Quantcast
Седмичен хороскоп | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Седмичен хороскоп

10 402

Овен

Укрепете позициите си 

През тази седмица се въздържайте от нови начинания. По-добре довършете започнатото, създавайте нови контакти, правете проучвания и само когато няма как или е абсолютно наложително, започнете нещо ново. Може и на работното си място да имате успехите, за които мечтаете. Но засега се задоволете с приятните изживявания през днешния ден. Той ще бъде изпълнен с хора, които обичате, подаръци и неочаквани приятни изненади. Ще получите пари, които отдавна са изработени и не сте ги очаквали в понеделник. Всичко, което се отнася до близките ви и отношенията ви с тях, ще се сбъдне.

Телец

Започвате нещо полезно 

Седмицата ще се окаже начало на нещо полезно за голяма част от знака. Ще успеете да довършите започнатото, ще изпълните изостанали или скоро дадени обещания. Други ще върнат част от дългове или ще получат парите, които им дължат. Понеделник и вторник ще са ви главоболни дни - някой ще закъснява, друг, който ви е нужен, като че ли ще потъне в земята, ще се наложи пък да замествате трети или да му търсите заместник. Но каквото направите в сряда и четвъртък, ще се развие добре, ще ви заведе на сигурното място и ще е добра основа за бъдещето.

Близнаци

Защитавате независимостта си

Очаквайте една седмица пълна с промени и рискове. Нещо ще ви накара още от първите работни дни много силно да защитавате независимостта си. В понеделник не се препоръчват разправии с хора, които не държат много на морала и законността. Старайте се да не вземате присърце дребните неприятности около вас, независимо дали са делови или лични. От вторник за вас започват добри дни. Безработните, които имат в четвъртък интервю, ще имат работата, която искат. Този ден е подходящ да си потърсите правата, да поискате повече пари, а много от вас и ще получат пари. 

Рак

Надделявате над конкурентите си

През тази седмица ще се почувствате господари на положението на работното място и това ще ви вдъхне самочувствие. Някой ще ви възложи собствените си функции и пълномощия, вие самите ще разширите вашите. Днес и уикенда посетете ваши приятели, към които се чувствате задължени. Ще бъдете много чувствителни и напрегнати, но ще се контролирате чудесно и ще усещате хората около себе си. В сряда ще получите и подкрепа на човек, когото харесвате, много от вас ще получат и пари. В четвъртък препоръката на силен човек ви изтегля много преди конкурентите ви. 

Лъв

Съдбата ви дава добри шансове

Тази седмица за вас ще е особено сполучлива и успешна. Ще имате много нови идеи и ще можете да ги популяризирате. Ще усетите прилив на сили, ще имате възможности да осъществите някои от плановете си, поне сега да сложите началото. Днес ще сте натоварени с работа и каквото и да направите, законът ще ви пази, съдбата ще ви дава най-добрите шансове. В понеделник и вторник ще простите някакво прегрешение и ще спечелите верен приятел, ще проведете срещи, които ще завършат успешно, без да полагате много усилия. В сряда доста ще се поизпотите с нещо несвойствено. 

Дева

На прага на сериозна промяна

Тези от вас, които са пред радикални решения в личния си живот, е вероятно да ги вземат през тези дни. Звездните влияния предполагат за вас кардинална промяна в професионалната ви ориентация; за някои това ще е преминаване към собствен бизнес или пълно откъсване от досегашната работна среда. Няма да ви е лесно, но ако наберете достатъчно кураж, ще поставите живота си на по-стабилна почва. В понеделник и вторник проведете разговори с по-силни от вас, с покровители и спонсори. Ще ви помогнат. В четвъртък ще се откажете от нещо, но ще получите два пъти повече. 

Везни

Ще се почувствате достатъчно силни

Вашите съмнения и колебания ще преувеличават опасностите от грешки и ще нарушават вътрешната ви сила и увереност. Трябва ви повече самочувствие. Не отказвайте покани за днес и утре, ще ви забележат и ще ви оценят, а контактите ще ви дадат възможности за повече избор. Четвъртък ще ви донесе придобивки и по някакъв начин известност. Ще ви предпочетат за нещо, което е важно за бизнеса ви. Не протакайте, не отлагайте - каквото и да ви коства. Дните ви са и на любов, ще изгладите всички лични недоразумения, животът ви ще се изпълни с топлина и нежност.

Скорпион

Далеч от спокойствието

Няма да намерите спокойствие през тези дни. Ще преминат под знаците на дълга, отговорностите и много, много работа. Някакъв ангажимент ще ви притиска като неприятно бреме, но ще се наложи да го теглите още дълго. Нещо ще ви принуди да сте по-практични от обичайното и повече да наблягате на материалното. Но ако не сложите в ред документацията си и не организирате времето си, нищо няма да се получи. Ще се провалят и творческите ви планове. В понеделник и вторник не поемайте чужди задачи, откажете почерпка. В сряда ще ви се отворят забранени пътища.

Стрелец

Тенденцията е да печелите

През цялата седмица Стрелците ще бъдат много дейни, предприемчиви и ще използват всяка предоставена им възможност за приближаване към целите си. В понеделник се освобождавате от контрол, от принуда или натиск. Търсете правата и парите си, не се съобразявайте с шефове, тенденцията е да печелите. Във вторник разчитайте само на сигурното и на хора, които имат силна протекция или могат да ви протежират. В четвъртък ви очакват интересни предложения, а в петък, ако работите до късно, ще се освободите от нещо, което ви тежи.

Козирог

Отварят се затворени врати

Изпитвате необходимост да ви харесват, даже да ви обичат. Понеделникът за вас е чудесен ден. Ще сте изпълнени с добри чувства, с добри предчувствия за дейността си, с планове за бъдещето и с увереност, че всичко ще стане както го предвиждате и както ви се иска. За вас сега няма невъзможни неща. Във вторник и сряда ви чака сигурен успех, но се постарайте да спечелите повече. От действията ви през тази седмица зависят работа, любов и пари. В  четвъртък ще получите признание от човек, на когото държите.

Водолей

Получавате очаквано признание

През идващите седем дни много от вас ще действат под влияние на смелите си идеи, може да проявят решителност при достигане на поставените цели. Други ще са силно заинтересовани да привлекат партньори с повече финансови и материални възможности и ако проявят дипломация и такт, може да намерят такъв съдружник. Не бива да се налагате на всяка цена. В сряда с невъздържан език и остра реакция може да отблъснете човек, на когото държите. Четвъртък ще ви донесе грижи и трудности, може да се отвори стара душевна рана или да се откажете от нечие приятелство. 

Риби

Търсите партньори

Повишаването на материалните ви възможности отново ще е една от целите ви. Част от дните ви ще преминат в намиране на съдружник, с когото ще споделите идеите и възможностите си, а той с вас - парите си. Мнозина ще намерят фината граница на отношенията, които ги измъчват. Важно е да разберете отношението на другите към вас, особено това на партньорите ви и на близките ви хора. Във вторник е вероятно да имате служебен юридически проблем. Денят ще ви носи противопоставяне на различни нива. В сряда ще сте безразсъдни и може да направите недопустими изказвания. 

Ключови думи:

седмичен хороскоп

Още

Седмичен хороскоп

13.08.2022

216
Седмичен хороскоп

06.08.2022

9898
Седмичен хороскоп

31.07.2022

9662