Quantcast
Седмичен хороскоп | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Седмичен хороскоп

5 310

Овен

Налага се да бъдете внимателни

В личния ви живот ще има леко разминаване, но сте свикнали сами и бързо да се справяте. Довечера на приятно събиране някои ще се запознаят с интересна личност. Тя ще привлече силно вниманието им и може да се окаже нещо повече от симпатия. В понеделник тези, които ще ходят на изпити или интервюта за работа, да очакват успех. Във вторник мнозина ще изпаднат в неочаквана делова ситуация. Денят е благоприятен за решаване на имотен въпрос. Сряда носи възможност за нова  дейност. В четвъртък не е изключено колега да ви играе по нервите и да губите ясна представа за нещата. 

Телец

Приятни събития

Днес и утре много от вас може би ще пътуват на гости при приятели или ще посрещат приятели в дома си. Близък Лъв ще ви достави радост. В понеделник много от вас ще влязат в нов офис, а при родените през април - и на ново работно място. Родените през май ще имат повече делови трудности. Във вторник и сряда важни разговори с шефовете ще ви подскажат, че ви се разтваря широко врата, свързана с кариера. В сряда за мнозина се очертава неприятен спор с колега, който не знае какво иска, а в четвъртък - голямо светско събиране. Много от вас ще направят сериозни стъпки в личния си живот. 

Близнаци

Обърнете гръб на неуспехите

Днес и през уикенда бъдете дипломатични с близките си, не прехвърляйте върху тях лошото си настроение. В понеделник не поемайте рискове, особено сделки с непроверени партньори. Вторник и сряда ще преминат в разговори и срещи, телефонни обаждания, консултации. Неизяснени позиции на партньорите ще ви напрегнат и ще се чувствате изморени. Проявете повече предвидливост и дипломация и ще се измъкнете от тази ситуация в четвъртък. Внимавайте при подписването на документи. Откривате възможности за успешен старт. Не допускайте спорове, не ставайте арбитри.

Рак

Съобразявате се с чуждо мнение

Днес е възможно да имате приятно гостуване, но през уикенда ще трябва да се посветите на дома си. Ще е добре, ако ангажират и другите членове на фамилията. Във вторник вечерта ще се случи нещо, което ще причини разногласия с интимния им партньор. Постарайте се да изгладите отношенията си.  В сряда си мерете приказките. Много често в стремежа си да сте лидери на всяка цена поведението ви става доста грубо. В четвъртък ще имате материални придобивки. Делови разговори ще ви подскажат, че може да имате летящ старт. Приемете сериозно основателната критика на колега.

Лъв

Гордостта ви е причина да губите 

Днес ще имате проблеми в дома. Напрежението от словесните престрелки ще се пренесе и в утрешния ден. Периодът не е подходящ за нова интимна връзка. Ако все пак я започнете, неприятностите в семейството ви ще се увеличат. Възможно е разочарование и от личност, с която сте от дълго време. Във вторник и сряда сами или заедно с колеги направете много добра преценка за ново начинание, което се каните да предприемете. В сряда следобед бъдете внимателни. В четвъртък се пазете от рискови и прибързани решения. Довършете започнатото, а вечерта се отпуснете.

Дева

Очакват ви натоварени дни

През уикенда, независимо че са почивни дни, ще проведете важни бизнес разговори. Някои от вас въпреки голямото натоварване ще могат да решат и спорен финансов въпрос. Днес вечерта се пазете от личност, пристрастена към алкохол. Може да ви създаде неприятности. В понеделник и вторник ще обсъждате идея, свързана с работата ви, която ви се иска да реализирате. Срядата ще бъде напрегната за тези, които ще пътуват в чужбина. В четвъртък Девите ще бъдат силно затруднени в зоните на бизнеса. Ще преминете по-леко през тези дни, ако не давате съвети, когато не ви ги искат. 

