знака така да разпределят работата си, че да намалят умората. В началото на периода помислете за делово пътуване в страната, което ще ви е от голяма полза. Пазете се от човек, който много ви ласкае, опитва се да ви влезе под кожата.

Водолей

Сдържайте гнева си 

Днес нещо няма да върви както ви се иска и ще сте принудени да правите компромиси. Понеделник ще бъде сравнително спокоен, но натоварването във вторник ще е голямо и ще се предизвика от неочаквани ситуации. Планът ви за деня ще бъде разбит. Опитайте се да въведете ред бързо, защото иначе ще провалите и задачите си за сряда. В четвъртък не особено близки хора ще ви молят за помощ. Помогнете, в бъдеще ще ви донесат късмет. Родените през януари ще се измъкнат от скандална история. Февруарските Водолеи ще искат да направят голяма покупка, но през тези дни няма да се получи. 

 

Риби

Седмицата започва добре

 При много от родените през февруари се очакват успехи на работното място и в личния живот. В сряда ще се наложи внезапно кратко пътуване из страната - ще бъде за добро. По пътя ще обсъдите важни неща, ще получите полезна информация, ще стигнете до решения. Не се поддавайте на чужди внушения в четвъртък. В понеделник и вторник ще ви съобщят добри новини, които очаквате от много време. Близък, който живее в чужбина, ще ви зарадва. Възможно е да се насочите към ново работно място, но преди това трябва да сте сигурни, че е безопасно да оставите сегашната си работа.

Ключови думи:

седмичен хороскоп

Още

Седмичен хороскоп

15.01.2022

5026
Седмичен хороскоп

08.01.2022

9078
Седмичен хороскоп

25.12.2021

5631