Quantcast
Седмичен хороскоп | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Седмичен хороскоп

5 644
 Pixabay

Овен

През тази седмица започват качествени промени за вас. Днес за мнозина ще е полезно да направят диета за разтоварване. Утре станете рано, нещо ще ви накара да решите точно какво ще промените в живота си. В този ден не замествайте колеги, скъсайте отношенията си с нелоялни работодатели и приятели. Парите ви ще намаляват и трудно ще се стабилизирате, но пък лесно ще уреждате документи. Прегледайте недовършените неща и ще се почувствате по-организирани и спокойни. Във вторник ще изместите хора, които са ви пречили. Тези от вас, които са решили да обърнат гръб на старото, просто да си тръгнат. От следващите дни започвате нещо голямо и ново, попадате на по-добро място, никой не може да ви спре. В четвъртък не си губете времето, позволете да ви покровителстват, намирате верен съюзник и действайте. В петък ще си създадете личен и делови проблем, ако измените на плановете си.

Телец

Днес и утре ви очакват грижи и неприятности. Няма да сте приятен събеседник и тези около вас ще ви го покажат. В понеделник някой ще ви вземе думата. Възможно е да загубите и пари. Не носете със себе си ценни документи и скъпи вещи или бижута. Във вторник нещо ще обърка срещите ви, ще ви връщат, ще отлагат, вие ще закъснявате. Ще давате повече от очакваното. В сряда нещата се променят - получавате нужната подкрепа и не действате сами. Лесно ще уредите юридически спор и ще защитите правата си. В четвъртък и петък вие сте на ход - не пропускайте нито една информация без внимание. Присъединявате се към ценни приятели и професионална група и каквото не е било наред, се оправя. Срещите ви, делата ви сами се подреждат. Уреждате по-добра работа - може да е допълнителна. Не се страхувайте да повдигнете въпрос за пари. Каквото направите, ще води до уют и радост през следващите месеци. Приемете предложение в петък, дори да ви отклонява от пътя ви.

Близнаци

Днес ще се събудите без грижи или далеч от хората, които ви създават неприятности. Утре много Близнаци ще пътуват по приятен повод, ще се разтоварват или ще се натоварят с приятни събития. Време е да се разделите с нещо, което ви пречи. В понеделник следобед навлизате в период на застой. Възможно е да ви върнат на предишни позиции, да загубите нещо. Вторник и сряда ще ви припомнят минали грешки. Старайте се да не се срещате с хора, които са ви обърквали и разстройвали. В четвъртък поддържайте добри отношения с партньорите си. Правете каквото искат и няма да си отровите деня. В петък приключете с неприятна работа и с някаква отговорност, която ви тежи. И в дома, и на работното си място покажете какво искате и от кого. През цялата седмица уредете личните си отношения, здравословните си проблеми и важните документи. Налага се да действате бързо.

Рак

Днес ще ви подадат ръка, ще ви заведат точно на място и при точните хора. Утре е добре да пътувате - дано да тръгнете към мястото на почивката си. Ако си останете у дома - приятелите няма да ви забравят. Понеделник е щастлив ден, ще се уреди лесно каквото искате, човек с ум и власт ще ви предложи неща, които ви привличат. Не отказвайте, не проявявайте излишна скромност. Във вторник Раците ще направят своите две крачки напред и ще тръгнат по нов път - в професията, в образованието си, в интимния си живот. В сряда не правете компромиси, за да не съжалявате по-късно. Съдбата очаква сами да изберете пътя си и ще ви подкрепи. От четвъртък амбициите на другите ви тласкат към погрешна тактика и избор. Това ви прави неадекватни и е вероятно да навредите на работата и на здравето си. Напрежението не ви се отразява добре. Не правете нито в сряда, нито в четвъртък промени, отложете ги. Проверявайте всичко, ако трябва и по два пъти.

