facebook
twitter

Справочник

Седмичен хороскоп

3 626

Овен 
 Нужни са ви настойчивост и дипломатичност
 
 Трябва да сте по-настойчиви и дипломатични, особено в понеделник и вторник, когато ще се наложи да решавате важни въпроси. Срещите, които ще проведете, ще завършат с интересни оферти. Ако им обърнете сериозно внимание, ще се убедите, че в бъдеще могат да ви донесат добри печалби. Ще почувствате умората от една дълготрайна битка за оцеляване. Много сили сте пръснали и за получаване на документ, свързан с материален въпрос. Повечето от вас трябва да планират много добре дните си, защото това ще ги спаси от хаос и преумора. 

Телец 
 Спешно ще уреждате делови въпроси
 
 Периодът ще бъде изпълнен с недомлъвки от страна на вашия партньор или колега. Налага се много спешно да уреждате делови въпрос, свързан с бизнес от чужбина. Дните са наситени с работа и няма да имате възможности за почивка и това ще ви напрегне до крайност. В средата на периода трябва да проявите разбиране и разум за уреждането на важен личен въпрос. Телци, започва благоприятен и доста интересен период за вас. Ако искате да успеете, не подценявайте конкурентите си. От вторник до четвъртък очаквайте важни срещи. В петък преди обед един телефонен разговор ще стане причина да въздъхнете с облекчение.

Близнаци 
 Дни на много движение
 
 Повечето от вас ще имат сполучлива делова дейност. Ще се чувствате добре, ще мислите за разширяване на дейността си, ще ви предложат делови оферти, които трябва да проучите добре. Печелите с вашето красноречие, но внимавайте да не прекалите с него и да не ви помислят за дърдорковци, които само говорят. Във вторник възможности за делово споразумение. В петък очаквайте напрежение. Тези, които се занимават с политика и обществена дейност, трябва да внимават и да не се стремят към задгранични пътища, защото ще сбъркат. Дните ви носят много движение. Получавате добри пари. 

Рак 
 Щастливи в личния си живот
 
 Измъкнахте се от доста неприятен период - напрежение, трудности, здравословни проблеми. През тази седмица ще бъдете ангажирани повече със себе си и с въпроси, които са свързани с вашите близки. Възможно е да се наложи да тичате по магазините, а вие обичате това. Някои от вас ще намерят четирилистната детелина в личния си живот. Ще можете да се изявите и професионално. Около петък не допускайте разточителство. През тези дни можете да разчитате на влиятелната намеса на високопоставена личност. По-важните проблеми през седмицата решавайте с мъдри хора и професионалисти.

 Лъв 
 Стегнете се, защото ви затрупват проблеми
 
 Неприятностите започват бавно да отстъпват пред новите изненади, които ще ви поднесе съдбата. Стегнете се, ако искате проблемите да не ви създават повече неприятности, а постепенно и с търпение да се решат във ваша полза. Голямото ви желание за задгранично пътуване се сбъдва. Около сряда са възможни спорове с делови партньор. Изяснете отношенията си. В понеделник само умерените и планирани действия ще ви помогнат да получите нещо много по-голямо, отколкото очаквате. Конфликт с родители. Може би този път сте прави, но все пак бъдете по-внимателни.

 

Дева 
 Промени за добро
 
За вас идва период на развитие. Решавате важен въпрос, който гоните от дълго време. Трябва да бъдете по-активни, разделете се с вашия монотонен ритъм на работа и с прекалената си чувствителност. Не се притеснявайте от интригите по ваш адрес. Днес е възможен приятен път при близки приятели. В понеделник следобед - срещи, свързани с разширяване на бизнеса ви. В петък напрежение, което може да ви изнерви, но вие няма да се предадете. Не забравяйте, Деви, че това е седмица, в която може да се разреши дългоочакван въпрос за нова работа. В личния ви живот - промени за добро. 

