Quantcast
Седмичен хороскоп | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Седмичен хороскоп

8 967

Овен 

Не предизвиквайте съдбата

През седмицата бъдете кротки, не поемайте ангажименти, не предизвиквайте нито себе си, нито другите. Всичко важно или което ви се струва по-сложно за решение свършете до четвъртък. Ще се справите бързо и лесно. Ще се опитат да ви диктуват, да ви налагат мнения, ще се ядосвате за дреболии, ще се препъвате във важни неща, които ви се струва, че трябва начаса да се решат. Няма такова нещо, затова си намерете съвсем спокойна рутинна работа в офиса или излезте по задачи извън него. Не виждайте, не слушайте никого, не се втурвайте да работите - всяко напъване ще завърши зле.

Телец 

Добър край на седмицата

 Днес като че ли нещата ви на работното място не вървят добре. Противно на очакванията си ще имате успешна делова среща. В телефонен разговор ще споделят с вас идея, която много ще ви хареса. Обещавате да помислите. Постарайте се да не забравите обещанието си през уикенда. През седмицата проявявате добър усет към организация. Ще се разберете с колега за нещо важно. Жените ще се поддадат на поканата на приятелка да поскитат по магазините. Не харчете за непредвидени покупки. Телци, подгответе една приятна седмица.

Близнаци 

Укротете темпото

Продължава напрежението от миналата седмица. Искате да сте изрядни във всичко, но това ви коства нерви. Ще ви върви на срещи през новата седмица, ще възобновите стари приятелски и служебни връзки. Тези, на които им се иска да променят работата си или просто работното си място, нека се поровят в интернет и да се обадят на стар познат, който вече веднъж ги е канил за сътрудник. Все повече осъзнавате, че сте на някаква граница в живота си. Бързате да завършите всичко, започнато до края на сряда. Ако не можете да избегнете прехода, приемете нещата, каквито са. 

Рак 

Осигурете си почивка

Срещите и разговорите ви днес ще протичат добре и ще завършат успешно. Помъчете се да подготвите приятни почивни дни за вас и близките ви. Кратко пътуване и почивка сред природата ще ви съживи. Ще доминирате на служебното си място, макар че скрито ще се притеснявате, че времето няма да ви стигне или че не сте достатъчно подготвени за това, което ви се сервира. Някои от вас ще получат различни вести, лични покани, полезна информация, ще работят с документи. В края на седмицата повече от Раците ще останат доволни от свършеното. 

Лъв 

Внимателно с шефа

Макар че днес е краят на работната седмица, ще ви се наложи да пътувате в кратка командировка. Ще свършите работа. Не се увличайте в хвалби на мястото, където работите, както и на собствената си роля в това място. През новата седмица ще бъдете на прицел - едни ще ви завиждат, други ще ви преценяват. Днес ще проличи кой какво мисли за вас. Бъдете внимателни във всяка дума, изречена пред шефовете ви. Ще влезете в кратко, но остро стълкновение на делови теми с жена. Ще бъде по-добре, ако го избегнете. Не пренасяйте служебните си неприятности вкъщи.

Дева 

Противоречива седмица

Този петък е много странен за вас. Ако нещо се развали, до час ще го последва друго. В същото време една добра новина ще бъде мост към друга през уикенда. Ще ви зарадват с нещо материално. Ще получите новина за ваши роднини или много близки приятели, която ще ви донесе хубави емоции. През седмицата ще си върнете позиции в личния си живот, които сте смятали за загубени, но ще научите за неприятност на близък човек. В сряда ще ви ядосат деца, но интимен приятел ще ви зарадват с неочаквана новина. Ще разберете за ваш силен успех и за лоша новина около приятел. 

Везни 

Стоите пред отворена врата

Всичко, което ще ви се случи през седмицата, ще ви завари подготвени. Днес може да ви се затвори врата, която е била отворена за вас, но може да се отвори нова, по-широка врата, макар че на пръв поглед няма да изглежда така. В понеделник ще научите нещо, което ще можете да използвате по-късно. Отваряйте си ушите. Ако още сте самотни, в сряда на импровизирано събитие има вероятност да срещнете личност, която ще навлезе дълбоко и задълго в живота ви. Не се хвърляйте на първия човек, който ви направи впечатление. Мъжете да бъдат инициативни.

Скорпион

Усилията не са напразни

В деловата ви дейност тази седмица всичко ще е трудно. Ще изисква много внимание и максимум усилия. Ще си струва, ще ви донесе печалба в следващите дни, но ще изцеди и последните ви сили. За сметка на това обаче имате своя шанс и късмет за много неща извън работното си място. Самотните могат да открият любовното си гнездо. Настроените авантюристично ще преживеят нещо красиво във вторник и ще си го спомнят дълго. Освен Марс и Венера бележи любовната ви сила. Наблюдавайте какво се случва, не позволявайте да ви отнемат успеха и любовта.

Стрелец 

Резултатът идва

Не сте много устойчиви и сигурни през идващата седмица. Ще ви загатнат за някаква важна промяна на работното ви място. В бизнеса си "надушвате" ситуация, която е много полезна за вас и още днес ще започнете с плановете си за реализацията й. Идват ви неочаквани пари. Тези, които учат, ще се разочароват от оценка. Ще оцените успеха си като трудна и измъчена победа. Ако за нещо сте дали съгласие или вие сте го предложили, ще получите резултата от предложението. На романтична вечер в четвъртък ще имате възможност да забравите всичко на рамото на любимия/любимата.

Козирог 

Изяснете се със себе си

През седмицата ще сте разсеяни, разхвърляни и малко объркани, макар че нямате сериозни причини за това. Мислите ви ще хвърчат далеч от това, което трябва да вършите. Не изпадайте в мрачно настроение. На вид сте активни, но като че ли не знаете накъде да насочите действията си. Открийте на какво се дължи повишената ви раздразнителност. В понеделник можете с лекота да прекратите връзка, която е без перспективи, да напипате слабо място на конкурент и да го изтикате от пътя си, да се обадите на човек, който отдавна не ви е търсил.

Водолей 

Имате нужда от почивка

Имате проблеми в интимната си връзка и вероятен проблем с деца. Въпреки това на работа ще демонстрирате сила и самочувствие. Внимавайте какво и на кого говорите през седмицата. Не бъдете злоезични, не хапете. Ще възстановите някаква загуба в понеделник. Във вторник напомнете на длъжници, че е време да си върнат заема. В ранния следобед в четвъртък ще получите известие за гости от провинцията. Не ви е до гости, но може би с тяхна помощ ще преодолеете конфликтната ситуация в дома ви. 

 Риби 

Избягвайте конфликти

Всички около вас се тресат от слухове за промени в службата. Напрежението при някои дори преминава в истерия, постарайте се да не попаднете в числото на паникьосаните. В понеделник ще се справите блестящо с внезапно възникнало затруднение. Избягвайте всякакви конфликти в сряда, макар че и вие сте неспокойни. Шефът ще ви иска постоянно до себе си. Не отклонявайте срещи, някоя от тях ще ви подскаже силното решение. До края на седмицата получавате предложение за допълнителна работа, която може да се превърне в постоянна. Не отказвайте.

Ключови думи:

седмичен хороскоп

Още

Седмичен хороскоп

25.06.2022

5631
Седмичен хороскоп

11.06.2022

11945
Седмичен хороскоп

04.06.2022

10375