Везни

Ще се освободите от притеснения

Ще имате възможност да се огледате, дори да правите по-дългосрочни планове. Днес потърсете информацията, която ви интересува, и направете контакти с хора, които пътуват в чужбина. Ще се окажат важни за бъдещето ви. Уикенда посветете на дома си. В понеделник се очертава напрежение на работното ви място. Не бъдете особено критични към себе си. Във вторник и сряда ще имате неприятни спорове с възрастни хора, които се опитват да се намесят в живота ви. Обмислете добре възможностите, свързани с образованието ви. В четвъртък не сключвайте прибързано търговски сделки.

Скорпион

Пуснете в ход хладния разум

Днес някои неочаквано може да получат покана за сватба или годеж. Много от вас ще имат приятна сбирка с приятели и близки. Някои от вас сами ще направят или ще получат предложение за брак. В понеделник не позволявайте недомлъвките на ваш колега да ви поставят в неизяснени ситуации. Настоявайте за точност.  Вторник ще ви донесе контакти, пари и възможности за изява. Ще трябва да укротите гордостта си в сряда при преговори с партньор. Успеете ли, ще получите това, което ви интересува. В четвъртък покупка, към която се стремите от дълго време, ще ви зарадва. 

Стрелец

Ще имате подкрепата на влиятелни хора

Периодът ще бъде изпълнен с приятни и полезни срещи. Днес може да се радвате на пътуване с близки приятели, а утре да посрещате хора, които отдавна не сте виждали. В понеделник ще се наложи да правите промени, които не ви харесват много. Бъдете по-предпазливи, не се поддавайте на клюки. Вторник ви предлага допълнителен ангажимент, който ще ви носи и добри пари. Приемате го с лекота. В сряда правите покупка, която дълго сте отлагали. Четвъртък е добър ден за влагане на пари. Все пак проучвайте прецизно обекта на инвестициите си. Отнася се за голяма сума.

Козирог

Условия за делови промени

Вие сте много пробивни, но днес тази пробивност няма да ви помогне да изгладите отношенията с човека до вас. Ще се опитвате да делите времето си между него и работата си. Търканията ви ще се пренесат и в утрешния ден. В понеделник ще сте затрупани от много работа, която ще ви донесе успех. Във вторник бъдете внимателни при спор с колега. В сряда на неприятна среща високопоставена личност може да ви засегне делово. Сдържайте гнева си. В четвъртък много от вас ще се наслаждават на нещо ново, красиво и приятно. Успех за хората, които се занимават с изкуство.

Водолей

Ще пътувате много

Дори да не искате, през периода ще пътувате много и това ще ви носи контакти и нови партньори. Ще имате материални придобивки. Утре се посветете на децата си, а ако сте необвързани - на любимия човек. Понеделник ще е ден за интервюта на Водолеите, които са безработни. Тези със собствен бизнес ще обсъждат със съдружници проекти за промени. Разговорите ще минат по-напрегнато от очакванията ви. Във вторник напрежението ще продължи. Намирате изход от трудна ситуация. В сряда много ще присъстват на празник. В четвъртък ще разрешите повече от натрупаните делови проблеми.

Риби

Дръжте си езика зад зъбите

През тези дни много Риби ще очакват или ще планират пътуване извън страната. Пътуването ще бъде делово и ще има значение за деловото им израстване. Много от родените през знака ще получат пари и благодарности. През уикенда ви очакват пререкания с интимния партньор. В понеделник служебно пътуване в страната ще ви донесе малък, но важен успех. Вторник ще е много делово натоварен и разнообразен ден, изпълнен с различни емоции. Сряда ще ви донесе сблъсък със съдружник. Рибите с обществени ангажименти ще имат изяви в четвъртък. Съществува опасност от конфликт.

 

Ключови думи:

седмичен хороскоп

Още

Седмичен хороскоп

20.05.2022

2562
Седмичен хороскоп

14.05.2022

9404
Седмичен хороскоп

07.05.2022

8945