Лъв

Днешният ден ще е сложен. С каквото и да се заемете, където и да отидете, ще срещате съпротива. Утре ще ви принудят да се съобразявате с чуждо мнение. Не заемайте агресивна или отбранителна позиция, проявете дипломатичност или дайте вид, че ви е безразлично. В понеделник нещата си идват на мястото - срещате хора, с които ще работите добре. Започва изкачване в кариерата и във вторник това ще стане явно за всички. В сряда не помагайте на хора, които са ви пречили. Четвъртъкът е ден за нови решения и личен избор. Каквото и да правите, няма да избягате от него. Ще се наложите в спорове, но победата ви ще се дължи на невежеството на опонентите. Трябва да повишите квалификацията си. До края на деня ще приключите с някакъв ангажимент или с обещана работа. В петък за нещо в личния си живот едва не изпускате последния влак. Не си служите с недомлъвки и увъртания. Доста очи ще ви следят и ако се налага да правите избор, бъдете внимателни.

Дева

Днес не се отказвайте от срещи и пътувания, особено ако отивате към по-добро или интересно място. Близките ви ще оценят способностите ви утре. Понеделник ще изисква внимание, особено ако сте родени в началото на зодията. Тогава се очертават грижи и препятствия при уреждането на документи. Във вторник мълчете, не казвайте каквото си мислите. Има опасност в сряда до обяд да бъркате непрекъснато и да не разбирате другите. Те също няма да се церемонят с вас. В четвъртък вероятно ще се събудите в лошо настроение, с лош късмет или ще имате неприятна среща, но към обед всичко ще се намести. До края на деня ще имате повод да почерпите. Започвате голямо лично настъпление и личните ви работи отиват към добра посока. В петък ще можете да прекъснете неприятна делова или лична връзка или да си намерите по-добра (редовна) допълнителна работа. Партньорите ви - и лични, и делови - ако до сега са увъртали, вече ще са сигурно на ваша страна.

Везни

Влизате в силно житейско течение и малко неща зависят от вас. Днес ще се наложи да се съобразявате с някого, да се отказвате от приятни неща, да си мълчите. Утре нещата се подобряват, атмосферата се разведрява. Възможно е да пътувате, което ще е глътка въздух. От понеделник другите ще се съобразяват с вас, вие ще се отдалечавате от обикновените си грижи. Много Везни вече ще са в отпуск, но се дръжте далеч от шумни и населени места. Във вторник ще имате нужда от помощ и ще я получите. В сряда неочаквано печелите пари или някой ще ви даде. В четвъртък и петък ще имате грижи и неприятности от различен характер. Ще трябва да се разделите с нелоялен партньор и неприятен ангажимент, който пречи на личния ви живот. Каквото свършите сутринта в четвъртък, ще си остане силен ход в правилна посока. След това нещата няма да зависят от вас. В петък ще се съобразявате с чужди искания.

Скорпион

Всичко, което поискате до края на месеца, ще се изпълни. Каквото имате като ангажимент, свършете го и не отлагайте за следващите дни, защото малко неща ще зависят от вас. Днес може да попаднете в неприятна компания или ситуация. Родените през ноември могат да направят грешен избор в любовта и да разрушат нещо стабилно. Утре гледайте да не сте сами и да не се поддавате на страховете си. Важно е да се чувствате спокойни. Което започнете в понеделник, не бързайте да го свършите преди сряда. Съобразявайте се с интуицията си. Пълнолунието ще ви направи силно емоционални и интуитивни. Във вторник лесно ще пробиете на места, където вече сте получавали откази. Успявате и с работа, и с пари. До края на седмицата късметът ще ви води в точното време и на точното място. В сряда и четвъртък не изпускайте шанса си - задминавате конкуренцията, зад гърба ви остават изпити. Оглеждайте се - това, което търсите, върви до вас.

