Quantcast
Седмичен хороскоп | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Седмичен хороскоп

10 222

Овен

Силна седмица

Като цяло периодът е динамичен в делово отношение. Няма да ви липсват приятни вълнения и в личния живот. Днес ще сте под влияние на случващото се на работното ви място. В следобедните часове ще разпускате с роднини. Утре и в неделя на импровизирана среща с колеги ще обсъдите някои предстоящи промени. В понеделник ще трябва да проведете сериозен разговор с колега, който има проблеми. Вероятно ще ви предложат допълнителна работа. Във вторник и сряда се пазете от травми. Някои от родените през март ще водят разговори за купуване на нов дом. В четвъртък ще получите покана за приятелско гостуване. 

Телец

Не провокирайте съдбата

Днес мнозина ще получат информация, която ги интересува. Ако сте на работа или имате делови срещи, не споделяйте чутото. Запазете информацията за подходящия момент. Утре ви очакват кратък приятен път и приятни часове с приятели. В понеделник Телците, които скоро са започнали работа, да внимават в приказките си. Във вторник не бъдете нападателни и си спестете острите забележки, защото с една само дума може да предизвикате скандал. В сряда ще имате неприятен разговор с човек, който ви е близък. В четвъртък не провокирайте съдбата, не оспорвайте и не критикувайте чужди намерения.

Близнаци

Не бива да отлагате нищо

Днес е добре да довършите започнатото на работа и в дома. Постепенно се натрупват ангажименти и не бива да отлагате нищо. Утре и в неделя се постарайте да отделите време само за себе си. В понеделник нещо ще ви изненада на работното ви място. Възможно е да получите предложение, което ще увеличи доходите ви. Внимателно подписвайте документи във вторник. Деловите срещи ви изморяват, но не отлагайте нищо, което е насрочено за сряда. Ще се наложи да доработвате в четвъртък. Нещо ще ви върне към стар делови или личен проблем. Ще трябва да го решите без отлагане. 

Рак

Напразни нерви

Днес и утре са приятни дни за вас, получавате покани и предложения, които чакате от доста време. В понеделник започва раздвижена седмица за Раците. Засилена кореспонденция, много срещи, които не са предварително уговорени, може да наложат разместване в плана ви за деня. Във вторник приятно ще ви изненада покана за съдружие или партньорство, но не бързайте с отговора. Една раздяла ще окаже положително въздействие върху родените през юни. В сряда са възможни проблеми с роднини. В четвъртък новина от далече ще ви зарадва и ще ви направи много сигурни в бъдещето си. 

Лъв

Не се отказвайте от нищо

Днес ще се запознаете с интересна личност, която може да изиграе положителна роля в деловия ви живот. По някакъв начин и утре ще сте свързани с нея. Това ще ви даде възможности да я погледнете от неочакван ъгъл. В понеделник ще се изправите пред разнопосочни проблеми в деловата си дейност. Във вторник неочакван проблем ще погълне вниманието ви изцяло. При мнозина в сряда и четвъртък отдавна отлаган разговор ще стане причина за уреждане на важен документ. И през двата дни ще бъде добре да мислите повече, преди да говорите, ще се предпазите от неприятност. 

Дева

Не правете радикални промени

Пренасяте нещо неприятно от миналата седмица и днешния ден ще посветите на него. През тези дни се опитайте да държите бизнеса в ръцете си. През уикенда няма да ви е до компании и срещи и повечето от вас ще се посветят на семейството и близките си. В понеделник изпипвайте детайлно всичко, с което ще се заемете. Важно е да проверите документацията си. Във вторник при някои спор, който ще надхвърли деловите отношения, ще ги вбеси.Тези, които водят съдебни дела, да очакват благоприятно решение в сряда. Четвъртък ще ви поднесе информация за слабите места на конкурентите ви. 

Везни

Не обещавайте нищо

Днес и утре, а по възможност и през цялата седмица се въздържайте от инициативи. Ще е добре да се щадите. През целия период в делово отношение сте в добри позиции. В понеделник ще ви се наложи да се занимавате със служебни неуредици на колеги. Запазете спокойствие и всичко ще е наред. Във вторник неочаквано интересен, но важен разговор ще очертае пред вас как ще се развие по-нататък кариерата ви. Това ще ви накара да се посветите на завършването на стари проекти. В сряда усилията ви ще са плодоносни. В четвъртък ще се срещнете с хора, които ще искат да уговорят с вас съвместна дейност.

Скорпион

Романтични емоции

 В личния ви живот събитията се подреждат добре, заздравявате връзката си. Днес или утре ще получите известие, което ще ви зарадва, но ще ви накара да се посъветвате и с професионалисти в тази област. В понеделник ще получите важен документ, който ви отваря широко врати към делово израстване. Във вторник с лекота ще убедите колеги и шефове в правотата си във връзка с някакъв спорен проблем. Това ще е крачка напред в бизнеса ви. В сряда проявете гъвкавост и ще се справите с притеснителна ситуация. Ще уредите делови, финансови и обществени неща в четвъртък. 

Стрелец

Седмица, заредена с емоции

През тези дни с лекота ще ръководите бизнеса си, а в личния ви живот няма да липсват внимание и любов. Всеки ден ще ви носи по нещо приятно. Днес след работа и през уикенда се разтоварете от напрежението. В понеделник не закъснявайте за срещи, не пропускайте нито една дума на събеседниците си и ще се почувствате като опитен диригент. Във вторник и сряда успех ще имат всички, които са на изпит, интервю или на първа среща с човек, който им харесва. В четвъртък се придържайте към истината, тя ще ви направи невероятно силни. 

Козирог

Бъдете внимателни през тази седмица

Седмицата няма да ви предостави кой знае какви условия за задоволяване на делови и лични амбиции. Още днес ще разберете това. Не пренасяйте службата си вкъщи. В понеделник може да получите добра новина, но не потъвайте в работа около нея. Оставете колеги или подчинени да изпълняват задълженията си и денят ще завърши добре. Във вторник и сряда Козирозите, които се занимават с обществена дейност, може да направят и гафове. Дори никой да не ги забележи, вие се постарайте да не ги повтаряте. В четвъртък има опасност да клъвнете примамка в личния си живот. 

Водолей

Проявете разум и дипломация

Периодът може да се окаже добър, но само ако проявявате разум и дипломация. Днес отидете на събиране, за което сте дали съгласие, и няма да съжалявате. Утре и в неделя почивайте. Дори да започнете нещо, няма да ви спори. В понеделник пред много от вас ще лъсне истината за колега, който е действал задкулисно. Ще сте ядосани, но не потъвайте в раздразнението си. Във вторник и сряда някои подготвят условия за нова реализация. Ще ви бъде трудно, защото ще сте под влияние на огорчение. Четвъртък е най-добрият ви ден - някой ви прави реклама, получавате признания.

Риби

Търпение и деликатност

През периода ще сте изповедници на наранени души и обидени колеги. Не показвайте досада, вие умеете да утешавате. Днес ще участвате в разговори на роднини, които не са ви по сърце. През уикенда си организирайте няколко часа вън от дома. В понеделник Рибите ще имат сериозен спор с високопоставени хора в работата. До края на деня нещата се променят и някой признава, че сте били прави. Във вторник не поемайте чужди задачи, а ако може, отложете отговорни срещи. Няма да се чувствате подготвени. В четвъртък приятно делово посещение ще ви повдигне самочувствието и заплащането. 

Ключови думи:

седмичен хороскоп

Още

Седмичен хороскоп

15.01.2022

5265
Седмичен хороскоп

08.01.2022

9079
Седмичен хороскоп

25.12.2021

5631