Везни 
 Вероятна промяна на работата
 
 Едно пътуване днес и утре ще ви освежи. Тези, които се занимават с бизнес, през седмицата да очакват промяна на работата си или да разширят бизнеса. Силно предприемчивия ви дух през тези дни ще се изяви. Родените през октомври ще имат приятни преживявания в четвъртък или петък. Покана за приятелско събиране. Ще научите интересни неща, но неочаквана за вас новина ще ви накара да се замислите за личност, която сте обичали преди години. Прекалената ви емоционалност винаги ви е вредила. Затова през тези дни, особено около сряда и четвъртък, се помъчете да я туширате. 

 Скорпион
 Трябва ви спокойствие и внимание
 
 Една много неприятна интрига може да ви развали настроението за празниците. Тя ще използва ваша грешка и ще ви накара за пореден, дано е за последен, път да се замислите за грешките, които допускате. Този път урокът ще е жесток, поуката ще бъде голяма и вие ще се изправите здраво на краката си и ще се преборите с интриганта. Но цялата неприятна ситуация ще може да се избегне, ако проявите малко повече спокойствие. Конфликт с човек от семейството. През този период ще трябва да подредите много прецизно вашата документация. Не оставайте нещата наполовина.

Стрелец
 Седмица на успехи
 
 Чакайте невероятно голям успех. Имате право да тържествувате. Макар и преуморени, сега се наслаждавате на материално благополучие. Опиянени от красива любов раздавате нежност и получавате изключително внимание. Уверявате се, че в живота има много красиви неща. Подкрепа от началници, подкрепа от колеги, успехи - това бележи тази седмица, особено ако сте родени през декември. Високопоставена личност проявява голямо внимание към вас. Във вторник и сряда очаквайте известия от близко и далече. Родените през ноември, даже и да имат някакъв проблем, не бива да се притесняват.

Козирог 
 Напрежение и пари
 
 Пари и уреждане на документи бележи тази седмица. Ще бъдете много активни в деловата си дейност. Като перла ще блестите между другите. На хоризонта се появява сериозен конкурент. От известно време той ви създава главоболие. Много от вас ще получат увеличение на заплатата. Ако сте безработни, имате възможност да започнете нова работа. В понеделник заранта ще туширате напрежение на работното място. В сряда следобед ви чака натовареност с много срещи на високо ниво. Ще са  успешни. През тези дни се очаква да се отворят широко много врати пред вас. Родените през декември да бъдат малко по-внимателни.

 Водолей 
 Напрегната и нервна седмица
 
 Никой не обича неприятностите, но през тази седмица е възможно те да ви натоварят. Това се отнася особено за понеделник и сряда. Някои от вас сами ще си ги създават с излишни приказки и капризи. Понякога в желанието си да постигнете бърз успех искате повече, отколкото реално можете да си изработите или да получите срещу труда си. Внимавайте, изчаквайте събитията, а не ги предизвиквайте. Неприятна новина ще ви накара да се притесните. В средата на седмицата се налага да уреждате материален въпрос. Родените през януари трябва да внимават със здравето си. 

Риби
 Подкрепа от приятелите
 
 Много силни дни за повечето от вас. В средата на периода ще се окаже, че всичко, което ви се е струвало неразрешимо, ще се оправи. Нещо ново се открива и ви дава импулс да вървите напред. Настроението ви е приповдигнато, защото виждате изхода от нещо, което ви е гнетяло от дълго време. Усещате подкрепата от истинските си приятели. За родените през периода 4 - 13 март се очакват много интересни събития. Много риби ще получат неочаквано предложение за изгодна покупка. Ще имате пътувания. Парите ще ви стигнат. Във вторник и сряда ще се пораздвижите доста по магазините заради битови проблеми.

 

 

Ключови думи:

седмичен хороскоп

Още

Седмичен хороскоп

19.09.2020

9021
Седмичен хороскоп

12.09.2020

3165
Седмичен хороскоп

05.09.2020

4093