Quantcast
Седмичен хороскоп | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Седмичен хороскоп

7 319

Овен

Бъдете внимателни в приказките

През тази седмица бъдете внимателни в приказките, особено в оценките и действията си. Ако се скарате с някого, трудно ще си оправите отношенията. Във вторник и сряда много е вероятно някои от вас да се наложи да вземат трудни решения. Ще имате проблем с близък човек, неприятни разговори, ще ви се иска да промените живота и отношенията си с някои от много близките ви хора. Ако през този период Овен сключи или вземе решение за брак, дълго и далече ще стигне с партньора си. В четвъртък всичко, което сте решили, ще стане. Набирате сили и работата ви спори. 

Телец

Весел и спокоен период

Днес денят ще премине бурно от сутринта до късна вечер. Ще имате поводи за смях, за спомени през уикенда. В понеделник близки ще ви натоварят с проблемите си и работата няма да спори, планирайте, но по-добре не започвайте нищо ново.  Най-хубавите и спорни дни са ви вторник и сряда. Не се преуморявайте, без много усилия ще свършите всичко. Това, което е изостанало със срокове, ще бъде завършено през тези два дни. Всички ще са доволни. Избягвайте срещите с хора, които ви дразнят, възможно е това да са Дева или Риба. В четвъртък не се отказвайте от допълнителна работа.

Близнаци

Приятни емоции

Днес бъдете внимателни, не бива да се карате, особено с хора, на които държите. Утре не пътувайте и не правете нищо, свързано с път. Бъдете внимателни във всичко, което правите. За сметка на това в понеделник и вторник каквото направите, ще ви носи печалба и ще бъде трайно. Във вторник вечерта и в сряда ще имате предложение, което е изгодно, и съобщение, което чакате отдавна. През тези дни не прекъсвайте връзки - нито делови, нито лични. От четвъртък като че ли неприятните хора изчезват от пътя ви. Денят може да ви донесе много приятни изненади. 

Рак

Получавате много откази

Каквото ви се случи днес, ще го споделите с интимния си партньор - и неприятното и приятните неща. Понеделник ще ви е натоварен ден, но нищо или почти нищо няма да завърши или да стане както ви се иска.  Във вторник се занимайте с финансовите си дела и документи. Прегледайте отново сделка, която е пред подписване, за да не загубите много пари. Не отклонявайте покани и посещения. В сряда случайна среща с хора ще ви свърже за общо бъдеще. В четвъртък ще се разминете с проблем, от който се притеснявате и изведнъж ще ви се открият възможности. Ще се чувствате спокойни.

Лъв

Внимавайте с думите

 Днес денят за вас е не само за веселби, можете да си направите важните делови срещи - ще ви приемат в друга светлина и ще ви оценят по достойнство. Утре ще се натоварите в дома си, ще се опитате да го постегнете. Уикендът е подходящ и да представите любимия човек на близките си, ако връзката ви е стабилна. В понеделник ви поглъща работата и оставате до късно. Във вторник ще бъде същото, налага се да завършите всичко в определените срокове - в дома ви ще са недоволни, но шефовете ви ще ви похвалят. В сряда и четвъртък е възможно да направите грешки и затова бъдете внимателни. 

Дева

Не усложнявайте сами живота си

Днес, събота и неделя са дни, посветени на приятели. Понеделник ще е труден, но ще се наложи да работите усилено, за да не остават недовършени задачи. Добре е всичко, на което срокът изтича, да се завърши. Девите са стриктни, работа не им се опира, но някой трябва да ги насочва. В понеделник и вторник бъдете тихи и не се изтъквайте - има опасност да обтягате отношенията си с хората. В сряда е възможно да ви провали конкурент, ако едновременно имате публична изява - постарайте се да не биете на очи. В четвъртък ще се притесните за нещо дребно и може да направите голям гаф. 

Везни

Ще загубите, ако сте нерешителни

За много от вас седмицата ще е белязана с нова любов, с помирявания и сдобрявания, с приятни емоции от сбъднати очаквания. Много от вас ще го преживеят още през уикенда. Понеделник и вторник са най-тежките дни за периода. Най-натоварени и губещи ще са нерешителните и неориентираните. В сряда се отварят нови врати пред вас, особено пред родените през септември, нищо няма да остане недовършено или по средата. В четвъртък срещите ви ще са печеливши, затова не отлагайте нито една, колкото и да ви се иска или да ви се струва неподготвена. 

Скорпион

Мобилизирайте се 

Когато сте притиснати, вие сте много опасни и за себе си, и за другите. През периода ще показвате двете си лица и на мнозина няма да се харесате. Днес и утре ще сте душата на компанията. В неделя веселбата може да продължи и на друго място. В понеделник като че ли целият свят ще е срещу вас и вие ще сте настроени срещу него. Отлагайте неприятни разговори за следващите дни. Във вторник ще елиминирате конкурент, но това няма да внесе успокоение в работата ви. В сряда ви молят за помощ и без много приказки давате каквото ви искат. От четвъртък започва период на възраждане.

Стрелец

Дреболии няма да ви ядосват

Днес ще получите знак или някой ще ви помогне да разберете как е най-добре да постъпите на работното място. Уикендът ви ще е силен и с любов отваряте сърцето и ръцете си за близките и за любимия човек. В понеделник показвате професионализма и силата си. Откриват ви се нови възможности. Амбициите ви имат покритие, затова не отказвайте каквото ви предложат до края на седмицата. В четвъртък свършете каквото сте решили и сте обещали, ще може да осъществите своя идея. Не отлагайте нищо за вечерта, когато цялото ви време и внимание ще е около близките и любимия човек.

Козирог

Дръжте ума си хладен

Днес и през уикенда ще се отдадете на забавление. Но в понеделник не правете нищо, без да сте го обмислили много добре в различни варианти. Сами ще стигнете до различни решения, които могат да се реализират едновременно. Ако във вторник потърсите подкрепа, ще си намерите верен съюзник. Вие умеете да увличате и другите със себе си и в това ви е силата. Нещо такова ще се случи в сряда и четвъртък, ще привлечете за ваша идея съдружници, които няма да ви изоставят. Намирате рамо, което ви подкрепя, спонсор или съдружник с пари, който ще застане зад вас. 

Водолей

Отворете сърцето си

Препоръчително е да отложите пътуванията си за днес. Мнозина ще получат покана за светско събиране през уикенда. Ще има за какво да сте доволни, купонът, на който ще бъдете, ще ви даде повече, отколкото сте очаквали. Много от вас ще имат проблем, свързан с дома или офиса. В понеделник по този повод ще проведете редица срещи и макар че няма да има веднага резултат, ще ви се предостави нова възможност за избор. Във вторник и сряда ще се занимавате с дейност, близка до инвентаризация и приключване на етап в дейността ви. В четвъртък хора отдалече ще ви изненадат приятно. 

Риби

Седмица на много емоции

Родените под този знак са силно емоционални, няма друга сила, която да ги задвижи с повече устрем от емоцията. Днес сте на прага на емоционален взрив, всичко правите с много плам. В понеделник не се напрягайте много, нищо няма да върви както сте го планирали. Вторник ще е съвсем различeн ден. Срещате се с нови колеги или началници, работите и ви забелязват, имате и силни публични изяви. В сряда всичко върви по най-добрия начин, но това няма да е достатъчно. В четвъртък проявявате дарба или умение, които се забелязват, и получавате покана за нова или допълнителна работа. 

Ключови думи:

седмичен хороскоп

Още

Седмичен хороскоп

15.01.2022

5026
Седмичен хороскоп

08.01.2022

9078
Седмичен хороскоп

25.12.2021

5631