Стрелец

Днес от гърба ви пада неприятен ангажимент. Отдавна не сте били толкова свободни и можете да помислите само за себе си. В неделя намирате своя оазис от чувства и любов. Надушвате вярната посока на бъдещето си. Вероятна е среща с бъдещи роднини. Всичко става, както сте си го представяли или както сте го подредили. От понеделник друг ще определя живота ви, дори сам да не осъзнава това. Ще се съобразявате с човек, на когото държите, и ще очаквате одобрението му. Не рискувайте излишно. Във вторник и сряда се пазете от поемане на сериозни ангажименти, защото ще се потите дълго над тях, но няма да печелите. Всяко съобщение в четвъртък ще ви носи обещание за успех. Ще имате силни публични изяви. Нещо ще ви притесни и ще се наложи да раздадете "правосъдие". Не бъдете прекалено остри. В петък някой ще ви помогне, както вие сте му помагали.

Козирог

Постарайте се днес да се потопите в различна от обикновената ви обстановка. Утре отпуснете, релаксирайте, огледайте света около вас с нови очи. Ако досега работата ви е изсмуквала, от понеделник ще започне възстановителен период. Връща се сигурността ви, че всичко, което правите, е правилно. Вторник ви среща с хора, които могат да променят възгледите ви за света. Склонни сте да обмислите по-кардинални делови промени. Не ви съветвам да правите резки ходове. Добре е да се започне нова работа, да се създаде нов контакт или нова насока в досегашната дейност. В сряда и четвъртък без много усилия изтиквате конкурент, заемате места, които са ви отказвани и може да разчитате на спонсорства и помощ. Не отлагайте нищо важно, защото от петък ще влезете в период на изчакване и застой. Силен противник ще напомни за себе си, не грубо, но достатъчно силно и ще ви стресне. През тези дни не късайте с хора, за които сте сигурни, че ви обичат. Не се товарете с несвойствена работа и не поемайте чужди ангажименти.

Водолей

Целият период ще е спокоен. Днес и утре чакайте гости, подгответе се за домакинството си. Оглеждайте се, край вас ще е човек, който ще навлезе в живота ви. Приятелството ви е на първо място, но не отстъпвайте на приятели нито идеите, нито любовта си. В понеделник ще се разделите с хора, които са без значение. Възможни са срещи с чужденци или пътуване в чужбина - поне ще се заговори за такова. Ако до четвъртък ви се обадят за работа, приемете я, животът ви ще стане по-лесен. Във вторник и сряда каквото дадете, ще ви се върне многократно. Предложенията не са случайни. В четвъртък ще се срещнете с хора, които дълго не сте виждали, ще влезете в нова роля. Вашият свят е подреден, но нов човек ще ви помогне да разширите кръга на обкръжението си и дейността си. В петък каквото дойде, приемете го с благодарност, праща ви го съдбата, за да ви подпомогне в колебанията ви. Работата ви ще е малко, но много качествена.

Риби

Днес лесно ще завършите всичко, което сте си набелязали. Ако има купон, той ще е около вас. Преодолейте стреса си и се сближете с хората наоколо. Утре някой ще ви върне пари, които ви дължи, изненадата ще е приятна и навременна. Във вторник и сряда трябва да покажете уменията си, а ако сте хора на изкуството - да защитите таланта си. В четвъртък денят ви започва трудно, правите грешки, бъркате с документи, провалят се и се отлагат срещи. Към обед нещата ще се променят, каквото започнете, ще върви леко и бързо. Ако някой се опита да ви манипулира - направете се, че не сте разбрали или си намерете работа извън офиса. В петък сте силни. Предложенията ви се приемат, ставате център на обсъждане, съгласяват се с вас. Това е крачка към отдавна подготвян успех. Ще внасяте спокойствие и сигурност.

Ключови думи:

седмичен хороскоп

Още

Седмичен хороскоп

28.05.2022

6941
Седмичен хороскоп

20.05.2022

9682
Седмичен хороскоп

14.05.2022

9431